Indonezia, o salba de peste 17.000 de insule

Cunoscuta si sub denumirea de Salba de Smaralde a Ecuatorului, Indonezia este o combinatie placuta de ospitalitate, temple, arta si cultura, natura generoasa, clima placuta – toate ii confera statutul de obiectiv ce nu trebuie ratat. In afara gastronomiei care te cucereste imediat si a atmosferei atractive, turistul ajuns aici descopera monumente pline de incarcatura […]

Citeste in continuare

Ce sa mananci si sa bei cand mergi in Indonezia

Indonezia este taramul aromelor imbinate in cele mai creative moduri, de aceea bucataria sa te va surprinde placut! Indonezienii pastreaza ingredientele traditionale si tehnicile de gatit de odinioara si, in plus, fiecare preparat difera de la o zona la alta, tara avand peste 13.000 de insule locuite si fiecare pastrandu-si, oarecum, individualitatea. Ca sa-ti fie cat […]

Citeste in continuare

Vacantele Wellness & Spa, ideale pentru recapatarea starii de echilibru

Trezit de dimineata, mers la birou, probleme, nervi, venit acasa, discutii in familie pentru cele mai nesemnificative nimicuri – poate fi o zi oarecare cu care te-ai obisnuit deja… pentru ca se tot repeta! Si, fara sa iti dai seama, stresul te acapareaza pana-n maduva oaselor, iar echilibrul tau interior se frange! Dar totul are […]

Citeste in continuare

Cinci mancaruri traditionale delicioase din Uruguay

In perioada secolului al XIX-lea, emigrantii din Spania si Italia au ajuns in Uruguay si au influentat foarte mult traditiile deja existente, limba si, desigur, bucataria – pe care trebuie sa recunoastem ca au transformat-o intr-una delicioasa! Hai sa vedem care sunt cinci dintre mancarurile lor traditionale, care iti vor transforma vacanta intr-o experienta deosebita: […]

Citeste in continuare
Scroll Up