•  
  •  
  •  
  •  

Pozitionat de-a lungul unui kilometru de plaja cu nisip fin, pe coasta de nord-vest a insulei, Resortul Le Meridien Ile Maurice are o istorie lunga in sectorul ospitalitatii din Mauritius. Cu un design unic, Le Meridien Ile Maurice isi mentine mostenirea bogata in timp ce surprinde oaspetii cu lucrari de arta si experiente multiculturale locale. Este un resort care reuseste sa creeze un hub inspirational pentru calatorii din toate colturile lumii care sunt iubitori de arta si care sunt in cautare de inspiratie tropicala.

Statiunea are 261 de camere raspandite elegant de-a lungul plajei, oferind o senzatie exceptionala de spatiu si relaxare. Toti oaspetii pot beneficia de privelistea uluitoare asupra Oceanului Indian direct de pe balconul lor privat si pot admira apusul de foc in fiecare seara.

Camere cu privelisti uimitoare spre ocean

Situat in inima Pointe aux Piments din Mauritius, Le Meridien Ile Maurice are 265 de camere si apartamente cu vederi uluitoare catre Oceanul Indian. Fiecare camera are balcon cu deschidere catre malul oceanului. Toate camerele au o gama larga de facilitati, inclusiv aer conditionat, un minibar, un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, Wi-Fi gratuit, un seif in camera si multe altele. De asemenea, este disponibil room service nonstop.
Pentru o experienta exclusivista, zona Nirvana este situata intr-o aripa separata dedicata exclusiv adultilor, cu o piscina privata. Pe langa vederi uimitoare ale apelor stralucitoare ale Oceanului Indian, zona Nirvana este compusa din 51 de camere si apartamente. O suita unica Nirvana Royal completeaza serviciile si facilitatile exceptionale oferite in statiune.

Fuziune de gusturi si arome locale

Savurati mancarurile locale printr-o fuziune de gusturi traditionale si contemporane la restaurantul Zoli Mamzel, cufundati-va in mirosurile aromate ale restaurantului indian Kumin si stimulati-va papilele cu bucataria mauritiana la Ti Marmite. Daca preferati mancarea internationala puteti incerca restaurantele Nomad si Paparazzi.
Pentru o seara perfecta alaturi de cei dragi, puteti sa va bucurati de cele mai bune cocktailuri la Latitude 20, Papaya Bar sau Nirvana Pool Bar.

O vacanta plina de aventura

Le Meridien Ile Maurice promite oaspetilor sai o experienta care depaseste facilitatile de lux si relaxarea de pe plaja. Situat langa Grand Bay, in nordul insulei Mauritius, resortul ofera o gama larga de activitati. De la jocuri pe plaja, bocce, schi nautic, navigatie, windsurfing si caiac pana la tururi cu hidrobicicletele, excursii cu barca cu fund de sticla, snorkeling si scuba diving.

Centrul de fitness si spa Explore ofera saune, bai de aburi, dusuri cu presiune, o piscina rece, un jacuzzi, sali de masaj, facilitati de aerobic si o sala de sport cu o gama larga de echipamente de exercitii. Centrul Spa se concentreaza pe ingrediente naturale si organice, cu tratamente bazate pe mantrele stravechi ale Ayurveda.

Le Meridien Family si Kids Club

Deschis pe tot parcursul anului, Le Meridien Family Kids Club este un loc de joaca securizat in interior si in aer liber pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani. Personalul atent si profesionist supravegheaza copiii si organizeaza o serie de activitati interesante si ii mentine pe copii fericiti ocupati, astfel incat parintii sa se poata relaxa si sa se bucure de facilitatile statiunii. Copiii pot participa la lectii de ski pe apa, de dans sega si de limba creola.

Descopera Mauritius cu un sejur de lux la Le Meridien Ile Maurice.

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up