•  
  •  
  •  
  •  

Cei doi fondatori, Daniela si Sorin, au colindat lumea dintr-un capat in celalalt si au dorit sa impartaseasca cu prietenii minunatiile descoperite, iar noi toti am preluat de la ei pasiunea de a-i face pe calatori sa se intoarca acasa cu o poveste de spus mai departe.

Noi stim ca doar impreuna putem avea parte de o calatorie excelenta, impreuna in echipa, impreuna cu tine. Iti suntem alaturi de la primele ganduri de vacanta pana in clipa in care te reintorci acasa si te sustinem cu orice ai nevoie pentru a-ti transforma visul in realitate. Suntem designerul dedicat al vacantelor tale si, mai mult decat atat, vom fi intotdeauna ca un prieten al tau care te va insoti nevazut in fiecare calatorie.

Visam, calatorim si descoperim lumea impreuna!

Echipa Eturia

Calatorii excelente impreuna

Acum 12 ani, plecam in prima excursie cu primii nostri calatori. De atunci, continuam sa avem grija de fiecare client cu aceeasi pasiune ca atunci.

Peste 20 de mii de calatori ne-au onorat cu increderea lor si noi le-am indeplinit visul. Am creat impreuna vacante memorabile, in care am parcurs impreuna peste 340 de milioane de kilometri, impartasind emotia de a descoperi noi orizonturi si bucurandu-ne deopotriva la intoarcerea dintr-o excursie reusita.

Calatorii excelente impreuna

Alegerea potrivita pentru tine

Deoarece tu ai nevoie de o agentie cu oferte diverse din care poti alege vacanta potrivita pentru tine si cei dragi, noi am semnat parteneriate cu 160 de tour operatori locali, cu peste 400 de hoteluri de renume si cu cele mai bune companii aeriene.

Echipa Eturia a explorat multiple destinatii, observandu-le detaliu cu detaliu pentru ca fiecare calatorie sa fie asa cum ai visat, dovada stau cele 85% de calificative excelente.

Alegerea potrivita pentru tine

E timpul sa te relaxezi

Este timpul sa te gandesti doar la ce urmeaza sa iei cu tine, ce o sa vezi cu ochii larg deschisi si ce o sa le spui celor mai buni prieteni cand te intorci acasa.

Pentru ca vrei sa pleci la drum stiind exact la ce sa te astepti, tarifele noastre includ toate comisioanele asociate pachetelor turistice, taxele de aeroport si costurile serviciilor specificate in itinerar. Asta inseamna cazari, bilete de avion pentru zboruri interne si internationale, transferuri, tururi, mese, bilete de acces la obiective turistice s.a. Ai la dispozitie un telefon de urgenta 24/7, ghiduri si sfaturi de calatorie, astfel incat tu sa simti ca nu esti niciodata singur.

E timpul sa te relaxezi

Servicii personalizate

Fiecare calatorie este diferita ca de la un vis la altul, aceeasi destinatie poate fi vazuta in o mie de feluri, dar numai unul ti se potriveste tie. De aceea, iti punem la dispozitie vacante diverse in peste 100 de destinatii si o echipa de experti care stie exact cum sa modeleze fiecare vacanta pentru fiecare calator.

Daca ceea ce-ti doresti este o vacanta personalizata, un plan doar al tau, consultantii nostri sunt specialisti pe regiunea geografica pe care o reprezinta, fiind capabili sa iti ofere o experienta doar pentru tine. Un consultant dedicat se va ocupa de calatoria ta personalizata si te va indruma pas cu pas, ca tu sa descoperi frumusetea si diversitatea lumii, in ritmul tau.

Servicii personalizate

Din pasiune, alaturi de tine

Eturia stie cum sa transforme o destinatie intr-o vacanta.

Profesionalismul si expertiza fiecaruia dintre noi se poate vedea in fiecare interactiune pe care tu o ai cu Eturia. Asta inseamna ca in spatele tau exista o echipa care lucreaza din pasiune pentru ca tu sa te bucuri de fiecare moment. Nu pentru ca trebuie, ci pentru ca intelegem si oferim calitatea serviciilor pe care si noi am vrea sa o primim.

Din pasiune alaturi de tine

Echipa Eturia la Team Building

In fiecare an, in luna ianuarie, intreaga echipa Eturia se reuneste intr-un decor de poveste, la Lacul Rosu. Ne intalnim sa celebram reusitele anului precedent si sa ne exprimam intentiile pentru anul care tocmai a inceput. De fiecare data cand suntem cu totii, ne incarcam cu energie si ne bucuram din plin de toate momentele petrecute impreuna.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up