•  
  •  
  •  
  •  

Turismul in Kuala Lumpur este foarte diversificat, incepand cu cladirile moderne si inalte pana la templele si moscheile care ofera orasului diversitate.

In Kuala Lumpur, nu ai voie sa ratezi urmatoarele:

  1. Turnurile Petronas – ele sunt cele mai inalte turnuri gemene din lume si – de asemenea – emblema orasului. Ele sunt conectate intre ele de un pod pe care il poti strabate si admira panorama orasului.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
  1. Shopping la Central Market (Pasar Seni) – in trecut, aici era o piata de fructe, legume si carne. In zilele acestea, market-ul vinde suvenire, haine traditionale si diferite lucruri locale. Le etaj, vei gasi un food court cu mancaruri si delicatese locale.
  2. Menara Kuala Lumpur – este turnul de televiziune. Are 335 de metri inaltime si din turnul de observare vei avea o panorama inedita asupra orasului. Pentru cei curajosi care nu au rau de inaltime, pot face poze in sky box. Poti merge sa te relaxezi si sa te bucuri de panorama in timp ce savurezi un cocktail.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
  1. Pesterile Batu – in aceste pesteri vei gasi temple cu altare hinduse si erau considerate locuri de pelerinaje pentru locuitorii tamil ai Malaeziei. Trebuie sa stii ca ai de urcat 272 de trepte pana sus si pe scari vei intalni maimute, iti recomand aici sa nu ai mancare sau pungi de plastic pentru ca vei fi invadat, iar maimutele sunt destul de agresive cand vad mancare.
  2. Orasul chinezesc – aici vei gasi temple, o strada plina cu suvenire la preturi acceptabile, strazi cu restaurante cu mancare chinezeasca.
  3. Royal Selangor – este muzeul de vase cositorite. Cand ajungi acolo, un ghid local iti va face turul muzeului si iti va arata cum se fabrica aceste vase. La final vei avea ocazia sa explorezi magazinul lor unde vezi gasi obiective decorative si bijuterii.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

In functie de cat timp ai la dispozitie, ai de unde alege sa iti faci experienta frumoasa si captivanta!

Descopera vacantele Eturia in Malaezia:
Vacante Malaezia – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up