•  
  •  
  •  
  •  

Peisajele orizontului de un albastru infinit definesc experientele pe care le vei avea in vacanta la Sun Siyam Iru Fushi Resort in Maldives. In orice vila vei decide sa iti petreci concediul si la orice restaurant vei alege sa te bucuri de gusturile exotice ale insulei, Sun Siyam Iru Fushi Resort este inconjurat de apele turcoaz, nisipuri fine si palmieri inalti.

Este o adevarata experienta de lux!

O insula doar pentru tine

Sun Siyam Iru Fushi ocupa 52 de acri cu 221 de vile. Zona este faimoasa pentru plajele cu nisip alb si fin si pentru vegetatia luxurianta. Plimba-te descult pe plaja si cu siguranta vei gasi locuri ascunse in care vei simti ca esti pe propria insula.

Sun Syam Iru Fushi Maldives

Vile confortabile pentru tot grupul

Poti alege dintr-o selectie de 11 tipuri de vile cu facilitati exclusiviste precum terase in aer liber, jacuzzi, piscine private. Oriunde ai alege sa stai, vei fi ori deasupra apei cristaline, ori pe plaja alba. Poti sa iti bei cafeaua de dimineata sau sa bei un pahar de vin seara de pe terasa, inconjurat de peisajele extraordinare ale insulei.

Distreaza-te alaturi de prieteni

Resortul ofera multe posibilitati de distractie pentru tine si partenerii tai de calatorie. Poti sa dansezi la apusul soarelui pe muzica live sau cu DJ, in nenumaratele seri pline de farmec. Sau iti poti sarbatori ziua de nastere sau alte aniversari cu petreceri supriza organizate de echipa resortului.

In cautarea lui Nemo

Inoata printre bancurile de pesti clovn in habitatul lor natural si gaseste-l pe adevaratul Nemo. Poti incerca gratuit echipamentul pentru scuba timp de 10 minute de persoana, in fiecare zi de la ora 11 dimineata.
Imprejurimile insulei sunt perfecte pentru activitati acvatice precum scufundri in apele cristaline, windsurfing si jet skiing, plimbari cu barca, descoperirea unor insule de nisip nepopulate. Toate pline de farmec, toate cu personal care sa te asiste cu orice ai nevoie.

Sun Siyam Iru Fushi Maldives

The Spa by Thalgo France

Specialialistii de la The Spa by Thalgo France combina invataturile antice cu abordarea contomporana si ofera peste 140 de tratamente traditionale si practici de wellness. In cele 20 de pavilioane speciale, precum si in piscinele unde poti incerca hidroterapie, bai de aburi si saune sunt oferite tratamente diferite, in functie de ce ai nevoie. Tot aici poti participa la sesiuni de yoga sau meditatii ghidate pentru a porni in calatoria catre sanatatea corpului si a mintii, alaturi de medicul rezident specialist in medicina ayurvedica.

Sun Siyam Iru Fushi Maldives

Continua-ti rutina

Vei avea acces la Recreation Center unde iti poti mentine rutina la Fitness Center care este deschis 24/7 sau te poti relaxa la PlayStation. Daca preferi sa inoti, vei putea alege intre piscine doar pentru adulti sau pisicine pentru toata familia.

Sun Siyam Iru Fushi Maldives

Varietate culinara si gusturi sublime

In fiecare zi, poti incearca mancaruri traditionale si internationale in cele sapte restaurante. Gurmanzii vor alege meniuri din bucatariile franceze si italiene, in timp ce cei care apreciaza gastronomia estica si orientala nu ar trebui sa rateze experienta teppanyaki live cu bucatarii care fac spectacol.
Poti degusta vinuri si cocktailuri in cele trei baruri sau te poti bucura de diverse sortimente de inghetata si milkshakeuri la terasa La Cremeria.

Drumul de la aeroport

Daca ajungi in timpul zilei, te vei imbarca intr-un zbor de 45 de minute cu hidroavionul. Daca vei ajunge dupa amiaza tarziu, te vei imbarca intr-un zbor intern de 20 de minute si apoi vei lua barca cu motor pentru alte 10 minute.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up