•  
  •  
  •  
  •  

  • Cum sa obtii viza turistica pentru SUA?Cum sa obtii viza turistica pentru SUA? Vrei sa calatoresti in Statele Unite ale Americii? Atunci ai nevoie de viza! Pentru a primi viza turistica B1/B2 (business/turism) pentru SUA, trebuie sa urmezi anumiti pasi si sa respecti cu strictete instructiunile primite de la Ambasada. Procedura de obtinere a vizei temporare s-a mai simplificat, timpii de asteptare pentru programare s-au redus semnificativ si interviul este mai simplu. Formularul electronic de solicitare a vizei temporare (DS-160) Acceseaza formularul la adresa https://ceac.state.gov/genniv/ sau de pe pagina web a Ambasadei https://ro.usembassy.gov/ro/visas-ro/.… (30.135)
  • Curiozitati surprinzatoare despre EtiopiaCuriozitati surprinzatoare despre Etiopia In ciuda faptului ca ramane una dintre cele mai sarace din lume, Etiopia are o istorie si o cultura unica, care merita descoperite. Taram al fostului regat al misterioasei regine din Saba, Etiopia (numita in trecut Abisinia) este o oaza de ortodoxie pe continentul marcat de contraste etnice si religioase ale Africii. Desi a fost ocupata militar cativa ani de Italia, Etiopia ramane singura tara africana care nu a avut statut de colonie. Trecutul istoric indepartat al Etiopiei se pierde… (14.415)
  • Informare Coronavirus & COVID-19Informare Coronavirus & COVID-19  Masuri comerciale Eturia in contextul pandemiei COVID 19   Dragii nostri, Va transmitem mai jos cateva consideratii referitor la infectia COVID-19 si va asiguram ca deciziile si politica Eturia din aceasta perioada au in prim plan interesul si siguranta voastra, clientii nostri. Trebuie sa mentionez de la inceput ca sunt medic de familie, am profesat in domeniul medical peste 30 de ani, am lucrat cu vaccinuri alternative inca din anii 2000, cand inca nu erau introduse in sistemul national vaccinurile… (7.759)
  • Reguli de conduita in JaponiaReguli de conduita in Japonia Stilul de viata japonez este foarte diferit de cel european. Spre deosebire de culturile occidentale, unde regulile sunt asemanatoare, modul de gandire japonez pare a fi exact opus. Iata mai jos cateva reguli de conduita esentiale, pe care orice turist ar trebui sa le ia in seama atunci cand viziteaza Japonia: „Arigato”. Formula completa pentru „multumesc” este „Arigato gozaimasu”. „Arigato” inseamna ceva mai putin decat romanescul „multam” si este nepoliticos. Atitudinea. Intotdeauna cand oferi sau primesti ceva (indiferent daca esti… (7.012)
  • Seducatoarele plaje din MadeiraSeducatoarele plaje din Madeira Madeira este o insula vulcanica intens cautata pentru peisajele sale spectaculoase, pentru clima blanda tot timpul anului, pentru incantatoarea cultura portugheza si gastronomia bogata, dar mai putin pentru plaje. Si asta pentru ca Madeira nu a fost inzestrata natural cu un litoral decorat cu nisip fin si auriu, ci mai degraba cu mici plaje ascunse ce cuceresc prin rocile vulcanice. Dar astazi, ne putem relaxa si pe nisipul fin pe care autoritatile locale l-au adus aici cand au transformat insula… (5.850)
  • Tot ce trebuie sa stii pentru o vacanta perfecta in CubaTot ce trebuie sa stii pentru o vacanta perfecta in Cuba Cuba este un cuvant care iti inspira diferite sentimente. Romantism, nostalgie, bucurie, stare de bine, fericire, pasiune. Pentru mine, Cuba este tara fericirii, unde invatam sa vedem partea pozitiva a lucrurilor. Prima intrebare pe care o adresez fiecarui client care doreste sa viziteze Cuba este: De ce ati ales aceasta destinatie? Daca raspunsul este legat de o calatorie catre o zona exotica cu asteptari marete, imediat scot in evidenta scopul calatoriei catre aceasta destinatie. Cuba este o tara care trebuie apreciata ca o… (4.935)
  • Top 7 cele mai incantatoare insule din SeychellesTop 7 cele mai incantatoare insule din Seychelles Seychelles a devenit in ultimii ani una dintre cele mai ravnite destinatii ale lumii - cu luni de miere de vis, vacante de relaxare ale vedetelor si activitati exclusiviste. Iar acum, arhipelagul din Oceanul Indian este mai accesibil ca oricand, la doar un zbor distanta! De indata ce te gandesti sa mergi in Seychelles, stim ca nu e deloc usor sa alegi exact locul - unde sa stai sau ce excursii sa alegi din si spre cele 115 insule ale… (4.615)
  • 10 activitati cool de care sa te bucuri in Madeira10 activitati cool de care sa te bucuri in Madeira Traditia spune: „atunci cand Madeira e la un zbor distanta, trebuie sa profiti de ea!”. Adica deja alegem datele, ne facem bagajele, ne gandim la mare si ne punem pe lista tot ceea ce e mai interesant de facut pe magica insula a Portugaliei. Bine, mai sus ne referim la traditia Eturia, care e foarte benefica unui stil de viata plin de fericire! 🙂 Te asteptam in Maderia si iti spunem ce activitati ne-au cucerit! Urca la Pico Ruivo Cu… (4.346)
  • Am fost in TibetAm fost in Tibet Am plecat 11 entuziasti in excursia Nepal - Tibet, iar in urmatoarele randuri va impartasesc cateva experiente de acolo. Nu este simplu de ajuns in Lhasa, sejurul nostru a fost o combinatie Nepal & Tibet si datorita faptului ca singurul zbor international spre/din Lhasa e cel operat de Air China din Kathmandu (Nepal). Dupa un zbor scurt de o ora si 35 de minute, dar foarte frumos, deasupra lantului Himalaya, am aterizat pe Aeroportul International Gonggar situat la circa o ora… (4.303)
  • Totul despre asigurarea medicala pe timp de pandemieTotul despre asigurarea medicala pe timp de pandemie Eturia a dezvoltat impreuna cu Collonade una dintre cele mai complexe asigurari de pe piata de turism din Romania. In aceasta asigurare pe care Eturia a oferit-o turistilor de-a lungul timpului, este inclus si riscul imbolnavirii de COVID inainte sau in timpul vacantei. Asigurarea se supune anumitor conditii,astfel ca vrem sa iti raspundem cat mai clar la toate intrebarile tale. Este asigurarea valabila pentru o rezervare pe care am facut-o deja? Asigurarea este valabila atat pentru noile rezervari, cat si… (3.914)

  •  
  •  
  •  
  •  
Scroll Up