•  
  •  
  •  
  •  

– material in curs de actualizare –

Eturia a incheiat parteneriate solide cu peste 400 de resorturi si hoteluri din intreaga lume obtinand astfel cele mai bune tarife pentru pachetul de servicii de cazare. Pentru a ne lua cu adevarat un angajament de calitate in fata turistilor nostri, acestea sunt vizitate, verificate si testate chiar de Eturia.

Iar acum, in aceasta perioada de redeschidere, ne bucuram sa vedem ca acestea nu doar respecta masurile recomandate, ci vin si cu alte aspecte de confort pentru ca fiecare turist sa se simta in deplina siguranta in vacanta sa!

Partenerul nostru, Iberostar (cu resorturi in Europa, Africa, America de Sud, America de Nord si Caraibe), informeaza cu privire la un mediu sigur, standarde de igiena, distantare sociala, inovatie.

Melia Hotels International (cu hoteluri 40 de tari din Africa, Orientul Mijlociu, Europa, Asia, Oceania si Americi), mentine turistii la curent cu noile proceduri pentru spatiul personal, pentru extra-igiena, privind noile echipamente, dar si cu noua politica in contextul pandemiei.

Si Palace Resorts, cu hoteluri in destinatiile de plaja din Mexic, anunta noile protocoale pentru siguranta turistilor, cu accent pe pregatirea speciala a personalului, cat si pe curatenia si dezinfectarea spatiilor.

Bahia Principe Hotels and Resorts se redeschide de la 1 iulie, anuntand o serie de masuri care nu doar garanteaza siguranta si starea de bine a turistului, dar si protejarea mediului ca urmate a utizilarii obiectelor sanitare.

Sandies Baobab resort se bucura sa primeasca din nou turistii in Zanzibar sub un set de reguli recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

7°South Seychelles actualizeaza constant protocoalele de siguranta in acord cu recomandarile OMS, dar si ale statului, astfel incat tara sa ramana o destinatie sigura pentru toata lumea.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up