•  
  •  
  •  
  •  

Westin Turtle Bay Resort & Spa este o bijuterie de resort care iti va oferi tot ce iti doresti de la o vacanta exotica in Mauritius. Situat in golful istoric Balaclava de pe coasta de nord-vest a insulei, cu peisaje ale Oceanului Indian pe de-o parte si cu muntii pe cealalta parte, resortul ofera privelisti frumoase si o atmosfera linistita in mijlocul naturii.

Cu aceasta amplasare spectaculoasa, oaspetii au nenumarate locuri de vizitat precum parcul marin, golfurile Turtle si Grand Bay si portul istoric Louis.

Camere cu privelisti spectaculoase

Hotelul ofera o selectie de 190 de camere si apartamente spatioase cu terase si balcoane private, locul perfect pentru cafeaua de dimineata. Camerele ofera privelisti catre ocean sau catre gradinile cu vegetatie luxurianta.
Camerele Deluxe de pe malul marii sunt cele mai populare pentru cupluri, iar camerele de la primul etaj sunt cele mai bune pentru vederi si lumina naturala. Apartamentele Junior cu vedere la mare au balcoane spatioase, cu sezlonguri si o zona privata de luat masa.

Toate camerele ofera facilitati de lux pentru a asigura confortul turistilor precum Wi-Fi de mare viteza, televizoare plate si statii iHome pentru activitatie de relaxare dinaintea somnului.

Iubirea pentru gust si delicatese intr-o vacanta in Mauritius

La The Westin Turtle Bay Resort & Spa vei putea incerca meniurile celor cinci restaurante care pregatesc retete traditionale mauritiene, asiatice si indiene folosind ingrediente locale si organice. Bucatarii renumiti international reusesc sa creeze delicatese asiatice care ofera experiente culinare de neuitat.

Experientele culinare nu se limiteaza doar la restaurante, ci oaspetii pot alege optiuni pentru o cina special creata pentru ei la The Beach Grill. Pot lua cina desculti pe plaja in timp ce gusta din homari si creveti proaspeti gatiti pe grill. Sau pot opta pentru meniuri cu fructe de mare si peste, daca conditiile vremii permit pescarilor sa pescuiasca.
Restaurantele si barurile imbina designul contemporan cu decorul traditional pentru o atmosfera relaxanta pe malul marii.

Indiferent de restaurantul ales pentru cina, oaspetii trebuie sa respecte un cod vestimentar special.

Relaxare, aventura si energie

The Westin Turtle Bay Spa & Resort ofera o gama variata de activitati pentru oaspeti. Pentru cei care iubesc marea, pot alege sporturile de apa precum navigatia, windsurfingul, scubadiving, snorkeling si excursiile cu barca cu fund de sticla care sunt gratuite. Oaspetii care prefera activitatea fizica pot opta pentru excursii cu ghid cu bicicleta la Gradina Botanica Pamplemousses si la plaja Trou aux Biches.

Oaspetii se pot relaxa la Heavenly Spa by Westin, centrul de wellness pentru revigorarea corpului si spiritului cu tratamente si masaje pentru corp, fata si par. Baile cu aburi, sauna si hidromasajul vor imbunatati somnul si odihna.
Centrul de fitness este deschis non-stop si oaspetii pot programa sesiuni private de yoga sau de antrenament care se focuseaza pe imbunatatirea musculaturii.

Facilitatile resortului includ si doua terenuri de tenis, o pista de jogging si doua piscine, una doar pentru adulti si una deschisa pentru toti oaspetii.

Pentru familii cu copii

The Westin Turtle Bay Spa & Resort este perfect pentru familii cu copii deoarece ofera un program frumos de activitati educationale atat pentru copii, dar si pentru toata familia. Toate familiile vor primi un jurnal de calatorii si un ghid de activitati fiind incurajate sa exploreze imprejurimile si sa transforme orice plimbare intr-o aventura.
Oaspetii isi pot inscrie copiii la activitati special organizate pentru ei precum seri de povesti langa foc de tabra, competitii de constuit castele de nisip, seri de jocuri sau de film.

Bucura-te de o experienta de lux intr-un sejur la plaja in Mauritius si rezerva acum o vacanta de vis pentru tine si familia ta.

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up