•  
  •  
  •  
  •  

Jamaica este, cu siguranta, o destinatie cu personalitate puternica, ce te cucereste de la prima intalnire. Situata in Caraibe, cu o istorie bogata, o cultura vibranta indiferent ca vorbim de muzica, moda sau gastronomie si o gama larga de atractii si activitati turistice care o fac o destinatie ideala pentru cei in cautare de relaxare, dar si de aventura.

Indiferent de perioada, Jamaica este o destinatie ideala, cu temperaturi calde si ploi sporadice, fapt care o face potrivita pentru vacante pe tot parcursul anului. Mai precis, Jamaica, fiind intr-o zona mai ferita de curentii care circula in Caraibe, beneficiaza de peste 300 de zile insotite pe an!

De la relaxare la adrenalina

Jamaica este prin excelenta o destinatie perfecta pentru un sejur la plaja ce abunda in relaxare, si asta datorita statiunilor de pe plajele superbe cu ape cristaline. Industria hoteliera s-a dezvoltat mult in ultimii ani, resorturile oferind servicii la cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat tu sa te simti cu adevarat rasfatat in orice tip de vacanta preferi: solo, in cuplu sau cu familia.

Daca tot ce-ti doresti e sa simti nisipul fin si soarele ce te incalzeste, afla ca cele mai populare statiuni din Jamaica sunt Montego Bay (faimoasa pentru viata de noapte efervescenta), Negril (apreciata pentru plajele de vis) si Ocho Rios (cu o pozitionare excelenta fata de punctele de interes de pe insula). Oriunde beneficiezi de o gama larga de sporturi acvatice, cum ar fi snorkeling-ul si scuba diving-ul. Dar nu numai…

Jamaica ofera si o gama larga de aventuri si activitati, cum ar fi catararea pe stanci, tiroliana prin padure si vizitarea cascadelor Dunn’s River Falls, Ocho Rios Blue Hole, Mayfield Falls, sau Konoko Falls. Nu uita nici de petrecerile reggae de pe plaja sau degustarile de rom!

De asemenea, pentru familiile cu copii, ai o gama larga de activitati potrivite pentru toate varstele, cum ar fi plimbarile cu caiacul, safariuri prin padurile tropicale si vizitarea parcurilor tematice.

O experienta culinara aparte

Cand vorbim de mancare, Jamaica exceleaza in zona Marii Caraibilor. Este cunoscuta pentru preparatele sale delicioase, cum ar fi jerk chicken (pui la gratar), curry goat (carne de capra in sos de curry) si ackee cu peste sarat (un fel de mancare traditional jamaican). In plus, Jamaica iti pune la dispozitie o gama larga de bauturi traditionale, iar cele mai importante sunt romul si cafeaua Blue Mountain.

Doua (sau mai multe) vacante intr-una

Datorita pozitiei sale geografice strategice in Caraibe, mereu este o idee buna sa imbini Jamaica cu Statele Unite ale Americii, in special Florida. Sau chiar poti vizita Jamaica intr-o croaziera-tur al inulelor din Caraibe. Și, pentru ca stim ca este o idee minunata pentru a explora si a te bucura de cat mai mult, la Eturia ti-am pregatit pachete speciale pentru

Descopera vacantele Eturia in Jamaica:

Vacante Jamaica – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up