•  
  •  
  •  
  •  

Ras al-Khaimah are toate ingredientele pentru a fi cadrul ideal al vacantei tale perfecte! Si tocmai aceste atuuri au transformat emiratul arab intr-una dintre cele mai in voga destinatii pentru un sejur pe cat de relaxant, pe atat de fascinant!

Plajele aurii si intinse, resorturile cu arhitecturi futuriste ce sunt axate pe calitatea serviciilor oferite clientilor, oferta bogata a activitatilor de aici, dar si minunile pline de culori din adancurile Golfului Persic te incanta, te rasfata, te uimesc, te bucura si, cel mai important, te fac sa-ti doresti ca sejurul tau sa nu se mai termine vreodata. Sau, cel putin, asa ni se intampla si noua de fiecare data cand ajungem aici. si crede-ne: la cate plaje cuceritoare vei descoperi in Ras al-Khaimah, ne vei intelege!

Iti recomandam ca, dincolo de plaja fina si fabuloasa a resortului tau, sa mai vizitezi cateva. Noi am reusit cu greu sa facem un top atat de scurt al plajelor care ne-au atras atentia…

Mina Al Arab Beach

Plaja intinsa, briza si palmierii sunt un peisaj pitoresc in Mina Al Arab, zona care imbina perfect linistea, viata marina si habitatele protejate cu mlastini sarate cu dune de coasta. Desi majoritatea plajelor sunt cu acces doar pentru rezidenti, vizavi de zona „Bermuda” vei gasi o plaja cu nisip alb accesibila oaspetilor.

Localizare aici.

RAK’s Public Beach

Plaja publica a orasului Ras al Khaimah se afla fara drept de apel in topul celor mai bune plaje din emirat – este animata, cu zone de picnic, cu diverse locuri din care iti poti cumpara snacks-uri delicioase si ceaiuri racoritoare. Apa este ideala pentru inot, iar plaja are amenajari pentru volei, transformand-o intr-un loc iubit pentru relaxarea in familie sau alaturi de prieteni.

Localizare aici.

Turtles Beach

Una dintre cele mai apreciate plaje de pe Marjan Island, e faimoasa atat pentru peisajele magice, pentru serviciile de calitate, cat si pentru sporturile nautice oferite aici. Este un loc extrem de apreciat de parintii cu copii, plaja fiind amenajata cu locuri special dedicate pentru cei mici. Iar, daca e prea cald pentru tine pe sezlong, te poti delecta cu cele mai delicioase cocktailuri la Turtle Beach Bar in timp ce asculti valurile.

Localizare aici.

Jazirat Al Hamra Beach

O fasie de nisip fin scaldata de apele limpezi ale golfului. Zona este foarte linistita si, datorita orientarii sale, este un loc ideal sa vii sa vezi cele mai romantice apusuri din emirat!

Localizare aici.

Hulailah Beach

O alta plaja care iti ofera peisaje spectaculoase si cadre foto interesante este Hulailah, poate datorita vasului ce a ramas ancorat in timp. Iar, pe cealalta parte, te poti bucura de natura: ai padurea de mangrove in toata splendoarea ei!

Localizare aici.

Khor Khwair Heritage Village

Cauti o experienta deosebita? S-ar putea sa o gasesti in Khor Khwair, o plaja care pastreaza ruinele unor case vechi, abandonate. Aici vin mereu putini oameni, desi locul este extrem de fotogenic. Plaja nu este amenajata.

Localizare aici.

Bab Al Bahr Beach

Daca iti doresti sa ai parte de peisaje inedite de pe plaja, iti recomandam sa treci pe la Bab Al Bahr (Al Marjan Island), un cartier rezidential inspirat din arhitectura araba si piramide, ceea ce il face pur si simplu spectaculos si fotogenic.

Localizare aici.

Shaam Beach

O plaja foarte putin cunoscuta, este preferata de cei care iubesc linistea, fiind o plaja neamenajata. Muntii se vad in departare, iar, in sezon, poti gasi acateva barci de inchiriat.

Localizare aici.

Flamingo Beach

Una dintre cele mai faimoase plaje din RAK, este ideala pentru familii datorita pozitionarii sale si apei cu intrare lina. E cunoscuta in special pentru statuile celor doi flamingi imensi.

Localizare aici.

Khor Al Qantara Beach

Daca vrei sa te simti ca in Aruba, inconjurat de pasari flamingo, vino aici! Printre golfuri si lacuri, zona si-a dezvoltat un habitat propriu, iubit de pasari de toate felurile – bineinteles, cele mai iubite de catre vizitatori raman inaltele rozalii.

Localizare aici.

Descopera vacanta perfecta in Ras al-Khaimah cu Eturia!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up