•  
  •  
  •  
  •  

Siyam World 5* este mai mult decat ai visat vreodata de la o vacanta in Maldive. O lumea intreaga a posibilitatilor te asteapta intr-un resort insular privat all inclusive: de la servicii ultra-premium pana la experiente „Never Seen Before”.

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

Complexul Siyam World Maldive iti ofera o suita de motive care mai de care mai atractive pentru a alege un sejur de rasfat aici. Noi ti-am facut o selectie tentanta, iar pe restul te lasam sa le descoperi in vacanta mult visata!

1 – Natura luxurianta. Siyam World 5* se traduce printr-o insula privata de 54 de hectare, unde laguna limpede si cristalina intalneste nisipurile albe, care se traduc prin patru kilometri de plaja.

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

2 – Confortul cazarii. Create intr-un design modern unic care sa-ti sporeasca senzatia de confort, ai 446 de vile si apartamente din care poti alege.

3 – Upgrade la o sedere regala. Vrei ceva exclusivist? Siam World are raspunsul: mica enclava „The Beach House Collection”, cu Grand Water Pavilions si un magnific palat. Totul condimentat cu acces direct la ocean si piscine private.

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

4 – Lumea acvatica. Aflat in apropierea unui recif de 6 kilometri lungime, poti face snorkeling si diving catre un univers aparte, cu peste 1.200 de specii de vietati marine.

5 – Siyam Water World. Cauti distractie pe apa? La Siyam World gasesti cel mai mare parc acvatic flotant din Asia de Sud-Est!

 

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

6 – Pachetul 24/7 WOW! Premium All-Inclusive iti garanteaza o experienta la superlativ. Acesta include acces la portofoliul impresionant de experiente „Never seen before” organizate de resort.

7 – Party-uri la piscina cu DJ-i live, ca sa te simti ca la un adevarat festival.

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

8 -Echitatie pe plaja. Împlineste-ti unul dintre vise la primul centru de echitatie din Maldive!

9 – Veyo Spa, simbolul conexiunii si al eternitatii. Creat ca un sanctuar pentru a te re-echilibra, centrul spa are dotari de ultima generatie.

Siyam World Maldives
Siyam World Maldives

10 – Activitati pentru cei mici. În timp ce tu te relaxezi, cei mici sunt implicati in activitati potrivite varstei lor, precum cursuri de lucru manual, storytelling, cursuri de yoga sau Zumbini.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up