•  
  •  
  •  
  •  

Resortul Insular Siyam World 5* inglobeaza toate ispitele unul atol maldivian, intr-o oaza a relaxarii, a exoticului, a rasfatului prin servicii premium si experiente „Never Seen Before”.
Inaugurat la finalul anului 2021, este gandit intr-un concept modern, ce imbina arhitectura contemporana cu lemnul si texturi mate, deschise, care pun in valoare toata vegetatia luxurianta de pe insula; Siyam World este mai mult decat ai visat intr-un sejur in Maldive!

Retras, dar totodata usor accesibil

Complexul Siyam World Maldive ocupa toata suprafata atolului Dhighrah Noonu, cu o suprafata de 54 de hectare si inconjurat de patru kilometri de plaje albe si fine, scaldate de apele cristaline ale Oceanului Indian. Aflat la doar 15 minute cu barca de Aeroportul International Maafaru, ofera posibilitatea unui transport rapid zi si noapte.

O sedere de lux

Poate, cel mai dificil va fi sa-ti alegi camera, pentru ca Siyam World iti propune 19 tipuri de cazare (concretizate in 446 de vile), ce au intre 89 si 3.000 mp. De la Ocean Villas – cu acces imediat la apele cristaline, Water Villas – cu tobogane construite peste laguna sau direct in ocean si pana la resedinte de sase dormitoare.

Printre acestea, poti alege ceva chiar si mai exclusivist in mica enclava denumita sugestiv The Beach House Collection. Aici vei gasi uimitoare Grand Water Pavilions, dar si un magnific palat. Acestea au vedere spre albastrul infinit al apelor, au acces direct la ocean si ofera spatii foarte generoase, cu piscine private.

Toate tipurile de vile ale Siyam se axeaza pe confort si stare de bine. Cazarile satifsac orice fel de dorinta: indiferent ca iti doresti un sejur distractiv alaturi de gasca de prieteni, ca vrei experiente noi in familie sau ca iti doresti un sejur de neuitat alaturi de jumatatea ta, raspunsul il va avea intotdeauna Siyam World Maldives.

Experiente „Nemaivazute”, incluse in pachetul WOW! All-inclusive

„Never Seen Before!” Sub acest slogan, Siyam World isi prezinta portofoliul impresionant de experiente dintre care poti alege in fiecare zi, astfel incat si cei mai activi turisti sa fie incantati. Întotdeauna un mix intre natura, aventura si distractie, acestea iti vor transforma fara echivoc sejurul intr-unul de vis! Experientele sunt incluse la alegere in pachetul WOW! All-inclusive, astfel ca ai ocazia sa incerci cele mai diverse aventuri, dupa bunul plac.

Încearca sporturile de apa

Siyam World Maldive e pregatit sa-ti ofere experientele vietii tale. Orice sejur la resort iti aduce acces nelimitat la cel mai mare parc acvatic plutitor din Maldive, deschis in 2021: Siyam Water World.

În plus, resortul iti ofera o selectie imbietoare de sporturi de apa fara motorizare:
– Windsurf
– Catamaran
– Caiac
– Paddle board
– Snorkeling
– Diving
– Discutii cu biologul marin.

Descopera lumea subacvatica

Siyam World Maldive are onoarea sa-ti prezinte cele mai ravnite activitati pe apele turcoaz ale Oceanului Indian:
Dolphin Sunset Cruise – petrece momente romantice la apus, cand delfinii se joaca in jurul barcii.
Snorkeling Safari – profita de reciful de sase kilometri lungime din zona insulei, unde, printre corali, inoata milioane de pesti colorati si unde poti admira testoasele.

Hai la sporturi pe teren si jocuri

Indiferent daca doar vrei sa te distrezi sau sa ramai in forma in fiecare zi, la resort te vei putea bucura de fotbal pe un teren la standarde internationale, tenis pe cele patru terenuri cu suprafete diferite, basketball sau badminton pe teren special dedicat, volei pe plaja, cricket pe plaja sau… de imensa sala de fitness.

Distreaza-te zi si noapte

Distractia nu se opreste aici, viata de noapte este si ea extrem de importanta pentru o experienta completa in Maldive, asa ca nu te vei plictisi vreo clipa! Resortul isi asteapta petrecaretii cu muzica live si DJ-i internationali, cu seri de karaoke, cu show-uri de dans, petreceri pe plaja si la piscina, dar si petreceri cu spuma, ca in cele mai faimoase puncte ale distractiei de pe glob.

Alege relaxarea suprema

Grija pentru minte si de corp este printre prioritatile resortului. Astfel, partea de wellness este foarte bine dezvoltata: poti alege clase de yoga, pilates, aqua aerobics, meditatie la apus, jogging pe plaja; inclusiv copiii au doua cursuri dedicate: unul de yoga, celalalt de Zumbini! si tocmai ca sa te relaxezi cat mai mult, resortul a pregatit si mai multe activitati interesante pentru cei intre 4 si 12 ani, precum cursuri de lucru manual, facut pizza si storytelling.

Apoi, mai exista un loc unic pe care trebuie sa-l descoperi: Veyo Spa. Creat in jurul vegetatiei luxuriante, Veyo vrea sa fie simbolul conexiunii si al eternitatii, fiind creat ca un sanctuar pentru a te reporni, reorienta, reconecta pentru a iti echilibra corpul, mintea si sufletul. Centrul spa are spatii generoase pentru sedintele de tratament, zone de relaxare, dotari de ultima generatie si un healthy bar. Sesiunile de wellnes de aici sunt tot ce ai nevoie pentru a iti recapata energia pozitiva de care ai nevoie in acest sejur.

Împlineste-ti visul: echitatie pe plaja

Siyam World a inaugurat, la inceputul lui 2022, primul resort de cai din Maldive, cu o dimensiune de 15.000 de mp. Ferma, complet echipata la cele mai inalte standarde, este casa a patru cai indieni de rasa frumoasa si rara: Noor (o iapa alba de sase ani), Jasmine (o iapa de sase ani, alb cu cenusiu), Habibi (un armasar de cinci ani, negru cu pete albe) si Kanbulo (o iapa de cinci ani, bruna) sunt toti cai rari din rasa Marwari din regiunea Jodhpur din Rajasthan, India.

Oaspetii din Siyam World se pot plimba in sa si isi pot trai visul rupt din cele mai frumoase scene de film: sa plece la galop, cu briza in par, pe plajele uluitoare ale insulei – la apus sau la rasarit. Resortul are inclusiv pachete de sedinte foto. Daca vrei si mai mult, caii pot fi parte din ceremonia de nunta.

O experienta culinara savuroasa

Siyam World Maldive pune la dispozitia turistilor opt restaurante si sase baruri si intotdeauna te vei putea delecta la oricare dintre ele prin pachetul WOW! All-inclusive de care beneficiaza toti turistii.

Iar vestea si mai buna, care a venit din partea resortului la inceputul anului, este ca Adam Clive Lockwood, Chef recunoscut pentru creativitatea si unicitatea cu care reinterpreteaza retetele locale si internationale, cu peste 25 de ani experienta in jurul lumii, s-a alaturat echipei Siyam World ca Director Culinar pentru a crea si a se asigura ca toate meniurile indeplinesc standardul de calitate de 5*.

Mai stai pe ganduri?

Rezerva-ti vacanta de vis la Siyam World Maldives cu Eturia, pentru a beneficia de cele mai bune oferte! O lume intreaga de posibilitati asteapta intr-o statiune privata insulara!

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up