• 41
  •  
  •  
  •  

Zanzibar este locul perfect in care sa te relaxezi admirand apusurile de soare spectaculoase si bucurandu-te de plajele cu nisip alb si fin, scaldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian. Experimentand aceasta insula exotica, vei avea ocazia sa te bucuri de minunatiile ascunse din rezervatiile marine si de paradisul acvatic, sa descoperi orasul natal al lui Freddy Mercury (Stone Town) si de insula pe care erau intemnitati sclavii si unde acum traiesc testoase gigant Aldabra (Prison Island) sau poti interactiona cu gheparzi, lei albi si zebre la Cheetah’s Rock.

Fie ca iti doresti un sejur honeymoon, o vacanta cu familia sau doar o evadare din agitatia cotidiana, resorturile Zanzibar Collection de pe celebra plaja Bweju iti vor intregi experienta exotica cu servicii exclusiviste si ospitalitate desavarsita.

The Palms Zanzibar

Daca visezi la o oaza de liniste, un loc romantic care iti rasfata toate simturile, iata un resort adults only, amplasat direct pe plaja. The Palms este un hotel tip boutique, cu sase vile de 130m², care organizeaza orice fel de ceremonie iti doresti, intr-o atmosfera fermecatoare si intima. Hotelul ofera servicii all-inclusive la cele mai inalte standarde, poti chiar degusta un pranz gatit in fata ta de Chef William – unul dintre cei mai buni bucatari de pe insula.

The Palms Zanzibar 1

 The Palms Zanzibar 2   The Palms Zanzibar 3

Zawadi Hotel

Pentru a admira relaxat o vedere spectaculoasa a Oceanului Indian intr-un cadru intim, iti recomandam Zawadi, cel mai nou hotel Zanzibar Collection, un refugiu elegant cu noua vile spatioase, destinat exclusiv adultilor si care ofera servicii all-inclusive. Acesta este asezat la inaltime, pe o stanca ce delimiteaza un golf frumos, locul perfect pentru a inota in apele calde ale Oceanului Indian sau pentru snorkeling direct de pe plaja.

Zawadi 1

Zawadi 2   Zawadi 3

Breezes Beach Club & Spa

Renumit pentru sarmul sau romantic si pentru atentia la detalii, Breezes Beach Club & Spa Zanzibar este potrivit pentru o vacanta de tip honeymoon sau o aniversare speciala in care sa savurezi cina impreuna cu persoana iubita la apusul soarelui, intr-un foisor de la malul Oceanului Indian. La doar cativa metri de hotel, se afla singurul centru de scufundari din Africa de Est, care realizeaza documentare impreuna cu National Geographic Channel.

Breezes 1

Breezes 2   Breezes 3

Baraza Resort And Spa

Daca iti doresti o vacanta alaturi de familie, in care sa va bucurati impreuna de apa calda a Oceanului Indian, iata un resort de 5 stele in regim all-inclusive, care a obtinut anul acesta titlul de „No.1 Luxury Hotel in Tanzania”. Ofera 30 de vile cu terasa privata si piscina. Cat cei mici se distreaza la clubul copiilor, iti recomandam sa incerci tratamentele SPA si sa inoti in piscina cu muzica subacvatica.

Baraza 1

Baraza 2   Baraza 3

Descopera lumea cu Eturia

Deoarece dorim sa oferim clientilor nostri ocazia sa descopere cat mai mult din specificul destinatiei pe care o viziteaza, avem contracte directe cu peste 600 de hoteluri si urmarim, in continuare, cresterea portofoliului cu parteneri de renume din intreaga lume.
Eturia este singura agentie de turism din Romania care are contract de colaborare directa cu Zanzibar Collection.

Pentru o oferta personalizata, contacteaza unul dintre specialistii nostri pe Zanzibar la call-center 031.9998

Hotels Collection by Eturia


  • 41
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up