•  
  •  
  •  
  •  

Vremurile au devenit incerte, iar noi ne dorim doua lucruri: si sa calatorim, dar si sa ne protejam in acelasi timp. Astfel, dincolo de road-trip-uri, o alta vacanta inedita poate fi cu autorulota – locuinta pe roti pe durata circuitului visat! Pe langa cele doua coordonate, o calatorie de acest tip iti aduce o sumedenie de avantaje!

Libertate

Intr-un circuit cu autorulota, libertatea primeaza: te opresti unde simti nevoia, nu depinzi de vreun program pe ore, ai permanent toate cele necesare fara sa fie nevoie sa desfaci bagajul. Ba chiar iti poti schimba ruta in orice clipa, mai ales daca locul in care ajungi iti place atat de tare incat vrei sa mai petreci acolo o zi!

Confort

Odata ce ai ales cu grija autorulota de care ai nevoie (in functie de numarul de persoane, zilele petrecute pe traseu si felul tau de a fi), te vei simti in largul tau in timp ce vizitezi frumusetile naturii! Asa ca ai grija la dimensiunile rulotei si nu uita sa specifici dotarile dorite! Apoi, scapi de impachetat-despachetat, cum ai face dintr-un hotel in altul si nici nu mai trebuie sa cari in rucsac o sumedenie de lucruri pentru o zi intreaga.

Aventura

Orice vacanta cu autorulota implica o doza de aventura, indiferent daca implica intalnirea cu o caprioara, un rasarit neasteptat sau un nou traseu descoperit din intamplare.

Reconectare

Cotidianul urban te indeparteaza pe nesimtite de natura, pierzand astfel toate beneficiile pe care ea ti le ofera. In plus, dupa aceasta perioada, stim bine ca ai mare nevoie de timp petrecut in aer liber! Iar o vacanta cu autorulota te ajuta sa te reconectezi cu mediul inconjurator de fiecare data cand alegi sa te opresti in mijlocul naturii – ori ca vorbim de linistea pe care ti-o dau muntii, de serenitatea transmisa de valurile marii, de calmul dat de campiile intinse, de revigorarea pe care ti-o sugereaza o cascada sau de emotia pe care ti-o impune un canion adanc.

Disciplina

Un spatiu destul de mic in care trebuie sa locuiesti cateva zile iti slefuieste stilul de viata. Trebuie sa mentii constant, chiar si in vacanta, ordine. Plus ca ai nevoie de o oarecare organizare a celor ce tin de rulota. In final, iti dai seama de cat de putine lucruri ai nevoie ca sa fii fericit – desi poti lua ce si cate lucruri vrei!

Entuziasm

Se spune ca intr-o vacanta pe roti, redescoperi bucuria de a trai, de a profita de viata, de a exploata la maximum fiecare moment: un apus intre dealuri line dintr-un punct de belvedere, o clipa de liniste pe un drum de pamant din inima unei paduri, un traseu spectaculos ce coboara serpuit printre pajisti alpine sau o oprire scurta pentru racoare la marginea acelui lac albastru.

Liber la pets

Pentru ca ai propria ta casa pe roti, nu mai trebuie sa-ti faci griji atunci cand vrei sa calatoresti impreuna cu animalul de companie, ca atunci cand te interesezi la fiecare hotel sa vezi daca este pet-friendly. Pur si simplu e spatiul tau si acolo poti fi in formula completa a familiei tale!

Distractie

Atat copiii, cat si cei mari, gasesc intr-o calatorie cu autorulota buna dispozitie, umorul, fericirea – toate, indiferent de traseul ales, creaza amintiri de neuitat pentru tine si familia ta.

Siguranta

Despre orice aspect vorbim, autorulota este un mediu sigur pentru tine:
• Usile si incuietorile sunt sigure, asa ca nu va intra nimeni peste tine.
• Rulota este destul de inalta, asa ca eventuale mici rozatoare nu-ti vor face vizite neanuntate.
• Majoritatea rulotelor au plase, deci vei putea tine tantarii si alte insecte departe.
• Nu vei suferi de cald sau de frig, ai posibilitatea de a-ti crea propriul mirco-climat!

Ce zici de o vacanta cu autorulota?

Vezi vacante cu autorulota aici


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up