•  
  •  
  •  
  •  

Imagineaza-ti o bucatica de paradis doar a ta. Imagineaza-ti o vila de lux cu piscina privata, inconjurata de apele clare si sublime ale Oceanului Indian, in care palmierii brazdeaza cu umbra lor nisipul fin, stralucitor, pe care abia astepti sa pasesti in fiecare zi.

Da, asa arata Maldive la superlativ, intr-un resort premium all inclusive! Și, ca sa te convingem ca nu-i doar un vis, te invitam, mai jos, intr-un tur virtual la Sun Siyam Iru Veli Maldive.

Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Transport facil spre relaxare

Amplasat intr-o laguna proprie a atolului Nilandhe de Sud, Sun Siyam Iru Veli se afla la un transfer de doar 40 de minute cu hidroavionul de aeroportul international.

Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Vile uluitoare cu piscine private

Resortul cunoaste si apreciaza dorinta peisajelor paradisiace, dar si nevoia de intimitate a fiecarui cuplu si a fiecarei familii. Astfel, poti alege dintre vilele contemporane de pe malul marii, de pe apa sau apartamentele grandioase – toate confortabile si beneficiind de multa lumina naturala. Mai exact, resortul ofera:

Patru tipuri de water villas:

  • Ocean Suite: de 124 mp, cu pat matrimonial king size, terasa deasupra oceanului si piscina.
  • Dolphin Ocean Suite: de 124 mp, cu piscina privata si plaja de nisip „construita” pe terasa de deasupra apei; vilele sunt in primul rand pentru spectacolul din larg al delfinilor.
  • Grand Ocean Suite: de 175 mp si terasa imensa si versatila, cu piscina si spatii de odihna diferite – astfel incat sa se preteze familiilor.
  • King Ocean Suite: de 393 mp si cu doua dormitoare, se afla deasupra lagunei si este un mic palat transpus in arhitectura locala; te va cuceri un infinity pool cu vedere spre apele turcoaz ale oceanului.
Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Cinci tipuri de beach villas:

  • Beach suite with pool: de 93 mp si aflata chiar pe plaja cu vedere spre rasarit sau spre apus, are o terasa generoasa, piscina privata si propria zona de plaja.
  • Family beach suite with pool: de 97 mp si spatiu special dedicat pentru ca familia sa sa petreaca timp impreuna intr-un cadru feeric – ori la terasa, ori la piscina.
  • Sun Aqua Sultan Suite: de 135 mp, are doua niveluri, terasa, dar si o curte interioara cu baie in aer liber, piscina si un baldachin pentru relaxare suprema.
  • Grand Beach Suite: un duplex pe doua etaje de 194 mp, are o terasa extinsa cu zona de luat masa. Se remarca baia spectaculoasa in aer liber, piscina privata si puntea de relaxare.
  • King Beach Suite: de 643 mp si doua dormitoare, vila este perfecta pentru a gazdui familia, gasca de prieteni si cupluri care cauta o experienta vacanta suprema. Aceasta vila are mai mare piscina de pe atol.
Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Experiente culinare delicioase

O parte importanta din orice vacanta memorabila o reprezinta rasfatul gastronomic, de care Sun Siyam Iru Veli se ocupa cu cea mai mare grija prin cele 7 baruri si restaurante pregatite sa te surprinda cu cele mai inedite experiente, atat prin gusturi, cat si prin cadrele paradisiace in care sunt amplasate. Pregateste-te pentru arome proaspete, imbinari culinare aparte, experiente private special organizate dupa dorintele tale si – mai ales – pentru crama de vinuri de clasa mondiala!

Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Somelierul casei te va plimba intr-un tur al unora dintre cele mai bune vinuri vintage si sampanii din lume. În caz ca vinul te pasioneaza mai mult decat o simpla degustare, te poti inscrie la Academia de Vin a resortului.

Aventuri, mai mult decat facilitati

Sun Siyam Iru Veli se preocupa de bunastarea turistilor sai, asa ca a creat un intreg catalog de facilitati-experiente de care sa te bucuri in timpul sejurului tau.

Diving-ul este printre cele mai apreciate activitati din Maldive. Indiferent daca esti incepator sau deja ai devenit un scafandru cu experienta, instructorii pregatiti la nivel international de la centrul certificat de diving SSI al resortului te vor ghida spre experienta vietii tale!

Excursiile pe ocean iti vor condimenta sejurul. Alege sa navighezi spre descoperirea culturala a zonei, cu tururile de pescuit alaturi de localnici, dispusi sa te invete arta prinderii pestilor. Sau delecteaza-te cu o expeditie de la rasarit pana la apus spre frumusetile locale si a vietii traditionale din Maldive.

Sporturile de apa sunt o alta parte de neratat in Maldive. Fie ca vrei sa te relaxezi intr-o canoe, pe catamaran sau intr-o barca cu vasle, fie ca vrei sa te aventurezi pe apele cristaline cu windsurfing, jet ski si parasailing, toate activitatile sunt disponibile la Sun Siyam Iru Veli.

Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Petrecerile saptamanale la piscina te vor transpune o intreaga dupa-amiaza in vibe-ul unui festival international aparte. Savureaza cocktailuri, relaxeaza-te in leagan, danseaza sau fa plaja pe sezlongurile imense in timp ce DJ-ii mixeaza muzica ta preferata!

Recreerea este un must in Maldive, asa ca resortul isi pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a nu-si iesi din forma. Printre facilitatile cele mai apreciate se numara terenul de tenis si centrul de fitness.

Centrul de SPA & Wellness te va cuceri iremediabil inca de la prima vedere a pavilioanelor ce te invita la relaxare si energizare. Tratamentele au la baza ingrediente naturale pentru a-ti echilibra corpul si mintea.

Sun Siyam Iru Veli Maldives
Sun Siyam Iru Veli Maldives

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up