•  
  •  
  •  
  •  

Relaxare. Briza. Liniste si visare. Distractie. Timp de calitate impreuna. Rasfat si o paleta larga de servicii premium. Toate sunt la dispozitia ta in paradisul maldivian din resortul Sun Siyam Iru Fushi 5*.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Cuibul tau de relaxare

Indiferent daca preferi cazarea pe apa sau pe plaja fina, cu vedere spre cele mai emotionante rasarituri sau cele mai romantice apusuri, alegerea e la tine. Sun Siyam Iru Fushi iti ofera spatii de cazare spatioase, luminoase, intime si moderne pentru ca tu sa simti vibe-ul confortului suprem. Cu vile pe apa ce au si piscine private, cu cazi suficient de mari pentru doi, cu sezlonguri supradimensionate pentru leneveala binemeritata si cu leagane in care sa te bucuri de briza marii, cele 12 tipuri de vile te vor convinge sa optezi pentru un sejur prelungit.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Varietatea culinara

Sun Siyam Iru Fushi iti creeaza sejurul perfect – iar o parte cu adevarat importanta este si experienta culinara. Și, pentru ca nicio zi sa nu semene cu cealalta, resortul te intampina cu 5 baruri si 10 restaurante ce-ti aduc lumea inteaga in farfuria ta. Cu gusturi frantuzesti (Flavours), japoneze (Teppanyaki), dulci (La Cremeria), maldiviene (Islander’s Grill), italiene (The Trio), indiene (Taste of India), asiatice (Bamboo) sau internationale (Destination Dining) – printre altele – , toate sunt supervizate de catre maestrul international, Chef Aaron Slater. Iar, daca vrei sa afli si mai multe dintre secretele culinare, resortul iti ofera degustari de vin in crama, cursuri de gatit si ateliere de facut inghetata.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Revitalizare la superlativ

The Spa by Thalgo France este unul dintre highlight-urile de la Sun Siyam Iru Fushi Maldives: un centru spa premiat international ce are o abordare contemporana, iar practicienii sunt specializati in masaj traditional si practici de wellness de renume mondial. Cu 20 de pavilioane pentru tratament si un „meniu” ce contine peste 140 de tipuri de tratament, iar acestea se pot personaliza. Bucura-te de piscinele cu hidroterapie, baile de aburi si saunele umede si uscate. Pregateste-te pentru sesiuni de yoga individuale sau pentru calatorii catre sanatate, ghidate de medicul specializat in Ayurveda.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Activitati pentru fiecare

Plimbarile catre insule nelocuite, cinele intime pe plaja cu jumatatea sau cu familia si sesiunile de trekking prin natura sunt printre cele mai apreciate activitati organizate de resort.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Pentru cei care cauta o vacanta mai activa, Iru Fushiofera cateva dintre cele mai bune sporturi acvatice din Maldive, precum snorkeling si diving.

Totodata, copiii sunt regi aici – li s-a pregatit un spatiu special pentru socializare si joaca, unde vor fi mereu insotiti de staff-ul resortului.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up