•  
  •  
  •  
  •  

SUA este atat de vasta si diversa, incat nu exista o alta tara pe pamant in care sa poti experimenta atat de multe. Ti-am pregatit o lista de experiente si atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi cand ajungi pe pamant american.

1. Vizioneaza un spectacol pe Broadway, in New York. Fie ca este vorba despre povesti clasice, precum Les Miserables, The Lion King sau Wicked ori despre piese moderne ca, de exemplu, Hamilton – povestea de viata a unui personaj istoric transpusa pe ritmuri de hip-hop, show-urile de pe Broadway sunt un must atunci cand te hotarasti sa poposesti pe Coasta de Est a SUA.

Show SUA

2. Lasa-te invaluit de ceata la Cascada Niagara – un loc in care, cu siguranta, vei dori sa revii.

3. Nu rata impresionantul spectacol oferit de Old Faithful Geyser in Parcul National Yellowstone – o minune a naturii ce se petrece la intervale variabile de timp (35-120 minute) si poate dura pana la cinci minute.

Gheizer in Parcul National Yellowstone SUA

4. Viziteaza Alamo, in San Antonio, locul unde s-a desfasurat cea mai importanta batalie din istoria statului Texas. Vei intelege trecutul acestor locuri si vei admira patrimoniul arhitectural spaniol din oras.

5. Traieste experienta unei vacante la ski in Aspen, Colorado.


Citeste si…

15 tipsuri pentru o vacanta cu masina inchiriata in SUA

Coasta de Vest a Statelor Unite – Maretie si celebritate


6. Plimba-te pe celebra Walk of Fame, in Los Angeles.

Aleea Celebritatilor Los Angeles

 

7. Savureaza delicioasele coaste de porc in stil barbeque in Kansas City, Missouri. Daca tot esti aici, nu rata Muzeul Memorial al Primului Razboi Mondial.

8. Incearca-ti norocul intr-un cazino din Las Vegas, o adevarata Mecca pentru pasionatii de jocuri de noroc din intreaga lume.

Cazino Las Vegas

9.Admira panorama orasului Chicago reflectata pe Cloud Gate – The Bean si savureaza un hot dog in timp ce urmaresti un meci de baseball pe Wrigley Field. Chiar daca nu esti fan baseball, experienta este una de neuitat.

10. Petrece o zi hoinarind pe strazile inegalabilului New York, fara sa-ti propui o tinta anume. Te va impresiona la fiecare pas!

New York

11. Du-te sa vezi Mount Rushmore National Memorial. Proiectul atrage anual circa trei milioane de turisti si este unul dintre obiectivele-simbol ale SUA.

12. Odata ajuns in San Francisco, fa o plimbare cu bicicleta pe Golden Bridge – cel mai celebru pod din lume. Panorama asupra golfului iti taie respiratia.

Golden Bridge San Francisco

13. Participa la Festivalul Mardi Gras din New Orleans – un oras cu adevarat fascinant si plin de energie.

14. Lasa-te cucerit de feeria aurorelor boreale in Alaska, care au loc intre lunile octombrie si aprilie.

Aurora Boreala Alaska

15. La Parguera, Puerto Rico(n.r. stat liber asociat cu Statele Unite), este una dintre cele doar sapte lagune naturale bioluminescente din lume – un vis pentru impatimitii de diving si nu numai.


Descopera vacantele Eturia in SUA

Vacante Statele Unite ale Americii – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up