•  
  •  
  •  
  •  

Statele Unite ale Americii ofera destinatii de calatorie pentru fiecare anotimp si este atat de vasta si diversa, incat poti experimenta tot ceea ce iti trece prin minte.

Cu peisaje uimitoare, cu ursi grizzly in mijlocul ghetarilor de munte, cu plaje tropicale si orase incarcate de cultura, multe dintre ele cunoscute de pe ecranele cinematografelor, SUA se afla cu siguranta in topul locurilor de vizitat macar o data in viata.

Coasta de Est

Exploreaza Coasta de Est, una dintre cele mai populare destinatii turistice ale lumii, cu New York, Washington D.C. si provincia istorica New England, una dintre cele mai pitoresti regiuni ale estului, cu metropola Boston si fermecatoarele peisaje de coasta ale Atlanticului.

New York
New York

Florida

Plajele cu nisip auriu si arhitectura Art Deco din Miami, Walt Disney World, Universal Studios sau Parcul National Everglades, care adaposteste aligatori, pantere și multe alte specii de animale, sunt doar o parte dintre atractiile care fac din Florida o destinatie potrivita pentru o vacanta de vis, in orice perioada a anului doresti sa calatoresti.

Miami Beach
Miami Beach

Coasta de Vest

Petrece o vacanta pe Coasta de Vest a Statelor Unite si te vei bucura de peisajele fascinante din Parcul National Yosemite si Marele Canion, vei descoperi Los Angeles, capitala divertismentului mondial cu Hollywood, San Francisco cu Insula Alcatraz, Golden Gate si, bineinteles, Las Vegas, capital mondiala a jocurilor de noroc.

San Francisco
San Francisco

Marile Lacuri

Cea mai mare suprafata de apa dulce de pe glob, Marile Lacuri: Superior, Michigan, Huron, Erie si Ontario, se afla la granita cu Canada. Alege o vacanta in aceasta zona pitoreasca si viziteaza orasul Chicago, uimitoarea Cascada Niagara, Capitala Cireselor – Traverse City, cu nenumarate crame si podgorii, precum si Elkhart, taramul comunitatilor Amish.

Detroit
Detroit

Alaska

Daca iubesti vacantele in natura si visezi sa traiesti aventuri la tot pasul, iti recomandam o calatorie in Alaska, locul unde soarele straluceste in miezul noptii. Vei fi fascinat de dansul aurorelor boreale, de animalele salbatice si de spectacolul ghetarilor care se retrag, lasand in urma un peisaj cu roci multicolore si paduri vechi de sute de ani.

Alaska
Alaska

Descopera vacantele Eturia in Statele Unite:
Vacante Statele Unite– Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up