•  
  •  
  •  
  •  

Pentru mine ocazia de a calatori in doua tari total diferite a fost o bucurie foarte mare, insa nu stiam ca aceasta diferenta va fi atat de mare reprezentata in fiecare zona in parte.

La sosire in Singapore, primul lucru care m-a socat a fost umiditatea atat de mare. Pentru cateva secunde nu am fost in stare sa respir si am inteles ca in Cuba, tara mea natala, nu este de fapt asa de umed cum consideram eu. Ulterior, am fost socata de organizarea si curatenia acestei zonei. Singapore este o tara simplu de vizitat. Totul este bine numerotat si nu ai cum sa te pierzi in ea. Mijlocul de transport folosit de grupul nostru a fost metroul care era impecabil de curat si chiar ne-am mirat cu totii cat de bine organizate erau conexiunile.

Am vizitat, bineinteles, obiectivele principale precum: Gardens By The Bay, Sentosa, Botanical Garden, China Town, India Town, Cloud Forest Dome, The Marina Bay Sands. Toate aceste obiective pot fi vizitate foarte usor intr-un sejur de 2 zile. Daca doriti sa petreceti mai mult timp in parcul de distractie din Sentosa, atunci mai aveti nevoie de inca o jumatate de zi. Nu cred ca aveti nevoie de mai mult pentru a va bucura de Singapore.

Odata ce am ajuns in Indonezia, ne-am dat seama instantaneu ca aici curatenia si organizarea nu vor mai face parte din peisaj, insa a aparut un alt aspect care a lipsit in Singapore. Aici oamenii erau mereu cu zambetul pe buze. Mereu se simtea caldura sufleteasca si bucuria de a servi. Aici ne-am simtit ca acasa si calatoria noastra a devenit o frumoasa aventura prin zone emblematice insotite de paduri cu maimute si de plantatii de orez. Aici am descoperit un resort care are un fel de piscina Infinity pool care are drept peisaj o plantatie de orez si care chiar ne-a facut calatoria mult mai frumoasa. Recomand tuturor sa va bucurati pentru cateva ore de Jungle Fish, un resort care ofera acces la piscina lor. Rezervarea trebuie facuta din timp si cel mai bine este sa mergeti dimineata cand nu este foarte aglomerat. Acest sejur este circuitul contrastelor si il recomand cu mare drag.

Yulicary Sarracent


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up