•  
  •  
  •  
  •  

O magie dintr-un basm, un colt unic de paradis, un eveniment neconventional si amintiri de-o viata? Toate pot fi ale voastre – ale tale si ale jumatatii tale -, indiferent in ce moment al povestii de dragoste va aflati.

De la o nunta deosebita pe malul marii pana la celebrarea aniversarilor, iti putem crea la Eturia, alaturi de partenerii locali specializati in evenimente romantice din Seychelles, cele mai memorabile momente ale iubirii voastre.

Seychelles mereu va avea puterea de a te invita la plutire, la visare, la entuziasm – ceea ce o face o destinatie de top pentru evenimentele romantice, oferind cadrele naturale la care toate cuplurile viseaza pentru evenimente speciale. Alege-l pe care ti se potriveste, iar noi iti vom transforma visul in realitate!

Nunta in Seychelles

Cea mai asteptata zi din vietile voastre are nevoie de o intreaga echipa specializata in evenimente care sa-ti transpuna fiecare dorinta intr-o ceremonie tinuta de un preot pe plaja stralucitoare, in gradina luxurianta sau chiar pe un vas ce pluteste pe apele cristaline ale Oceanului Indian.

Voi decideti fiecare pas, iar noi avem grija sa va rasfatam cu detaliile din jurul vostru: cadouri, buggy special pentru voi, tort de nunta si sampanie, o cina speciala. Nu uitam nici de pregatirea camerei pentru noaptea nuntii sau de un mic rasfat la SPA. Deja ti-am pregatit un pachet de nunta pe care il putem personaliza in functie de dorintele tale!

Sfat: Daca nu planuiesti sa-si pastrezi rochia de mireasa, pentru o sedinta foto cool, incearca trash the dress – un concept fotografic inedit pentru cele mai spectaculoase fotografii ale mirilor: pe stanci, in piscina, in valurile oceanului sau in mijlocul naturii salbatice. Conceptul presupune efectiv stricarea rochiei pentru amintiri fotografice unice. Evident, nici mirele probabil nu va mai putea folosi costumul. 🙂

*aceasta nunta in Seychelles are valoare simbolica, nu juridica.

Luna de miere in Seychelles

Printre atatea destinatii de top, poate nu e chiar atat de usor sa alegeti locul ideal pentru a va petrece luna de miere. De ce Seychelles? Pentru ca, dincolo de rasfatul suprem oferit de resorturile de pe plaja pe care vi le alegem cu grija, Seychelles inseamna si o experienta autentica de calatorie.

Mai mult decat plajele intinse si o apa care hipnotizeaza, aici puteti admira parcuri naturale si specii de animale unice pe Glob, va puteti bucura impreuna de cultura creola si de gastronomia locala – toate intr-o balanta perfecta cu momentele de intimitate.

Aniversarea casatoriei in Seychelles

Cand anii se aduna si va uitati inapoi tinandu-va de mana si cu zambetul pe buze, merita sa sarbatoriti intr-o maniera deosebita. O vacanta exotica printre stanci de granit scaldate de valuri, unde spectaculosul se imbina cu linistea si intimitatea e, cu siguranta, cadrul ideal.

Un sejur in Seychelles va da ocazia, dincolo de cine romantice sub luna plina, sa incercati activitati diverse impreuna: mergeti la scufundari in larg, explorati insulele arhipelagului in excursii de o zi, descoperiti cele mai frumoase plaje din lume si admirati la snorkeling lumea marina. Toate acestea, in timp ce va bucurati de rasfatul si confortul unuia dintre cele mai bune resorturi din portofoliul Eturia!

Reinnoirea juramintelor in Seychelles

Credeti ca e neaparat nevoie de o ocazie speciala pentru a va declara iar si iar dragostea unul fata de celalalt? Noi credem ca nu. si de aceea va propunem o ceremonie simbolica desfasurata pe plaja, pe un vas traditional sau intr-o vila plutitoare.

Specialistul local va pregati decorul ceremoniei pentru cele mai frumoase amintiri, va va surprinde cu o cina romantica si sa va amenaja camerele pentru timp de calitate in doi. Puteti face oricand nunta pe care v-ati dorit-o intotdeauna, iar noi suntem aici ca sa-si personalizam orice pachet preferi pentru o vacanta ce ramane in sufletele voastre.

Descopera vacantele Eturia in Seychelles:

Vacante Seychelles – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up