•  
  •  
  •  
  •  

Sa gasesti o plaja frumoasa in Caraibe este tare usor. Dar sa gasesti o plaja frumoasa, curata, numai buna pentru cei mici, care sa iti ofere intimitate, hoteluri de calitate si posibilitati de distractie nenumarate devine o sarcina mai dificila. Printre cele mai frumoase plaje din Jamaica se numara si Seven Mile Negril, o intindere de nisip alb si fin, apa de cristal, unde te poti bucura de o multitudine de activitati extrem de placute. Plaja se afla de-a lungul bulevardului Norman Manley din Negril, care este un oras relativ mic, cu o populatie de putin peste 3.000 de oameni. O multime de familii vin la plaja atrase de culoarea extraordinara a apei sale putin adanci si calme si a faptului ca este pur si simplu imposibil pentru copii sa se plictiseasca pe aceste tarmuri – sunt prea multe de facut!

Negril Seven Mile Beach - Jamaica
Negril Seven Mile Beach – Jamaica

Seven Mile Beach din Jamaica are o istorie fantastica ce aduce in prim plan piratii. Da, Piratii din Caraibe! De fapt, se spunea candva ca orasul Negril, pe atunci o asezare mult mai mare pe malul marii, ar fi fost condus de o multime de pirati nestapaniti, dar acele vremuri au trecut de mult. In zilele noastre, Negril Seven Mile Beach este renumita pentru altceva: relaxarea pe tarmurile curate, pe una dintre cele mai bune plaje din Jamaica.

Plaja este atat de mare incat, in functie de locul in care mergi, vei avea o bucata de paradis doar pentru tine – macar pentru o dupa-amiaza! Multi oameni iubesc aceasta plaja din cauza intinderii nemarginite, a barurilor si hotelurilor amplasate chiar pe plaja si, de de nu, sunt atrasi de muzica locului.

Inoata, mananca, exploreaza, socializeaza… Seven Mile Beach este spatiul perfect pentru toate acestea. Asigura-te ca aloci cateva zile in Negril pentru a avea timp pentru toate! Ce poti face aici la Negril Seven Mile Beach?

Relaxeaza-te!

Pe aceasta plaja exista o multime de locuri in care te poti bucura de momente de relaxare si de o priveliste de vis. Poti sta pe un sezlong savurand un cocktail cu rom jamaican sau poti face o plimbare calare pe malul marii, totul este despre aceast vibe minunat al locului.

Snorkeling sau scuba diving

Seven Mile Beach din Jamaica este un loc excelent atat pentru snorkeling, cat si pentru scufundari.

O scufundare aici tinde sa vina cu o multime de imagini de poveste, asa ca nu fi surprins daca vezi lucruri precum pesti inger, caluti de mare, pesti puffer sau chiar raie. Coralul din zona este spectaculos, iar, in mijlocul apei de un turcoaz vibrant, te poti intalni cu o multime de stele de mare, anemone violet sau verzi si pesti eventai.

Optiunile de snorkeling si scuba de pe plaja sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru scafandri mai experimentati. Apa este in mare parte linistita, limpede si putin adanca in unele zone. Poti inchiria echipament de la un magazin local de scufundari din Negril.

Jamaica White Sands Negril
Jamaica White Sands Negril

Energizeaza-te cu alte sporturi nautice

Vei gasi sporturi nautice din belsug pe malul marii… atat de multe incat, pana la apusul soarelui, este posibil sa nu fi pregatit sa pleci din acest loc, deoarece nu ai avut timp sa le incerci pe toate. Indiferent daca doresti sa iti petreci ziua pe skijet, sa te bucuri de valuri intr-un caiac, sa navighezi intr-un Hobie Cat, sa urci pe o Banana Boat, Seven Mile Beach din Negril iti ofera totul. Poti opta chiar si pentru o croaziera cu catamaram sau tururi cu barca cu fund de sticla, care iti prezinta aceasta parte de Jamaica in cel mai frumos mod cu putinta.

Mananca local

Optiunile de mancare sunt numeroase pe Seven Mile Beach. Te poti bucura de un mic-dejun la restaurantele cu terasa de pe plaja, un pranz generos sau o cina romantica. Nu uita sa gusti din preparatele locale atat de savuroase: carnea, pestele si fructele de mare preparate dupa metoda traditionala jerk sau painicile de cassava/yuka, fructele exotice, pestele sarat servit cu un fruct local deosebit care imita omleta – ackee.

Si nu uita de minunatele bauturi fructate din Caraibe!

Mancare traditionala din Jamaica
Mancare traditionala din Jamaica

Priveste apusul

Incheie o zi perfecta pe Seven Mile Beach cu un apus de soare fascinant pe care nu il vei uita. Plaja este cunoscuta pentru apusurile sale superbe, pe care le poti savura cu un coktail sau cu o bere rece Red Stripe in mana.

***

Si daca tot am amintit de hotelurile pe care le gasesti pe aceasta plaja uimitoare, te invitam sa citesti interviul realizat cu Michael Russell, proprietar al White Sands Negril, o unitate de cazare foarte accesibila si localizata pe una dintre cele mai frumoase portiuni din Seven Mile Beach.

Care sunt primele 3 activitati de care turistii aflati in aceasta zona se bucura cel mai mult?

As spune ca sunt activitati in Negril si experiente la White Sands Negril. Pentru activitatile din Negril, cele mai populare sunt snorkelingul la reciful de mica adancime, saritul de pe stanci la capatul de vest al insulei si mersul la YS Falls. Pentru experientele la White Sands Negril, cei mai multi turisti prefera sa ramana pe plaja de la hotel datorita locatiei noastre premium pe Seven Mile. Le place cat de linistit este si cat de usor este sa inoti si sa te relaxezi in oceanul nostru. De asemenea, oaspetilor le place sa se intalneasca si sa petreaca timpul discutand cu personalul nostru, multi dintre angajatii White Sands Negril lucreaza aici de peste 15 ani, unii de peste 30 de ani. Cand parasesc hotelul nostru si se intorc acasa, ei ne trimit adesea e-mailuri in care spun ca intalnirea si petrecerea timpului cu personalul nostru a fost unul dintre punctele importante ale calatoriei lor. Au simtit cu adevarat ca au experimentat cultura jamaicana.

Proprietatea White Sands Negril poate gazdui cu usurinta si succes cupluri, familii cu copii sau turisti avizi de aventura. Care este cea mai buna experienta apreciata de aceste categorii de clienti?

Vedem un amestec foarte interesant de calatori singuri, destul de interesant, mai multe femei decat barbati. Pentru familii, avem apartamente cu un dormitor pe malul marii, care sunt mari si potrivite pentru familii – cu un dormitor, living, sufragerie si bucatarie completa. Persoanele singure isi rezerva adesea camerele cele mai putin costisitoare, iar cuplurile rezerva o combinatie între camerele pe care le avem in hotel. Pentru cei care cauta mai multa aventura, cum ar fi scufundari, catarari pe cascade, plimbari pe rau etc. avem soferi dedicati care pot fi angajati pentru o zi.

Jamaica White Sands Negril
Jamaica White Sands Negril

Fiind in zona preferata din Negril, aveti o multime de atractii la cateva minute de hotel. Pe care le-ai recomanda turistilor?

Suntem un hotel care asigura cazare in special, asa ca, prin definitie, mancarea nu este inclusa in pret. Multi mananca la restaurantul nostru, dar frumusetea locatiei noastre pe plaja este ca oaspetii nostri pot testa diferite restaurante si locuri de luat masa aflate pe plaja. La receptie, ii putem ajuta cu aranjarea transferurilor la restaurant. O barca locala de snorkeling parcheaza de obicei langa plaja noastra si recomandam cu caldura turistilor sa experimenteze o excursie la reciful de mica adancime. Chiar daca suntem binecuvantati sa fim pe o plaja de clasa mondiala, incurajam toti oaspetii sa petreaca o dupa-amiaza la capatul de vest pentru a sari de pe stanci si a lua masa. Daca oamenii doresc sa faca parapanta, paddleboard sau sa se bucure de un catamaran de dupa-amiaza, ii putem asista prin aranjarea acestui lucru la biroul nostru.

White Sands Negril, pe baza recenziilor primite, este foarte apreciat pentru personalul amabil, plaja uimitoare si restaurant. Care este secretul tau pentru a oferi experiente atat de bune oaspetilor?

Sunt lucruri asupra carora avem control si lucruri asupra carora nu avem control. White Sands Negril functioneaza de 52 de ani. Cand hotelul nostru si-a deschis portile clientilor, in 1970, nu aveam idee cum se va dezvolta Plaja Negril si nici nu puteam controla acest aspect. Din fericire pentru noi, in partea noastra de plaja, s-au deschis doar hoteluri mici. Deci este foarte linistit si relaxant. Ceea ce face White Sands Negril atat de special, pe langa locatia noastra, este personalul nostru. Pur si simplu nu am putea oferi oaspetilor experiente fara personalul nostru dedicat. Eu si sotia mea detinem si gestionam in mod activ hotelul si, oricat de mult muncim, acordam tot meritul echipei care are grija de clientii nostri din momentul in care ajung pana cand se urca in autobuz pentru a se intoarce la aeroport. Tratam personalul cu respect, facem din hotelul nostru un loc in care lucram in armonie, iar personalul transmite acest lucru in modul in care interactioneaza cu clientii.

Jamaica White Sands Negril
Jamaica White Sands Negril

 Care este cea mai buna perioada pentru a calatori la hotel? Gazduiti evenimente specifice care ar putea aduce o experienta rafinata oaspetilor?

Vremea noastra este similara pe tot parcursul anului, asa ca incercarea de a alege cea mai buna fereastra de vreme nu este necesara. Singura diferenta de clima este ca din noiembrie si pana in martie serile sunt mai racoroase. Pentru cei care cauta mai putina aglomeratie, cele mai bune momente pentru a calatori sunt lunile mai, iunie si octombrie. Acestea sunt perioadele noastre cu turism putin mai scazut. Nu gazduim evenimente specifice la hotelul nostru, dar datorita locatiei noastre convenabile, atunci cand evenimentele au loc in Negril, cum ar fi Maratonul anual Reggae, camerele noastre adesea se epuizeaza.

Vrei sa vezi toate aceste locuri?

Descopera vacantele Eturia in Jamaica:

⇒ Vacante Jamaica – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up