•  
  •  
  •  
  •  

Indragosteste-te de soare si de viata. Indragosteste-te de foc si de apa, de pamant si de cer. Iubeste natura si fa parte din ea. Iubeste zborul pasarilor si fii liber. Iubeste forta imaginii si a sunetului si lasa-te purtat de ea, las-o sa-ti incante simturile.

E timpul sa privesti in jur si sa-i vezi si pe ceilalti. E timpul sa asculti si sa auzi si altceva, dincolo de cuvinte.     

Imagineaza-ti ca lumea poate fi un loc mai bun si va fi un loc mai bun. Fii astazi mai bun ca ieri si mai rau ca maine. Iarta astazi mai mult ca ieri si mai putin ca maine. Fii astazi mai indragostit decat ieri. Fii astazi in doi, altfel decat ieri. Iubeste-l astazi mai mult pe celalalt.

Este luna indragostitilor. Opreste-te pentru o clipa si asculta-l pe cel de langa tine. Asculta-l cu adevarat si vei auzi cu siguranta lucruri noi. 

Indragosteste-te! Indragosteste-te cu adevarat si vei fi surprins sa gasesti in cel de langa tine natura neatinsa si chiar un intreg univers. 

                                                                                                                      Daniela Shah, cofondator Eturia

la-romana
La Romana

La inceput de primavara, putem sa pornim intr-o calatorie spre noi insine, in care sa invatam sa ne iubim si mai mult si apoi sa iubim pe celalalt, ori putem porni intr-o calatorie catre cele patru zari, in care sa invatam sa ne iubim si pe noi, si pe celalalt, prin dragostea fata de natura. Drumul catre sine si drumul catre locul unde te regasesti pe tine se incepe primavara.

Locuri de acest fel sunt peste tot in lume. Atunci cand celalalt ti-e alaturi, orice loc de pe Pamant are insemnatate. Cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca sunt locuri care te indeamna la visare, la dragoste, la dor si la fericire. O astfel de destinatie este Republica Dominicana, zicem noi. Republica Dominicana este un loc ce traieste si respira romantism, iar combinatia tropicala de plaje uimitoare cu nisip fin, ape de un albastru stralucitor si farmecul exotic face normala dorinta cuplurilor de a spune „da” in acest loc. Noi recomandam Punta Cana si La Romana pentru un sejur de care sa va aduceti aminte zambind.

Punta Cana

Toate superlativele le regasiti de-a lungul celor 50 de kilometri de plaje cu nisip alb din Punta Cana, palmieri unduitori si ape turcoaz. Si, chiar mai mult, clima e aproape de perfectiune: pe tot parcursul anului e soare, iar cerul senin mai e presarat cu scurte ploi tropicale pentru a racori aerul. Deloc surprinzator, pe plajele din Punta Cana sunt aliniate ca piesele de domino de-a lungul nisipurilor zeci de statiuni care au transformat Costa del Coco intr-una dintre zonele cele mai renumite din Caraibe – cu siguranta un loc de trecut pe lista de dorinte, deci.

punta-cana

Se spune ca statiunea Punta Cana are unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara, de aceea este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde paralel cu linia de coasta, pe o lungime de opt kilometri, paralel cu linia de coasta. Vei putea sa iti iei perechea si sa vizitati un veritabil muzeu subacvatic, populat cu sculpturi cu simboluri ale populatiei native Taino. De asemenea, puteti sa descoperiti bariera de corali, speciile de vietati din mare si sa aveti o experienta pe care sa o povestiti nepotilor, peste ani si ani.

punta-cana-3

Sunt nenumarate modurile in care puteti descoperi Punta Cana: excursiile cu buggy la resorturi, jeep safari, monster trunk sau chiar plimbari cu elicopterul, care ofera o imagine privilegiata a zonei. Marea este inima statiunii, drept pentru care modurile in care o puteti descifra sunt numeroase: cina la apus pe mare, parasailing, scubadiving, banana, kayaking, windsurfing, navigatie, volei pe plaja, servicii de taxi-boat. Este un vis Punta Cana!

punta-cana-2

La Romana

La Romana a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice din Republica Dominicana datorita plajelor sale incantatoare si a infrastructurii turistice foarte bine pusa la punct. Am putea spune ca e un paradis in toate sensurile! Scubadivingul si snorkelingul raman activitatile ce va vor taia rasuflarea, insa, in egala masura,  puteti sa va bucurati de farmecul pitoresc al locului: Portul Turistic Casa de Campo sau Isla Catalina din vecintate, care este nepopulata.

la-romana-3

Luna iubirii este un simbol al inceputului vremii frumoase, al soarelui bland, al zilelor calde si vestitor al primaverii. Februarie sta sub semnul dragostei si este un prilej cu care oamenii isi cauta si gasesc jumatatile, isi improspateaza atat casa, sufletul, cat si pe ei insisi. De la stravechiul mit al androginului pana la dragoste in vremea digitalizarii, fiecare cauta zambetul jumatatii sale. Februarie e bun pentru planuri, pentru inceputuri si pentru plecari in vacante. De ce sa alegi Dominicana, deci? Fie ca te afli in explorarea insulei sau savurezi un cocktail la barul de pe plaja, oriunde intalnesti localnici, ei iti vor zambi larg – si nimic nu e mai pretios decat un zambet.

la-romana-1

Extra idei pentru descoperit Republica Dominicana

Insula Saona din provincia La Altagracia trebuie si ea vizitata daca va doriti o experienta ca-n povesti. Insula se mandreste cu abundenta viata subacvatica: testoase, balene, rechini; din cand in cand pot fi vazuti si delfini. Datorita coralilor uluitori, este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Isla Saona a fost descrisa ca fiind fantezia lui Robinson Crusoe devenita realitate. Insula va este probabil cunoscuta din reclamele la batonul de ciocolata Bounty.


Descopera vacantele Eturia dedicate Republicii Dominicane

⇒ Vacante Republica Dominicana – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up