•  
  •  
  •  
  •  

In inima Orientului Mijlociu, pe malul golfului Persic, Qatar straluceste ca o bijuterie capabila sa te cucereasca iremediabil. Imbinand traditia cu modernitatea intr-un mod unic, Qatar iti deschide o lume ce-ti incanta simturile. Iar capitala sa, Doha, este un centru al artei, traditiei si afacerilor, oferind o gama variata de atractii si experiente pentru fiecare dintre vizitatorii sai mari si mici.

Alege Qatar pentru urmatoarea vacanta si lasa-te fascinat de arhitectura impresionanta, de cultura captivanta, de muzeele unice, de gastronomia deosebita, de optiunile de relaxare, dar si de aventurile de neuitat pe care le ofera acest loc exceptional!

Ai arta si cultura la superlativ

Qatar National Museum
Qatar National Museum

Qatar este un magnet pentru iubitorii de arta si cultura. La Muzeul de Arta Islamica gasesti una dintre cele mai impresionante colectii de artefacte islamice din lume, iar cladirea sa spectaculoasa este in sine o capodopera. Apoi, Muzeul National al Qatarului , proiectat de celebru arhitect Jean Nouvel, prezinta o incursiune captivanta in istoria si cultura locala. Iar Muzeul de Arta Moderna este o destinatie imperativa: are o colectie impresionanta de peste 6000 de exponate de arta moderna si contemporana araba, dar si din intreaga lume.

Arhitectura futurista te uimeste

Doha, capitala statului Qatar
Doha, capitala statului Qatar

Pe langa bogatia sa culturala, Qatar impresioneaza si prin arhitectura sa futurista. Un simbol al modernitatii, Turnul Aspire este una dintre cele mai inalte structuri din tara cu cei 300 de metri ai sai, oferind o panorama spectaculoasa de 360°. De asemenea, nu trebuie sa ratezi Pearl Island , unul dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare urbana din lume, care combina luxul cu arhitectura moderna. Treci si pe la Lusail Stadium, al carui design circular reinterpreteaza bolurile artizanale tipice in intreaga lume araba.

La shopping, gasesti orice iti doresti

Souk Wakif, Qatar
Souk Wakif, Qatar

De la eleganta rafinata a centrelor comerciale la atmosfera vibranta din piata veche, vei avea o experienta de shopping captivanta. Place Vendome este unul dintre cele mai exclusiviste si luxuriante centre comerciale din Doha, inspirat de celebrul district parizian cu acelasi nume. Pe de alta parte, Souq Wakif va da o sesiune autentica de cumparaturi in stil oriental: un bazar de strazi inguste si pavilioane colorate, pline de viata si activitate, unde decoperi textile traditionale, obiecte de artizanat, bijuterii, condimente si suvenire.

Peisajele te surprind la orice pas

Inland Sea, Qatar
Inland Sea, Qatar

Cu o linie de coasta spectaculoasa, Qatarul este tot ce poate dori un iubitor de natura. Viziteaza Purple Island sau Rezervatia Naturala Al Thakira ca sa admiri ecosistemele unice ale padurilor de mangrove. Lasa-te sedus de Inland Sea , o minunata laguna sarata, una dintre cele mai impresionante atractii naturale din Qatar. Și, fara sa iesi din oras, admira cele mai frumoase apusuri din Doha Corniche.

Bogatia culinara te incanta

Qatar, un deliciu gastronomic
Qatar, un deliciu gastronomic

Bucataria din Qatar este o oglinda a diversitatii culturale, combinand influente din Orientul Mijlociu, India si Africa de Nord. De la restaurantele premium la tarabele de street food, vei gasi intotdeauna ceva delicios de savurat. Incearca mancarurile traditionale locale, precum saloona (tocana de carne si legume), machboos (orez cu carne si condimente), thareed (un fel de tocanita) sau luqaimat (gogosi dulci).

Aventura e in mainile tale

Sporturile de apa, apreciate in Qatar
Sporturile de apa, apreciate in Qatar

Daca esti dornic de aventura, Qatar pune la dispozitie o varietate de activitati palpitante. Experimenteaza sandboarding, safari si plimbari cu camilele pe dunele de nisip din desertul Khor Al Adaid. Alege sa faci scufundari spectaculoase in apele Golfului Persic, plimbari cu barca, dar si sporturi acvatice, precum jetski, kitesurfing si waterboarding. Iar atunci cand calatoresti in familie, ia-ti portia de distractie la Doha Quest sau Lusail Winter Wonderland, parcuri de distractie pentru toate varstele.

Relaxare asa cum visezi

Plajele din Qatar te asteapta
Plajele din Qatar te asteapta

In Doha, te asteapta o serie de plaje uluitoare. Cea mai apreciata este Katara Beach , lunga de 1,5 km si cu o serie de activitati, inclusiv pentru copii. Zile intregi la soare poti petrece si la West Bay Beach, B12 Beach Club Doha sau DOHASANDS Beach Club. Apoi, daca doresti acea relaxare suprema, Qatar este renumit pentru hotelurile amplasate pe plaje fine si pentru facilitatile de lux: ai spa-uri premiate , unde poti testa o varietate de tratamente relaxante si terapii.

Vacanta ta in Qatar incepe acum!

Pearl Island, Doha
Pearl Island, Doha

Pachetele de vacanta Eturia sunt concepute pentru a te ajuta sa experimentezi tot ce are Qatar mai incitant de oferit. Indiferent daca optezi pentru un sejur relaxant in Doha sau pentru un pachet combinat ce include si alte destinatii din regiune , vei avea parte de o experienta memorabila! Iar cu optiunile noastre de stopover in Doha, putem transforma fiecare escala intr-o noua aventura.

Qatar este o destinatie fascinanta si diversa care te asteapta sa o descoperi. Cu o combinatie unica de cultura, peisaje si aventura, aici gasesti locul ideal pentru o vacanta de neuitat! Descopera Qatar si traieste aventura vietii tale in Orientul Mijlociu!

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Qatar !


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up