•  
  •  
  •  
  •  

In inima insulei Mauritius, se afla un loc special: oaza de relaxare si aventura la care visezi in fiecare vacanta. Hotelul Zilwa Attitude, parte a lantului Attitude, se remarca prin confort, angajamentul sau fata de turismul sustenabil, diversitatea activitatilor sub umbrela programului Otentik Experiences si atmosfera perfecta pentru familii.

Intr-un sejur la Zilwa Attitude, vei descoperi o experienta exotica unica, unde rasfatul luxuriant si responsabilitatea fata de mediu se impletesc perfect.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Un sejur asa cum ai visat

Experienta ta la Zilwa Attitude este mereu una exceptionala, care imbina confortul suprem cu autenticitatea mauritiana. Camerele, cu designul lor plin de farmec creol si dotarile moderne, ofera un refugiu perfect pentru odihna. Fie ca alegi camere cu vedere la ocean, camerele speciale pentru familii sau suitele spatioase cu jacuzzi, te vei bucura de intimitate si lux.

Cele 7 restaurante ale resortului iti ofera o calatorie gastronomica de neuitat, unde vei fi rasfatat cu arome exotice: de la preparatele traditionale mauritiene, la optiuni culinare din diverse colturi ale lumii, din India si pana in Europa. Savureaza cocktailuri delicioase la cele doua baruri cu privelisti mirifice, racoreste-te alaturi de mici la Juice Bar si testeaza aromele celor mai intense ceaiuri de la Teabaz.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Piscinele, inconjurate de palmieri si vegetatie luxurianta, sunt locul perfect pentru relaxare si refacere. Resortul are patru piscine, dintre care una rezervata doar adultilor si una mai animata, rezervata sporturilor de apa.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Otentik Experiences: Fa tot ce vrei!

Unul dintre aspectele prin care toate resorturile Attitude ies in evidenta este gama variata de activitati sub numele de Otentik Experiences. Aceste experiente deosebite iti permit sa explorezi insula si sa te bucuri de cultura, traditiile si frumusetea naturala din Mauritius.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Iar prin intermediul aplicatiei mobile Otentik Experiences, poti accesa o lista larga de activitati si excursii in functie de interesele tale. O cina acasa la o familie de localnici, plimbari cu ghid din partea resortului in sate pitoresti, excursii pe ocean pentru snorkeling, cursuri de tai-chi sau meciuri de tenis, cursuri de stand-up paddle, lectii de dans, concerte locale, ateliere de pictura si plimbari cu catamaranul, exista ceva pentru fiecare. Experientele oferite, dincolo de partea de entertainment, au si un rol secundar: sa afli mai multe despre natura, istoria si cultura locala.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Resort pentru familii

Zilwa Attitude este un resort gandit si pentru familii, fiind ideal pentru o vacanta memorabila in Mauritius. Cu facilitati si activitati pentru toate varstele, hotelul este un loc magic pentru familiile care vor sa petreaca timp de calitate impreuna.

Pentru copii, exista cluburi pe diferite grupe de varsta, unde se organizeaza activitati distractive si educative sub supravegherea personalului calificat. Acest lucru ofera parintilor timp pentru relaxare, stiind ca cei mici se distreaza in siguranta.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Pentru intreaga familie, resortul ofera plaje cu nisip fin, piscine cu facilitati pentru copii si sporturi nautice care pot fi practicate impreuna. Cu atat de multe optiuni, fiecare zi devine o aventura noua pentru toti membrii familiei.

Turismul sustenabil, filosofia Attitude

Misiunea Attitude este sa ofere oaspetilor o experienta autentica, dar si responsabila in calatoriile lor, promovand turismul sustenabil. Hotelul Zilwa Attitude este un exemplu ideal al acestei filosofii. Situat intr-o zona naturala protejata, resortul si-a construit actiunile in jurul biodiversitatii, pentru a minimiza orice impact asupra mediului inconjurator.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Practicile eco-friendly sunt integrate in fiecare aspect al hotelului, de la gestionarea deseurilor, reciclare si renuntarea completa a utilizarii plasticului de unica folosinta pana la gestionarea eficienta a energiei, conservarea apei si utilizarea produselor bio, fara chimicale. Localnicii sunt implicati in procesul de exploatare a resurselor naturale, contribuind la dezvoltarea economica durabila a comunitatii.

In 2017, toate hotelurile Attitude au obtinut certificarea Travelife Gold ca recunoastere a angajamentului lor fata de dezvoltarea sustenabila.

Zilwa Attitude Hotel
Zilwa Attitude Hotel

Planifica-ti urmatoarea evadare intr-un paradis autentic si sustenabil la Zilwa Attitude!

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu ofertele speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up