•  
  •  
  •  
  •  

Marriott Mauritius a lansat campania Mari Bon Sa!, expresie creola tradusa ca „Este atat de bine!” Imagineaza-te acum cum pasesti intr-un paradis luxuriant, plin de experiente extraordinare care iti transforma vacanta intr-o adevarata aventura a relaxarii!

Programul Mari Bon Sa! reprezinta o umbrela sub care sunt impletite o serie de beneficii de neegalat pentru cei care aleg, pentru un sejur in Mauritius, Hotelurile Marriott: JW Marriott Mauritius Resort 5*, Le Meridien Ile Maurice 5* sau The Westin Turtle Bay Resort & Spa Mauritius 5*.

Le Meridien Ile Maurice
Le Meridien Ile Maurice

E momentul sa explorezi ceea ce e mai mult decat un sejur: e o traire extraordinara, un rai al deconectarii, odihnei si distractiei. Cele mai atragatoare atuuri ale campaniei Mari Bon Sa! Includ: delicatese gastronomice, facilitatile premium oferite de aripa Nirvana a hotelului Le Meridien si neegalate experiente de golf.

The Westin Turtle Bay Resort & Spa
The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Destinatia pentru Arta Culinara

Cea mai buna parte a vizitei unui loc exotic este sa savurezi bucataria locala si sa explorezi noi gusturi. Marriott Mauritius a inteles acest aspect, oferindu-ti un meniu bogat in arome si traditii la cele 14 restaurante alese. În afara meniurilor atragatoare, care servesc drept sursa de inspiratie, fiecare experienta gastronomica este personalizata pentru a se potrivi gusturilor individuale ale oaspetilor.

JW Marriott Mauritius Resort
JW Marriott Mauritius Resort

Experientele culinare de neuitat la JW Marriott Mauritius Resort imbina rafinamentul si diversitatea, aici este locul unde gastronomia internationala se intalneste cu gusturile autentice. De la fine dining la optiuni relaxate, resortul aduce in fata oaspetilor sai o varietate impresionanta de arome si experiente culinare la cele 5 restaurante cu specific: asiatic (Piata Plutitoare), japonez (Atsuko), francez (Le Manoir), indian (Simply India) si The Boathouse Grill & Bar – cu cele mai proaspete fructe de mare. Citeste mai multe despre resort aici.

Le Meridien Ile Maurice
Le Meridien Ile Maurice

Într-o calatorie culinara la Le Meridien Ile Maurice descoperi o selectie gourmet de patru restaurante de renume care satisfac cele mai pretentioase papile gustative. Paparazzi pune in valoare autenticitatea italiana a aromei prin folosirea ingredientelor proaspete si pline de savoare. La Zoli Mamzel, te bucuri de aromele creole autentice in timp ce admiri valurile albastre ale oceanului. La Kumin, savurezi curry cu nuca de cocos gatit lent. Nomad ofera o diversitate culinara unica, de la preparate orientale si mauritiene la mezze mediteraneene si orientale. Aripa Nirvana, un paradis al mancarii cu trei restaurante si doua baruri, inclusiv Lalwani (cu mancaruri indiene autentice) si Shells (cu specialitati din peste). Citeste mai multe despre resort aici.

Le Meridien Ile Maurice
Le Meridien Ile Maurice

Bucatariile alese de la The Westin Turtle Bay Resort & Spa impresioneaza oaspetii cu o selectie de 5 restaurante care se concentreaza pe mancaruri sanatoase si eclectice. Fusion iti aduce aromele Japoniei cu sushi si teppanyaki de exceptie. Mystique, bar si lounge contemporan, serveste tapas asiatice alaturi de bere artizanala si cocktailuri intrigante. Kangan ofera preparate indiene autentice cu un twist modern. Seasonal Tastes propune micul dejun organic si sanatos, precum si o varietate de mancaruri la bufet pentru cina. La Beach Grill, ai o selectie de carne si fructe de mare, acompaniate de seri tematice. Retreat Bar, cu o atmosfera relaxata, pune accent pe mixologie. Citeste mai multe despre resort aici.

The Westin Turtle Bay Resort & Spa
The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Destinatia pentru Exclusivitate

Cand iti doresti un nivel de lux si exclusivitate care nu poate fi egalat, alege facilitatile premium din Aripa Nirvana a hotelului Le Meridien Mauritius, un sanctuar al frumusetii care ofera intimitate absoluta. Nirvana cuprinde 51 de suite si ofera piscina privata, bar Nirvana, infinity pool, wellness & spa, retsurant si serviciul personalizat de concierge, devine destinatia suprema pentru cupluri si tinerii casatoriti.

JW Marriott Mauritius Resort
JW Marriott Mauritius Resort

Destinatia pentru Golf

Cu peisaje spectaculoase si vreme perfecta pe tot parcursul anului, Mauritius este o alegere ideala atunci cand iubesti golful. În parteneriat cu cele mai bune terenuri de golf din nord si din vest, proiectate de designeri de talie mondiala, prin Mari Bon Sa ai oportunitatea de a te bucura de frumusetea Mauritiusului in timp ce te pregatesti sa lovesti mingea. O evadare luxoasa la malul marii, insotita de un golf exceptional? Nu mai trebuie sa mai cauti, ai ajuns unde trebuie!

JW Marriott Mauritius Resort
JW Marriott Mauritius Resort

„De ce Mauritius?”, ai toate motivele pentru care in aceasta destinatie exotica „E atat de bine!”

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up