•  
  •  
  •  
  •  

Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul amalgam de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia. Toate acestea confirma ca Maldive este o alegere minunata pentru o vacanta de vis.

O destinatie exotica unica

“Omul este musafir in acest paradis”, a spus celebrul explorator Cousteau si pe buna dreptate, caci conservarea naturii defineste in continuare unul dintre cele mai pretioase locuri de pe planeta: arhipelagul maldivian. Situate in apropierea Ecuatorului, insulele Maldive sunt scaldate in soare. Resorturile insulare din Maldive au fost date ca exemplu in intreaga lume ca modele pentru dezvoltarea durabila a turismului. Iar plajele cu nisip fin, unele dintre ele adapostite de insule mici, de numai cativa metri patrati, invita la liniste si relaxare.

Lasa-te invaluit in nuantele de turcoaz ale Oceanului Indian

Apa este un laitmotiv in Maldive, asa ca a descoperi indeaproape acest arhipelag, la bordul unui vas de croaziera, este o idee excelenta. In preajma Maldivelor, Oceanul Indian capata nuante incredibile de turcoaz. In anumite zone chiar, pe timpul noptii, apele sunt luminate de fitoplancton bioluminescent – un peisaj de o frumusete aproape nepamanteasca. Maldivele reprezinta un punct de pornire si intoarcere in croaziere de neuitat in Oceanul Indian. Croazierele sunt concepute special pentru turistii care prefera o altfel de abordare a vacantei si sunt o alegere potrivita pentru toti cei care-si doresc o vacanta relaxanta si experiente deosebite.

½ agitatie urbana si ½ relaxare la soare: un sejur de neuitat

In Maldive, linistea este la ea acasa. Resorturile exclusiviste promit experiente unice, servicii excelente si facilitati pentru o relaxare desavarsita. Iar cateva zile pe strazile agitate ale unor metropole pline de viata pot aduce un plus de savoare momentelor petrecute pe plaja. Dubai este o idee excelenta de “partener de sejur” pentru Maldive. Oamenii care locuiesc aici marturisesc ca Dubai este intr-o continua schimbare, intr-o continua competitie cu el insusi. Dubai isi propune ca atractiile sale sa fie la superlativ, oferind cele mai inalte cladiri din lume, cele mai costisitoare curse de cai, cel mai mare Festival de Shopping… Iar cand ajungi pe superbele plaje maldiviene, agitatia din Dubai se pierde incet printre palmierii unduitori.

Resorturi de vis in Maldive

Avand parteneriate directe cu peste 40 de resorturi din Maldive, cu vile pe apa din care cobori direct in gradina de corali a oceanului, sau casute inconjurate de gradini luxuriante, noi putem ajuta si inspira in alegerea vacantei potrivite. Spre exemplu, un loc ideal pentru a observa frumusetea fitoplanctonului bioluminescent este resortul Dusit Thani Maldive, pe care ne bucuram sa-l avem partener direct. Arhipelagul maldivian este un reper pentru servicii de calitate si peisaje luxuriante, iar noi iti stam aproape pentru a alege vacanta potrivita dorintelor tale.

Descopera vacantele Eturia in Maldive:
Vacante Maldive – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up