•  
  •  
  •  
  •  

Dupa ce am explorat China, am ajuns in Hong Kong, una dintre capitalele culinare ale lumii care se mandreste cu cele mai multe restaurante, de la streetfood pana la restaurante de tip Michelin. Apoi, am ales o escapada in Macau.

Hong Kong

Daca esti pasionat de shopping, aici gasesti magazine de lux, mall-uri, piete, magazine cu antichitati si ceaiuri.

In turul de oras, am urcat pe Varful Victoria cu tramvaiul, am ajuns la o altitudine de 552 de metri. Aici, am avut parte de panorame deosebite asupra orasului si a golfului. Ulterior, am facut o plimbare pe raul satului din Aberdeen, satul de pescari.

Sfaturile mele: Nu rata vizita la parcul de pasari si la gradina Nan Lian. Mergi pe bulevardul Tsim Sha Tsui pentru a intra in atmosfera de film. Aici, vei gasi statuile din bronz si amprentele celor mai cunoscuti actori, ca Jet Li si Jackie Chan. Spre seara, fa o plimbare pe faleza si admira show-ul de lumini si cladirile cele mai inalte luminate in diferite culori ce ofera Hong Kong-ului un aer cosmopolit. Ca punct de reper, faleza se afla vis-à-vis de hotelul „The Peninsula”. Acolo ai ocazia sa faci o plimbare cu o corabie si sa servesti un cocktail in timp ce vizionezi show-ul de lumini.

Macau

Dupa o plimbare cu feribotul de 40 de minute, la iesirea din terminal am luat bilete la hop-on hop-off si am inceput cu prima vizita: la Biserica Santo Antonio, cea mai veche biserica din Macau. M-am plimbat pe stradutele cu aer portughez din Piata Senado si am admirat biserica „Ruinele Sf. Paul”. Am gustat din delicatesele pe care localnicii le ofera la fiecare pas.

Sfaturile mele: In cazul in care vrei sa iti incerci norocul, poti face o vizita la Cazinoul Venetian. Te poti plimba, poti juca la ruleta sau poti explora mall-ul de la etaj, renumit pentru tavanul spectaculos cu imaginea cerului. Spre seara, poti merge la un restaurant cu fructe de mare, poti incerca o supa de sarpe, te poti bucura de optiunile de cluburi sau baruri pe care le ofera Hong Kong-ul. Daca nu doresti sa inchiriezi masina, ai optiunea cu metroul sau autobuzele hop-on hop off care te lasa aproape de obiectivele principale.

Iti recomand sa vizitezi acest taram, e plin de surprize!

Descopera vacantele Eturia in China:
Vacante China – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up