•  
  •  
  •  
  •  

Intr-o lume plina de aventuri care iti incanta sufletul, nimic nu poate egala farmecul unei escapade romantice perfecte in luna iubirii. Si daca exista un paradis tropical care sa transforme aceasta experienta intr-un vis de neuitat, acela este Lily Beach Resort & Spa Maldives 5*.

Lily Beach Resort & Spa Maldives
Lily Beach Resort & Spa Maldives

In aceasta luna speciala a iubirii, romantismul pluteste in aer si inimile bat putin mai tare. Daca vrei sa-ti surprinzi jumatatea cu un altfel de cadou si daca vrei sa petreci timp de calitate cu persoana iubita – Lily Beach Resort & Spa 5*, aceasta oaza de relaxare de lux, va asteapta cu bratele deschise pe amandoi pentru a va crea amintiri de-o viata. Alege dintre cele trei optiuni de cazare si bucura-te de toate beneficiile care fac din acest resort alegerea ideala pentru un sejur plin de iubire in februarie.

Lily Beach Resort & Spa Maldives
Lily Beach Resort & Spa Maldives

Beach Residence with Pool: sanctuarul confortului suprem

Dintre toate vilele de pe plaja ale resortului, se remarca Beach Residence with Pool – locul in care veti gasi intimitate, lux si confort la superlativ. Este locul unde vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de timpul petrecut in doi. Imagineaza-ti o vila spatioasa si luxurianta, cu o piscina privata care se contopeste cu albastrul nesfarsit al Oceanului Indian: va va cuceri iremediabil! Aici, veti gasi linistea aceea unica pentru a va bucura de momente romantice.

Lily Beach Resort & Spa Maldives
Beach Residence with Pool

Deluxe Water Villas: tabloul perfect savurat in doi

Pentru o experienta exclusivista in doi, Deluxe Water Villa este alegerea ideala dintre toate vilele pe apa. Amplasata deasupra oceanului turcoaz, acest tip de vila pe apa ofera o priveliste emotionanta.. Fiecare detaliu, de la designul rafinat la terasa privata cu piscina, este conceput pentru a crea o atmosfera romantica perfecta. In fiecare zi, veti fi salutati de razele calde ale soarelui, care va vor imbratisa tandru, creand momente ce vor opri timpul in loc.

Lily Beach Resort & Spa Maldives
Deluxe Water Villas

Beach Family Villa: o oaza a dragostei extinse

Pentru cuplurile care doresc sa impartaseasca momente speciale cu intreaga familie, Beach Family Villa ofera un spatiu generos (136m²) si confortabil. Cu camere separate pentru copii si facilitati de relaxare pentru adulti, aceasta vila creeaza un cadru idilic si un echilibru perfect intre intimitate si bucuria de a petrece timp in familie.

Beach Family Villa

Beneficiile extraordinare de la Lily Beach Resort & Spa Maldives

Lily Beach Resort & Spa Maldives este mai mult decat o cazare de 5 stele; este o experienta completa pe care o ofera cuplurilor si familiilor. Cu restaurante de clasa mondiala, spa-uri premiate si activitati atent alese ce transforma orice sejur intr-unul de neuitat, resortul se asigura ca fiecare moment petrecut aici este memorabil.

Lily Beach Resort & Spa Maldives
Lily Beach Resort & Spa Maldives

Vei avea acces la facilitati de top, cum sunt tratamentele spa personalizate, excursii cu barca pentru a descoperi recifele de corali uimitoare si o gama variata de activitati recreative sau aventuroase. Cu personalul prietenos si serviciile impecabile, veti simti ca fiecare dorinta va este anticipata si indeplinita. De la check-in pana la check-out, veti sti ca sunteti oaspeti de onoare.

Valentine’s Day la Lily Beach Resort & Spa Maldives inseamna sa experimentati romantismul intr-un mod cu totul deosebit si sa creati amintiri care vor ramane in inima voastra pentru totdeauna.

Rezerva escapada romantica chiar acum si lasati-va rasfatati de Maldive intr-un mod cu adevarat special!

Lily Beach Resort & Spa Maldives

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up