•  
  •  
  •  
  •  

Bine ai venit in locul in care exoticul este pus in valoare astfel incat tu sa-i descoperi adevarata frumusete paradisiaca! Le Méridien Ile Maurice scoate in evidenta elemente mostenite cultural, cu accent pe servicii premium care sa-ti ofere relaxarea si intimitatea de care ai nevoie, dar are si un design contemporan unic care integreaza cele mai importante elemente din Mauritius – lumina calda, culoarea oceanului si albul catifelat al nisipului. Le Méridien Ile Maurice e pregatit sa rasfete prin experiente senzoriale fiecare oaspete care-i trece pragul!

Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice

Localizare

Aflat pe coarta de nord vest a insulei Mauritius, mai exact la 30 de minute nord de Port Louis, Le Méridien Ile Maurice se intinde de-a lungul unei plaje fine si sidefate de un kilometru, departe de agitatia urbana. in larg, se afla Parcul Marin, locul in care vei descoperi uluitoarea lume plina de culoare a Oceanului Indian.

Pozitionarea resortului este minunata pentru a explora oricand istoricul Port Louis sau efervescentul Grand Bay.

Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice

Cazare

Toate cele 261 de camere si apartamente din Le Méridien Ile Maurice sunt presarate pe nisipul alb al Oceanului Indian, astfel incat tu sa te bucuri de intimitate, de libertate, de o stare de bine suprema si, mai ales, de privelistea paradisiaca – de pe balconul confortabil.

Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice Deluxe Room Ocean View

Le Méridien Ile Maurice iti propune si o experienta exclusiva: zona Nirvana, destinata exclusiv adultilor. Aici, ai de ales dintre cele 51 de camere si apartamente, dintre care se remarca Nirvana Royal. Tuturor facilitatilor de exceptie ale resortului de 5* li se adauga aici si piscina privata.

Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice

Activitati

Cum resortul se afla atat de aproape de parcul marin Grand Bay, unele dintre cele mai polulare activitati raman diving-ul si snorkeling-ul. Bineinteles, Le Méridien Ile Maurice iti ofera, pe langa acestea, o gama larga de activitati dintre care poti alege, precum tururi cu hidrobicicletele, jocuri pe plaja, schi nautic, navigatie, windsurfing, caiac si excursii cu barca cu podea de sticla.

Facilitati

Le Méridien Ile Maurice imbina ospitatlitatea specific creaola cu facilitatile de lux, atent alese si implementate in resort, astfel incat fiecare client sa se simta ca in Paradis. Printre serviciile premium prin care resortul iese in evidenta, se numara:

  • Aripa Nirvana sau zona exclusiva adults only, cu 18 camere Nirvana Deluxe, 16 camere Nirvana Premium Ocean View si 16 suite Nirvana Prestige cu piscine private.
  • The Explore Spa – care introduce o experienta conectata de wellness: centru de fitness technogym cu vedere spre ocean, cu sauna, bai de aburi, jacuzzi, sesiuni de yoga personalizate si tratamente cu semnatura: Chakra Art. Aici vei gasi si o serie de tratamente corporale de lux (inclusiv Ayurveda), manichiura si pedichiura, masaje balineze si terapii cu pietre fierbinti – toate cu ingrediente naturale, organize si marine (crescute sustenabil), ca parte din parteneriatul pe care Explore Spa il are cu PHYTOMER pentru angajamentul de sustenabilitate.
Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice Explore Spa
  • Cele patru restaurante ce ofera preparate pentru toate gusturile la Nomad, restaurantul principal; poti testa bucataria locala concretizata in delicatese mauritiene la Zoli Mamzel; te poti rasfata la restaurantul autentic italienesc Paparazzi si poti testa aromele indiene imbietoare la restaurantul Kumin. Cu rezervare, poti lua cina pe apa, in pavilionul special amenajat.
Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice Zoli Mamzel
  • Barurile de cocktailuri Latitude 20, Papaya Bar si Nirvana Pool Bar. Iti poti petrece seara cu o selectie de vinuri alese, cafele si cocktaiuri unice.
  • Kids Club 4-12 ani – Le Méridien Ile Maurice ofera programe interactive si facilitati sub semnatura resortului, in spatiul special amenajat „Lumba Universala a Jocului” – un concept care face trimitere la faptul ca joaca nu cunoaste granite sau bariere lingvistice, dar este un mijloc de a explora, a invata, a dezvolta noi abilitati, a exprima idei si a contrui relatii cu ceilalti. Cei mici se pot distra intr-un spatiu securizat la diferitele activitati creative prin programul „Filters Discovery – Coordinates, Culture and Cuisine”, in timp ce tu te bucuri de relaxare.
Le Méridien Ile Maurice
Le Méridien Ile Maurice

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up