•  
  •  
  •  
  •  

JW Marriott Mauritius Resort 5* a fost creat special pentru sejurul tău la cele mai înalte standarde: cu accent pe servicii premium care să-ți ofere relaxarea și intimitatea de care ai nevoie, cu facilități deosebite de care să te bucuri pe întreaga durată a șederii tale, cu detalii de confort pe care le vei iubi.

Localizare

Într-un cadru idilic ce te invită la contemplare, JW Marriott Mauritius Resort  5* este poziționat între marginea pădurilor luxuriante ce învelesc Muntele Le Morne Brabant – aflat în Patrimoniul UNESCO – și apele azurii ale Oceanului Indian, ce scaldă plaja strălucitoare a Peninsulei Le Morne. Amplasarea sa este ideală atât pentru relaxare în colțul unic de paradis mauritian, cât și pentru explorare și aventură; fiind în sud-vestul insulei, ai în apropiere obiective deosebite, precum Parcul Național Black River Gorges, Chamarel (Muntele în 7 Culori), Cascada Leon, One Eye sau Stânca de Cristal.

Cazare

La JW Marriott Mauritius Resort vei avea un sejur regesc – și asta nu doar pentru că serviciile oferite sunt dintre cele mai alese, ci și pentru că design-ul complexului te transpune în vremuri glorioase: acesta este un palat care a aparținut unui baron al zahărului. Detaliile arhitecturale și de decor coloniale au primit o notă contemporană, luminoasă, înclinată spre confortul oaspeților. De atmosfera locală te vei bucura inclusiv în cele 7 tipuri de apartamente și camere cu acces la plajă și la lagună, designul fiind axat pe detalii din lemn și răchită.

Activități

Pe insula paradisului, vei avea ocazia să explorezi atât natura verde ca de smarald, pe sutele de poteci de trekking din parcurile naturale, cât și incredibilul Ocean Indian, prin diving și snorkeling, dar și multitudinea de sporturi acvatice disponibile.

Bucură-te de kitesurfing, una dintre cele mai râvnite experiențe din Mauritius. Iar JW Marriott Mauritius Resort îți oferă o școală de kite-surfing de clasă mondială – iar activitățile se desfășoară chiar în locul faimos de surf: One Eye!

Facilități

O vacanță exotică la cele mai înalte standarde îți pune la dispozitie și cele mai râvnite facilități, la care se adaugă servicii premium. Astfel, JW Marriott Mauritius Resort te așteaptă cu:

Pure Spa by JW Marriott Mauritius Resort și Manor House Spa Suite – sanctuare moderne pentru liniște și revitalizare, care îți oferă peste 12 tipuri de masaje de detoxifiere, de relaxare sau de tonifiere.

Centrul de fitness cu vedere la grădinile luxuriante ; oferă echipamente Technogym de ultimă generație.

Fine dining – cele cinci restaurante sunt pregătite să-ți ofere experiențe gastronomice la superlativ prin feluri de mâncare cu ingrediente locale, proaspete, preparate de chefi de renume.

Piscină – relaxează-te cu un cocktail rece în mână la piscina cu vedere către plajă.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up