•  
  •  
  •  
  •  

Eleganță, relaxare, autenticitate, stil și înaltă calitate – așa am putea traduce orice experiență petrecută în paradisul din paradis: la JW Marriott Resort din Mauritius. Resortul, un fost palat ce a aparținut unui baron al zahărului, e poziționat atent între Muntele Le Morne Brabant, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, și o întindere de nisip alb și fin, care duce la o lagună de un albastru electric.

„Servicii de top”, „un loc de poveste”, „atât de multe facilități”, „personal profesionist și prietenos”, „mâncare grozavă”, „cel mai bun SPA” și „plajă uimitoare” sunt doar câteva dintre recenziile turiștilor ce și-au petrecut sejurul la JW Marriott Mauritius Resort și s-au întors nu doar relaxați, ci și impresionați.

De ce anume te poți bucura la JW Marriott Mauritius Resort?

Vederi idilice

Când ne gândim la paradis, știm că prima oară vrem să ne bucurăm de un cadru natural aproape ireal. Bifat! JW Marriott Mauritius Resort se întinde de-a lungul plajei albe și fine a faimoasei peninsule Le Morne. Însă nu doar nisipul ca de zahăr și palmierii imenși te vor vrăji aici: ci și priveliștile asupra lagunei, decorate de silueta Muntelui Le Morne Brabant, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, la baza căruia se află resortul.

Dacă vrei să explorezi și mai mult din peisajele cuceritoare ale insulei, poți face trekking în pădurile luxuriante din zonă.

Kitesurfing, o experiență de top

Experiențele premium sunt la ele acasă, așa că te poți bucura de apele limpezi într-un mod inedit. JW Marriott Mauritius Resort îți pune la dispoziție o școală de kite-surfing de clasă mondială – iar activitățile nu se desfășoară oriunde, ci chiar în locul iconic de surf apreciat la nivel mondial de pasionații sporturilor de apă: One Eye!

SPA de lux

Dacă visezi să-ți relaxezi mintea, corpul și spiritul, Pure Spa by JW Marriott Mauritius Resort îți pune la dispoziție servicii premium. SPA-ul dispune o suită de săli de tratament – însă, pentru confortul tău, resortul are o parte dintre servicii disponibile la cabana de pe plajă sau chiar în cameră. Cu peste 12 tipuri de masaje de detoxifiere, de relaxare sau de tonifiere,

Fine-dining

Orice sejur ar fi inclomplet fără o serie de experiențe gastronomice la superlativ. De aceea, resortul te așteaptă într-o călătorie culinară în cele cinci restaurante cu specific:

  1. Asiatic. „Piața Plutitoare” te va răsfăța cu preparate delicioase din bucătăria asiatică – te vei bucura de un mix de arome thailandeze, malaeziene, vietnameze, indoneziene și singaporeze.
  2. Japonez. Restaurantul Atsuko pregătește cele mai fine și liniștite cine, cu preparate proaspete din bucătăria japoneză.
  3. Fructe de mare. „The Boathouse Grill & Bar”, situat pe plajă, se mândrește cu un meniu cu fructe de mare proaspete, în rețete rafinate de inspirație locală. Tot aici te poți răsfăța la barul de cocktailuri.
  4. Francez. La „Le Manoir”, vei savura preparate din bucătăria franco-mauritană, care îmbină eleganța moștenirii gastronomice locale cu interpretara mondenă a aromelor exotice. Aici sunt organizate cine tematice săptămânale.
  5. Indian. Restaurantul „Simply India” îți pregătește o experiență rafinată și unică, care, prin preparatele chefilor, te vor plimba prin toate colțurile Indiei.

Filme și cărți

Deși atipic pentru un resort pe malul Oceanului Indian, JW Marriott Mauritius Resort nu-ți neglijează mciile plăceri ale vieții. Așa că îți pune la dispoziție un cinematograf privat, dar și o bibliotecă în care te poți destinde în orice moment.

Decor colonial

JW Marriott Mauritius Resort e mai mult decât un hotel cu o arhitectură insulară, este un loc cu istorie locală puternic impregnată în fiecare detaliu: aici este efectiv o fostă casă de plantație de trestie de zahăr transformată într-un adevărat palat, ce a aparținut unui mare baron de pe insulă. Astfel, hotelul își ține aproape trecutul prin detaliile arhitecturale și de decor coloniale – care au primit un upgrade contemporan, axat pe luminozitate, încadrarea în peisaj și confortul oaspeților.

Inclusiv tipurile de camere – toate cu acces la plajă și la câțiva pași de laguna turcoaz – te introduc în atmosfera locală prin detaliile din lemn și răchită.

Servicii premium

Resortul de 5* îți propune un lux atemporal, cu facilități care se ridică la cele mai înalte standarde.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up