•  
  •  
  •  
  •  

Nimic nu seamana cu India! India este complet diferita de tot ceea ce am vazut, de tot ceea ce stiam. De aceea este atat de fermecatoare. Pe mine, una, m-a cucerit!

De la oamenii extrem de amabili si deschisi, mancarea delicioasa, strazile aglomerate si traficul haotic pana la orasele colorate si unicitatea peisajelor – nu pot spune altceva decat ca merita din plin sa ajungi acolo, aceasta avand mai mult decat obiective turistice, ceea ce ofera India este o experienta fara egal!

Taj Mahal
Taj Mahal

Taj Mahal – simbol al dragostei eterne

Si eu, ca multi alti calatori, abia asteptam sa vizitez magnificul simbol al dragostei eterne: Taj Mahal. Se spune ca atunci cand vezi prima oara acest impresionant mausoleu, iti vine in mine automat persoana pe care o iubesti.

Taj Mahal
Taj Mahal

Construit intre 1631 și 1653 pe malurile Raului Yamuna, Taj Mahalul a fost ridicat in 22 de ani prin munca a circa 20.000 de muncitori. Taj Mahalul este cea mai cunoscuta opera de arhitectura din India. Mausoleul din statul Agra este una dintre cele mai faimoase cladiri din lume și a fost inclus pe lista celor noi 7 minuni ale lumii. Arhitectura sa imprumuta elemente din arta hindusa, indiana și persana.

Old Delhi este o experienta

In afara de obiectivele turistice vizitate, o experienta de neuitat a fost plimbarea cu ricsa in Old Delhi. Imi amintesc ca, in acele momente, m-am simtit ca intr-o proba din „The Amazing Race”, una dintre emisiunile mele preferate. In felul acesta, am putut sa fiu parte din viata de zi cu zi din Delhi, renuntand la pozitia comoda de a privi de pe geamul autocarului ceea ce se intampla afara si fiind chiar acolo, in mijlocul strazii, printre masini, motociclete, ricse, oameni si animale, toate la un loc. Si traversarea strazii in este o experienta! Si mancarea, de asemenea! Totul este deosebit si te asigur ca poti intelege acest lucru doar daca te afli acolo.

Humayuns Tomb, Delhi
Humayuns Tomb, Delhi

Iti recomand sa mergi in India fara prejudecati, cu inima deschisa si dornic sa aduni experiente memorabile si ai sa vezi ca India se simte, se traieste, nu se explica, nici nu se invata.

Descopera vacantele Eturia in India:
Vacante India – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up