•  
  •  
  •  
  •  

CROSSROADS Maldives este o destinatie unica si captivanta, care reuseste sa imbine luxul si aventura intr-un mod inedit. Aici, te poti bucura de frumusetea naturala a insulelor Maldive, explorand totodata o gama variata de activitati si facilitati, toate intr-un singur loc.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale CROSSROADS Maldives este faptul ca este prima si singura destinatie integrata din Maldive, oferind doua optiuni de cazare: Hard Rock Hotel Maldives 5* si SAii Lagoon Maldives – Curio Collection by Hilton 5*. Pe langa aceste doua resorturi de lux, oaspetii au acces si la The Marina @ CROSSROADS, un spatiu vibrant care gazduieste numeroase restaurante si magazine.

Raluca Barbu, Chief Marketing Officer Eturia, s-a bucurat de facilitatile acestor impresionante resorturi si a avut ocazia de a se intalni cu Alexander Traeger, General Manager SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*, prilej ce a dus si la un interviu in exclusivitate pentru Eturia, in care Alexander a detaliat care sunt particularitatile si beneficiile proprietatilor CROSSROADS.

Ceea ce face ca experienta sa fie cu adevarat deosebita este faptul ca oaspetii pot explora toate facilitatile oferite in cadrul resorturilor. De la cele 14 restaurante diverse, pana la magazinele de retail si activitatile recreative, CROSSROADS Maldives ofera o experienta completa si integrata.

Insulele Maldive nu sunt cunoscute pentru shopping, dar avem chiar si aceste facilitati disponibile. Pot mentiona si Hard Rock Café, unde primim oaspeti si de la alte proprietati, fiind singura locatie de acest fel disponibila. – Alexander Traeger, General Manager SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*

O Destinatie pentru Toate Gusturile

CROSSROADS Maldives se remarca si prin diversitatea de activitati pe care le ofera. Fie ca doresti sa te relaxezi la unul dintre cele doua centre SPA (Lèn Be Well si Rock Spa) sau sa participi la o sesiune de fitness, exista ceva care sa te incante. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o gama variata de sporturi acvatice si excursii care sa le satisfaca dorinta de aventura.

Pentru cei care calatoresc singuri, resortul ofera oportunitati de socializare si activitati care sa le mentina interesul pe toata durata sejurului. De la clase de aerobic la cursuri de Jiu-Jitsu, CROSSROADS Maldives este locul unde va puteti imbunatati abilitatile si sa creati noi amintiri.

Pentru familii, exista Junior Beach Club and Camp, un loc destinat copiilor unde acestia pot participa la activitati educative si distractive, conectandu-se totodata cu natura si cultura locala. Aici, atat copiii, cat si parintii, pot lua parte la excursii de snorkeling, lectii de arta sau activitati sportive. – Alexander Traeger, General Manager SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*

Unicitate si Sustenabilitate

Ce diferentiaza cu adevarat CROSSROADS Maldives de alte resorturi de lux din Maldive este abordarea sa integrata si accentul pus pe sustenabilitate. Resortul a implementat mai multe initiative ecologice, incluzand un centru de descoperire marina dedicat educatiei despre ecosistemele locale si eforturilor de conservare.

Acest angajament fata de mediu se extinde si in cadrul operatiunilor zilnice, unde plasticul de unica folosinta a fost eliminat, iar oaspetii sunt incurajati sa participe la activitati sustenabile. CROSSROADS Maldives este implicat activ in propagarea coralilor si in educarea generatiilor tinere despre importanta conservarii mediului.

Evenimente si Experiente Memorabile

CROSSROADS Maldives este, de asemenea, o destinatie perfecta pentru evenimente speciale, fie ca este vorba de nunti, ceremonii private sau intalniri corporative. Cu o capacitate de pana la 350 de persoane in cadrul salii principale de evenimente si posibilitatea de a extinde spatiul pentru a gazdui pana la 700 de invitati, resortul este pregatit sa creeze momente de neuitat.

De ce sa vizitezi CROSSROADS Maldives?

Pentru ca ofera o experienta unica, unde luxul, aventura si sustenabilitatea se imbina armonios. Indiferent daca alegi sa calatoresti singur, in grup sau cu familia, pentru relaxare, aventura sau un eveniment special, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o vacanta de neuitat in Maldive, nu te plictisesti niciodata, avand ocazia sa folosesti toate facilitatile proprietatilor si, mai mult, pentru ca se bucura de un General Manager care a fost bucatar si stie cat de mult apreciaza turistii romani gusturile autentice, speciale, si preparatele delicioase.

Cateodata gatesc, nu promit ca o voi face pentru fiecare oaspete roman, dar da, imi place sa mai fac aceasta activitate din cand in cand. Alexander Traeger, General Manager SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*

Va invitam sa descoperiti toate aceste aspecte si sa experimentati singuri ceea ce face CROSSROADS Maldives atat de special!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up