•  
  •  
  •  
  •  

Mauritius este un mic colt de rai in albastrul ireal al Oceanului Indian, o adevarata incantare pentru sufletul calatorului care cauta relaxare, plaje exotice incredibile, un cadrul natural idilic si experiente deosebite. Plajele din Mauritius sunt printre cele mai frumoase pe care eu le-am vazut vreodata, iar peisajele sunt impresionante.

Pe langa celebrele plaje, pe insula poti avea parte de experiente inedite si variate, indiferent daca alegi sa iti petreci concediul alaturi de persoana iubita, de familie si copii sau de un grup de prieteni.

Plaja Mauritius

Pranz subacvatic

Un pranz in doi servit la 35 de metri adancime, in apele calde ale Oceanului Indian, intr-un submarin, este o experienta cu adevarat speciala si poate constitui un mod minunat de a sarbatori o zi de nastere, o aniversare sau puteti trai clipe de neuitat impreuna, in luna de miere.

In timp ce pilotul va serveste preparatele, voi admirati viata marina din fata ferestrei panoramice. Pranzul este preparat special pentru voi de catre un bucatar sef.

Fa o plimbare subacvatica

Undersea Walk este o activitate cu adevarat inedita si distractiva, pe care o poti experimenta in frumoasa laguna Long Beach din Belle Mare. Dureaza aproximativ 20-25 minute. Vei primi o casca si vei cobori la trei-patru metri adancime pentru a admira viata marina si pentru a hrani pestii.

Activitati subacvatice Mauritius

Plimbare cu submarinul

Daca ai visat vreodata sa faci un safari subacvatic, aceasta este o oportunitate deosebita. Poti alege o excursie de doua ore, la o adancime de 35 de metri sub nivelul marii (inclusiv 40 minute de scufundari), cu un submarin. Poti sa incerci si o plimbare cu un scuter subacvatic, așa vei admira pestii colorati in timp ce te deplasezi cu 3 km/h, la adancimea de trei metri.

Plimbare cu submarinul Mauritius

Trekking in Chamarel

Terenul ondulat si colorat in diverse nuante contrastante din Chamarel – Cele sapte Pamanturi Colorate, reprezinta rezultatul unui fenomen natural de eroziune a cenusii vulcanice si este o atractie turistica destul de cunoscuta. Este o zona relativ mica de dune, care cuprinde nisip de sapte culori diferite. Cascada Chamarel din apropiere se iveste pe neasteptate dintre terenurile mlastinoase ascunse de plante, iar locul este de o frumusete rara. Cascada Chamarel este, cu sigurant,a cea mai faimoasa cadere de apa din Mauritius si a fost dintotdeauna una dintre atractiile principale pentru turisti.

Dune de nisip colorat in Mauritius

Cascade Charamel Mauritius

Traseu cu tiroliana

Mai multe trasee cu tiroliana (a caror lungimi variaza intre 500 si 1500 de metri) sunt disponibile in Parcul Natural La Vallee des Couleurs. Parcul este un loc extraordinar, care iti ofera ocazia sa admiri cele mai frumoase peisaje, iar podul nepalez si aventura cu tiroliana sunt experiente uimitoare, apreciate de pasionatii de natura si aventura, fiind un mod inedit de a condimenta o vacanta relaxanta.

Pod suspendat Mauritius

Tur cu o bicicleta electrica

Daca iti doresti sa exlorezi zonele inca neatinse de turismul de masa si sa descoperi autenticitatea si specificul local, poti opta pentru un tur al insulei cu o bicicleta electrica. De-a lungul traseului, vei interactiona cu locuitorii si vei admira panorame magnifice.

Biking Mauritius


Descopera vacantele Eturia in Mauritius:

Vacante Mauritius – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up