•  
  •  
  •  
  •  

Alege filmul preferat pana la finalul lunii august si primesti automat un talon castigator la achizitionarea unui bilet. Cinema City pune la dispozitie 1.300.002 de taloane, toate cu premii garantate – „Cate bilete, atatea premii”.

Premii Cinema City

Te simti norocos? Premiul cel mare este oferit de Eturia – un sejur all-inclusive de vis, pentru doua persoane, in Mauritius – o destinatie pe toate gusturile. Inconjurata de apele turcoaz ale Oceanului Indian, care ascund recife de corali si o viata marina impresionanta, cu lagune superbe, plaje intinse acoperite cu nisip alb si vegetatie tropicala, Mauritius este un loc desprins parca din Paradis.

Plaja din Mauritius

Castigatorul se va bucura de serviciile excelente cu care Eturia isi rasfata de fiecare data clientii.

Am inclus tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanta memorabila si fara griji: bilete si taxe de aeroport, asigurare complexa, transferuri private sa te simti special si, bineinteles, am selectat un hotel exceptional pe care noi l-am testat si cu care avem semnat contract direct, dar si un acord prin care se obliga sa ofere clientilor nostri servicii all-inclusive la standardele Eturia.

ETURIA ESTE PRIMA AGENTIE DIN ROMANIA SPECIALIZATA IN VACANTE EXOTICE PERSONALIZATE.

Eturia nu urmareste tendintele, ci le creeaza. Portofoliul agentiei include peste 90 de tari, iar expertii Eturia vor fi mereu sursa ta de inspiratie pentru ca au explorat multiple destinatii, observandu-le detaliu cu detaliu, pentru ca fiecare calatorie sa fie asa cum ai visat, dovada cele 85% de calificative excelente.

Plaja insorita din Mauritius

Parteneriatele pe care le-am semnat cu 160 de tour operatori locali, cu peste 400 de hoteluri de renume si cu cele mai bune companii aeriene, garanteaza nu doar un bun raport calitate/pret, ci si suportul acestor parteneri in a livra cele mai bune solutii de vacanta pentru clientii nostri si in a rezolva rapid problemele aparute.

Piscina hotel din Mauritius

Pentru ca vrei sa pleci la drum stiind exact la ce sa te astepti, tarifele noastre includ toate comisioanele asociate pachetelor turistice, inclusiv taxele de aeroport si costurile serviciilor specificate in itinerar. Asta inseamna cazari, bilete de avion pentru zboruri interne si internationale, transferuri, tururi, mese, bilete de acces la obiective turistice s.a. Cu un telefon de urgenta 24/7, ghiduri si sfaturi de calatorie, suntem pregatiti sa transformam orice destinatie intr-o calatorie de vis.

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat exista si te ducem acolo…


Descopera vacantele in Mauritius by Eturia

Vacante Mauritius – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up