•  
  •  
  •  
  •  

Sarbatoreste Revelionul intr-o metropola vibranta, bucurandu-te de focuri de artificii ce-ti vor taia rasuflarea! Un nou an aduce noi sperante, noi visuri, noi ocazii de a descoperi lumea, iar atunci cand culoarea, energia si buna dispozitie te invaluie, vei fi pe deplin pregatit sa il intampini. Vezi cu ochii mintii cum e primit Anul Nou in cinci destinatii de exceptie din lume. Apoi, indeplineste-ti acest vis, cu Eturia; suntem aici sa-ti personalizam fiecare vacanta!

New York – culoare, energie si spectacol in „Orasul care nu doarme niciodata”

Petrece Revelionul la New York, in piata Times Square, pentru a asista alaturi de alte milioane de oameni la coborarea bilei de lumina si cele mai impresionante focuri de artificii. In noaptea dintre ani, New York este in sarbatoare, iar dupa miezul noptii, petrecerea continua in localurile new yorkeze.

Traditia dateaza inca din 1904, cand redactia ziarului New York Times a organizat prima celebrarea a Anului Nou, in zona care avea sa devina mai tarziu Times Square. A merge in Times Square pentru a vedea artificiile este cu siguranta o traditie, insa noi iti recomandam sa mergi si pe Brooklyn Bridge, pentru un spectacol priotehnic uluitor.

Revelion New York
New York

Copacabana – primeste Noul An in ritm de samba

Plaja Copacabana gazduieste una dintre cele mai spectaculoase petreceri de Anul Nou. Peste doua milioane de spectatori, aflati atat pe nisip, cat si in apa, urmaresc artificiile. Din 2001, artificiile sunt lansate de pe vase, pentru a conferi mai multa siguranta evenimentului.

Cateva sfaturi? Daca iti doresti sa ai cea mai buna priveliste asupra spectacolului, trebuie sa vii cu cel putin doua ore mai devreme de miezul noptii. In ceea ce priveste vestimentatia, trebuie sa stii ca, desi albul este culoarea preferata, sunt si alte optiuni, fiecare cu o semnificatie aparte: imbraca-te in galben sau auriu pentru a avea bani in Noul An, in rosu pentru a atrage pasiune, in roz pentru a avea parte de dragoste. Verdele este asociat sperantei, albastrul – sanatatii, iar portocaliul, energiei.

Revelion Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

Sydney – fii printre primii care surprinde Noul An

Australia este cel de-al cincilea continent, cel mai mic, cel mai indepartat si cel mai contrastant: desert bizar alaturi de plaje paradisiace, postmodernism si traditii aborigene. O vizita in Australia presupune mii de kilometri de coasta si o plaja superba, cel mai mare si mai dantelat recif de corali, o fauna variata, peisaje desertice salbatice, orase sofisticate, paduri tropicale si parcuri nationale alpine.

Sydney este o idee excelenta pentru vacanta de Revelion. Incepand cu 1976, Sidney Harbour Bridge, podul poreclit si „Umerasul” datorita arhitecturii sale, gazduieste un foc de artificii impresionant. Anual, circa 1 milion de oameni urmaresc spectacol live, in vreme ce peste un miliard se bucura de el la TV. Din 31 decembrie 1995, spectacolul focului de artificii a fost televizat.

Revelion Sydney
Sydney

Singapore – intampina Anul Nou in „Orasul Gradina al Asiei”

Mix de urbanism modern si traditional, de influente chineze, indiene sau malaeziene, cu o clima tropical umeda, cu specialitati culinare apartinand diferitor popoare si magazine pentru toate gusturile, acest oras stat a devenit o destinatie foarte cautata.

Surprinde venirea Anului Nou bucurandu-te de uluitoarele focuri de artificii gazduite de aceasta metropola! Spectatorii se strang cu cateva ore inainte pe Esplanada si pe Podul Esplanadei din zona Marina Bay, pentru a admira luminile si culoarea. Pe langa artificii, se proiecteaza si simboluri colorate, importante repere pentru cultura locala: Merlion sau Muzeul de Stiinta si Arta. Revelionul in Singapore este o experienta de neuitat.

Revelion Singapore
Singapore

Hong Kong – sarbatoreste intr-unul dintre „cei patru tigri asiatici”

Vei fi uimit de ritmul de viata alert al locuitorilor Hong Kong-ului si de zecile de magazine cu preturi pentru toate buzunarele, de care sigur nu te vei plictisi. Printre atractiile importante ale metropolei chineze se afla Varful Victoria – masiv situat in partea de vest a insulei, oferind o panorama impresionanta, Piata Stanley si nu in ultimul rand, focul de artificii din Noaptea dintre Ani.

Stiai ca acest eveniment este gazduit de Portul Victoria? Alege Hong Kong pentru Revelion, daca vrei sa incepi anul intr-un mod spectaculos, intr-unul dintre cele mai moderne si cosmopolite locuri din lume. Poti vedea spectacolul de culoare si lumina atat de pe uscat, insa pentru o experienta cu adevarat memorabila iti recomandam sa il urmaresti din larg, de pe ambarcatiuni.

Revelion Hong Kong
Hong Kong

Descopera vacantele Eturia de Revelion:
Vacante Revelion – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up