•  
  •  
  •  
  •  

Inspiră adânc. Visează la sejurul perfect. Valurile turcoaz îți creează sunetul de fundal perfect. Soarele alb te binedispune. Nisipul fin și strălucitor îți gâdilă tălpile. Iar vila superbă în care te-ai cazat – cu piscină privată – îți induce acea stare de confort pe care o căutai de multă vreme. Iar resortul te răsfață cu cele mai speciale servicii, totul premium all inclusive!

 

Maldive la 5*

Visul tău este mai aproape ca niciodată li are și un nume: Sun Siyam Iru Veli Maldive. Aici este locul unde totul devine realitate, iar o lume întreagă îți este pusă la dispoziție prin selecția cu grijă și crearea celor mai distinse facilități de 5*.

Sun Siyam Iru Veli Maldive

Facilități premium în paradis

Pentru o revigorare, te așteaptă centrul de Spa & Wellness cu cele mai relaxante tratamente. Dacă vrei să-ți condimentezi sejurul cu aventură, alege dintre sporturile de apă cool pe care resortul ți le pune la dispoziție. Pentru cele mai romantice apusuri, alege o excursie pe ocean. Când vrei o experiență autentică în timpul sejurului la Sun Siyam Iru Veli, încearcă restaurantele cu preparate locale, dar și Academia de Degustare de Vinuri.

Sun Siyam Iru Veli Maldive

Pentru spiritul tău explorator, alege scufundările de la centrul certificat de diving SSI al resortului. Iar când simți că ai nevoie de puțină distracție, party-ul de la piscină cu DJs internaționali te va transpune la un festival. Și, ca să rămâi mereu în formă, centrul fitness îți stă mereu la dispoziție.

Sun Siyam Iru Veli Maldive

Pool Paradise

Alege atmosfera unică, exotică, în care aerul local se îmbină cu modernismul celor mai uluitoare vile de pe apă sau de pe plajă, fiecare cu micul ei paradis: piscina privată. Sun Siyam Iru Veli Maldive se pretează atât pentru cupluri, cât și pentru familii.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale în Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up