•  
  •  
  •  
  •  

Situata la 30 de kilometri sud de Mombasa, Diani Beach este cea mai frumoasa zona de plaja din Kenya. Cu o lungime de 17 kilometri, plaja este populata de resorturi pentru toate buzunarele, magazine, restaurante si cluburi de noapte.

Zona este foarte sigura si transportul este asigurat in special de tuk-tuk-uri, dar si de taxiuri. Pentru persoanele active, este o optiune mai buna decat Zanzibar, unde esti oarecum obligat sa stai in resort. In plus, in toate resorturile poti admira o mare varietate de pasari si mai multe specii de maimute.

plaja Diani Beach

De aici, se organizeaza multe excursii, atat pentru snorkelig, pescuit, safari blue, dar si un safari in Parcul National Shimba Hills, aflat la 15 kilometri de Diani, unde pot fi admirati elefanti si antilope. De asemenea, turistii au posibilitatea sa opteze si pentru o excursie cu overnight in Parcul National Tsavo.

plaja Diani Beach


Citeste si…

Kenya – Top 5 rezervatii naturale pentru un safari de vis

Top 10 cele mai uimitoare piscine din lume

12 idei pentru o vacanta perfecta in Maldive


Cred ca destinatia este foarte potrivita pentru persoanele care vor o vacanta la plaja, dar vor si sa guste si putin din aventura africana. Plajele sunt si ele foarte frumoase si, chiar daca nu se ridica in toate locurile la inaltimea celor din Zanzibar, sunt zone unde plajele sunt la fel ca in Zanzibar, poate chiar mai frumoase (in jurul resortului Nomad By Sands).

Nomad Resort Diani Beach

Mareea este o adevarata poveste pentru ca nu exista o regula clara. Astfel, fiecare hotel afiseaza dimineata calendarul de maree inalta si joasa pentru ziua respectiva. De altfel, in timpul mareei joase, se poate merge cateva sute de metri in larg (cu pantofi speciali) pentru a admira diverse vietati marine, printre care stele de mare si caracatite.

camile pe plaja Diani Beach

Plajele sunt publice, astfel incat oricine poate trece pe plaja. De aceea putine resorturi pun sezlogurile pe plaja si mai degraba pe iarba langa plaja, insa la cerere se pot pune si pe plaja.

Serviciile sunt de inalta calitate si cred ca, in acest moment, aceasta destinatie este subevaluata.


Descopera vacantele Eturia in Kenya

⇒ Vacante Kenya – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up