•  
  •  
  •  
  •  

Briza calda si placuta, cer senin tot timpul, soare bland si temperaturi tocmai bune pentru vizita si relaxare? Știm ca le cauti pe toate! Și venim cu vesti bune: le-am gasit in jurul lumii chiar si in luna mai si venim cu o serie de idei de destinatii si cele mai bune oferte din care sa-ti alegi varianta perfecta!

„High season” este sintagma dupa care clasificam cea mai buna perioada pentru a vizita o anume destinatie. În high season, nu sunt riscuri climatice, ploile stau departe, temperaturile sunt stabile – vremea fiind cea mai insorita si calduroasa din an in regiunea respectiva. Și, pentru ca este si cea mai solicitata perioada, serviciile turistice la destinatie abunda si sunt dintre cele mai diverse.

Unde calatorim in luna mai?

Liban

O destinatie a Orientului Apropiat surprinzatoare, Liban ramane inca prea putin explorat. Cu obiective turistice dintre cele mai diverse – de la capitala Beirut, siturile UNESCO Byblos si Baalbeck, Pestera Jeitta, orasele Tripoli si Tyre, dar si statiunea montana Bsharri – Liban te va cuceri inca de la prima interactiune. Și, pentru ca punem accent pe siguranta si confort, ti-am pregatit un circuit de grup cu insotitor spectaculos, pentru a vedea toate aceste atractii.

Liban Baalbek – Templul lui Jupiter

Mauritius

Una dintre perlele destinatiilor exotice, in luna mai, Mauritius te asteapta intr-un sejur relaxant pe plajele Oceanului Indian. Te va imbia cu lagunele de smarald cu ape linistite si valuri line, cu barierele de corali si lumea marina colorata, cu plajele fine, stralucitoare si intinse, umbrite de cocotieri.

Mauritius - Bain Boeuf
Mauritius – Bain Boeuf

Bali

Cu siguranta, Bali ramane cea mai populara destinatie a Indoneziei si, din fericire, este in sezon si in luna mai. Cu viata de noapte vibranta, obiective istorice stravechi, sate pline de culoare si plaje ce te invita la relaxare, Bali este mereu o idee buna. Și pentru ca stim mereu iti doresti ceva diferit, ti-am pregatit o suita de pachete din care sa poti alege:

Bali - Ulun Danu
Bali – Templul Ulun Danu

Maroc

Perioada ideala pentru a vizita Maroc ramane luna mai, cand temperatura noptilor se imblanzeste, iar zilele inca nu ard, lasandu-ti cheful acela intens atat pentru a te relaxa intr-un sejur, cat si pentru a descoperi in circuit minunile celor mai importante obiective turistice ascunse in desert.

Maroc Casablanca - Moscheea Hassan II
Maroc, Casablanca – Moscheea Hassan II

Coasta de vest a Statelor Unite

Momentul perfect pentru a vizita Los Angeles si San Francisco, precum si toata partea de vest a Statelor Unite, este in mai, cand aerul este cel mai respirabil, iar aglomeratia incepe sa se rasfire. Cum regiunea este impresionanta, ti-am pregatit in mai trei circuite ca sa fim siguri ca vei vedea tot ce iti doresti:

SUA - Los Angeles
SUA – Los Angeles

Iran

Fostul Imperiu Persan, Drumul Matasii, moscheile grandioase si pline de culoare, mirosul condimentelor si siturile arheologice te proiecteaza intr-o lume aparte, a unor destinatii putin populare, dar fascinante. Am inclusiv cele mai frumoase orase ale tarii – ca Isfahan, Yazd, Shiraz – intr-un circuit de grup cu insotitor pe care nu-l vei uita curand!

Iran Yazd Kabir - Jaame Mosque
Iran Yazd Kabir – Moscheea Jaame

Peru

Fascinant, misterios si numai bun pentru a fi descoperit pe indelete, intr-un circuit de grup cu insotitor, in luna mai: frumusetea coloniala a Limei, croaziera pe Lacul Titicaca, remarcabilul Cusco, dar si binecunoscutul Machu Picchu vor fi in fata ochilor tai.

Peru - Machu Picchu
Peru – Machu Picchu

Te-ai decis unde mergi in luna mai?

Vezi Vacantele Eturia in luna mai


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up