•  
  •  
  •  
  •  

Situat pe o insula tropicala ascunsa in Maldive, inconjurat de vegetatia luxurianta, The Barefoot Eco Hotel este o destinatie premium unica pentru un sejur de vis. Aici, vei avea parte de mai mult decat un sejur exotic perfect; vei avea sansa, chiar si prin simpla ta prezenta, sa contribui la promovarea sustenabilitatii, protejarea mediului si implicarea activa in comunitatea locala.

The Barefoot Eco Hotel face din grija pentru ecosistemul maldivian unic o prioritate clara. Resortul eco-friendly s-a angajat sa reduca amprenta ecologica si sa protejeze frumusetea naturala a insulei. Astfel, tu te vei bucura de plajele nesfarsite de nisip alb si apele cristaline, vei face snorkeling si scufundari pentru a explora minunile fascinante ale vietii marine, vei merge intr-o excursie de trekking sa admiri peisajele pitoresti, flora si fauna bogata – lasand urme cat mai mici in urma ta.

The Barefoot Eco Hotel Maldive

Integrarea resortului, una cu natura

Și design-ul de la The Barefoot este eco-friendly, fiind conceput pentru a se integra perfect in mediul inconjurator din Maldive, iar tu sa te bucuri de spatiile deschise si elegante, adevarate refugii cu vederi spectaculoase asupra Oceanului Indian sau a gradinii tropicale.

Fiecare aspect a tinut cont de sustenabilitate: de la panourile solare ce furnizeaza energie verde, pana la utilizarea apei de ploaie. Folosirea materialelor durabile si solutiilor energetice eficiente minimizeaza impactul asupra mediului.

The Barefoot Eco Hotel Maldive

Servicii premium

O sedere autentica, de neuitat, se bazeaza mereu pe serviciile de prima clasa atent selectionate pentru tine atentia la detalii. Personalul calificat si prietenos de la The Barefoot Eco Hotel este mereu pregatit sa iti asigure tot confortul, sa iti ofere cele mai bune sfaturi si sa iti indeplineasca dorintele. Bucura-te din plin de:

– Restaurantul The Barefoot – e bazat pe ingrediente de cea mai inalta calitate; fructele de mare sunt proaspete si pline de savoare, iar chefii specializati in bucataria mediteraneeana te surprind mereu cu preparate delicioase.

– Centrul de Wellness & Spa – te asteapta pentru o experienta relaxanta de neuitat, indiferent de tratamentul de infrumusetare sau masajul pe care il alegi. Aici ai parte de o suita de facilitati, printre care sala de sport, biciclete, piscina cu apa sarata.

– Boutique – descopera moda inspirata de Maldive, cu imbracaminte, suvenire artizanale, obiecte de artizanat local de calitate si produse de ingrijire personala. Cu doi croitori calificati, poti crea propriile articole de moda.

The Barefoot Eco Hotel Maldive

Activitati si experiente eco

Activitatile si experientele de la The Barefoot Eco Hotel, autentice si deosebite, sunt mereu prietenoase cu mediul inconjurator. Dincolo de faimosul centru de scufundari potrivit de la +8 ani, poti participa la proiecte de conservare a mediului, precum plantarea de corali. Excursiile cu canoe printre mangrove, yoga in aer liber, snorkelingul cu ghid si plimbarile pe bicicleta prin satele din apropiere sunt printre cele mai apreciate experiente.

The Barefoot Eco Hotel Maldive

Implica-te, e simplu!

Pentru a incuraja si mai mult contributia fata de natura, The Barefoot Eco Hotel Maldive vine in oferta Eturia cu cele mai mici tarife.

The Barefoot Eco Hotel Maldive se implica activ in regiune, dezvoltand proiecte sustenabile pentru a sprijini educatia si bunastarea comunitatii si pentru a promova un turism responsabil.

The Barefoot Eco Hotel Maldive

În 2021, The Barefoot Eco Hotel a fost certificat drept hotel sustenabil de GSTC. Certificarea GSTC promoveaza implicarea in gestionarea si operarea afacerilor la cel mai inalt nivel de durabilitate, gestionarea si reducerea utilizarii energiei si apei, promovand refolosirea si reciclarea materialelor si sustinand diversitatea si incluziunea fortei de munca, respectand in acelasi timp culturile locale.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up