•  
  •  
  •  
  •  

Daca iubesti libertatea in timp si spatiu, daca vrei sa descoperi cele mai interesante locuri in stilul tau si daca iti place sa descoperi cele mai frumoase drumuri de la volan, Eturia iti propune solutia perfecta! Circuitele self-drive sunt ideale pentru cei care evita grupurile și orarele fixe din vacanta.

Printr-o masina inchiriata inclusa deja in pachetul turistic, vei putea ajunge in destinatia visata si vizita un numar mare de atractii turistice. Vei avea mereu controlul asupra ritmului fiecarei zile si vei putea decide ora de trezire, plecarea si opririle pentru pauze. Circuitele self-drive by Eturia sunt vacantele tale ideale!

Cu circuitele self-drive by Eturia ai doar avantaje

• Flexibilitatea itinerarului: Faptul ca deja ai inclusa o masina, ai posibilitatea de a alege propriul itinerar si de a face opriri oriunde si cand doresti. Acest lucru poate fi util daca doriti sa explorati anumite locuri sau sa vizitati atractii turistice mai putin cunoscute sau care nu sunt incluse in itinerariul de baza propus. Pentru circuite self-drive pline de posibilitati, hai in Italia si Islanda!

• Economisesti timp si stres: Consultantii Eturia deja au facut documentarea in teren si iti propun cea mai buna varianta de circuit. Hotelurile propuse din care tu vrei alege sunt verificate si ofera garantia calitatii cu care Eturia te-a obisnuit. Ai transferurile mereu incluse atunci cand este cazul. Iar cu disponibilitatea vehiculului nu trebuie sa te stresezi deloc indiferent de perioada calatoriei tale, masina iti este deja rezervata la o companie rent-a-car de renume, iar tu doar trebuie doar sa o ridici si sa te bucuri de ea. Hai sa vezi cum e intr-un circuit self-drive in Portugalia!

• Confort si comoditate: Un circuit self-drive iti da o doza mare de confort (tu decizi programul zilei), comoditate (ai o masina a ta pe toata perioada vacantei) si chiar intimitate (esti doar tu cu familia, departe de grupurile numeroase). Vei avea nevoie de toate aceste avantaje daca alegi un circuit self-drive in Germania.

• Libertatea de a explora mai multe locuri: Închirierea unei masini iti permite sa explorezi mai multe locuri intr-o perioada mai scurta de timp. Ai posibilitatea sa vizitezi chiar si dincolo de atractiile incluse in circuitul propus si sa ajungi in locurile mai putin cunoscute fara a fi legat de programul altor turisti. Și crede-ne ca in circuitele self-drive in Franta si Spania nici nu vei sti unde sa alegi sa te opresti mai intai!

• Costurile reduse: În anumite situatii, un circuit self-drive este mai ieftin decat achizitionarea biletelor pentru un tur turistic sau pentru transportul public. De asemenea, economisesti bani pe cazare cand alegi sa stai in afara zonelor turistice aglomerate. Astfel, te poti bucura de acest avantaj intr-un circuit self-drive in Scotia!

• Relaxarea: Bineinteles, la fiecare traseu propus, distantele dintre bornele, obiectivele si cazarile circuitului sunt adaptate fiecarei destinatii, astfel incat sa fie lejer si sa ai timp sa te bucuri din plin de fiecare obiectiv propus. Desfata-te cu vacanta perfecta in circuitele seld-drive din Cehia si Norvegia!

Aventura trece dincolo de granite

Pentru ca stim ca iti doresti si mai mult de la vacanta ta, iti propunem si circuite atipice, care iti vor incanta nu doar privirea, ci toate simturile!

Bucura-te de un circuit self-drive in Țarile Baltice, unde te asteapta un amalgam de culturi si religii. Lituania, Letonia si Estonia uimesc prin contraste, dar si prin frumusetea oraselor. Vilnius, capitala Lituaniei, este fermecator prin comunitatea sa artistica excentrica; Riga (Letonia) cucereste prin atmosfera sa medievala si edificiile ce duc cu gandul la Praga; Tallinn (Esonia) este unul dintre cele mai bogate orase pe plan cultural european, parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Alege un circuit self-drive in Alpi, ce include locuri din Italia, Franta si Elvesia de o frumusete rapitoare. Crestele semete ale Alpilor si atmosfera relaxata ce te invita sa te bucuri pe indelete de fiecare colt de natura te vor insoti in fiecare zi a acestui circuit. Maretul Mont Blanc si Chamonix, statiunea sic aflata la poalele acestuia, Lacul Geneva si orasul cu acelasi nume, fermecatorul Annecy sau oraselul Aosta sunt doar cateva dintre locurile fermecatoare pe care vei avea ocazia sa le explorezi.

Lasa natura sa te farmece intr-un circuit self-drive la Lacul Constance care urmeaza cele mai incantatoare drumuri, cu peisaje ce par magice. Aflat la granita dintre Elvetia, Germania si Austria, aceasta vacanta e o adevarata evadare din agitatia cotidiana. Vei descoperi un tinut invaluit intr-o aura de mister, o cultura bogata in povesti captivante si peisaje ce iti vor incanta privirile.

Tu unde mergi vara asta?

Hai intr-un circuit self-drive by Eturia!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up