•  
  •  
  •  
  •  

The Cocoon Collection Resorts, o punte catre raiul luxului si ospitalitatii, iti ofera cinci hoteluri de exceptie in destinatii de top – Maldive si Zanzibar – pentru a-ti transforma vacanta intr-o experienta relaxanta si memorabila.

Fiecare locatie The Cocoon Collection Resorts emana o identitate distinctiva, inspirata de cultura specifica fiecarui loc; iar aceasta se intrepatrunde armonios cu o nota inconfundabila a ospitalitatii tipice italienesti. Aceasta combinatie aduce in prim-plan nu doar frumusetea naturala a fiecarui paradis natural, ci si cateva ingrediente care vor transforma vacanta ta intr-o experienta premium: autenticitate, farmec, caldura, rafinament si eleganta.

You & Me Maldives 5*
Cocoon Collection Resorts – You & Me Maldives 5*

Cocoon Maldives Resort 5*, paradisul rafinamentului suprem

150 vile private | 3 restaurante | 2 baruri | centru fitness | SPA | club copii | discoteca

Unde? Insula Ookolhufinolhu din atolul Lhaviyani, Maldives
Pentru cine? Pentru familii in cautare de aventuri tropicale, cat si pentru cuplurile in cautare de o experienta minunata de luna de miere.

Cocoon Maldives Resort 5*

Cocoon Maldives este reprezentatia pura a luxului dintr-o destinatie tropicala, unde elementele contemporane se contopesc armonios cu splendoarea Oceanului Indian. Sub semnatura celebrului designer italian Daniele Lago, resortul evidentiaza un stil unic in cele mai mici detalii, reflectand perfectiunea. Fiecare vila – de pe apa sau de pe nisip – este creata pentru a-ti asigura confortul suprem, dispunand de terase spatioase ce te imbie sa admiri privelistile uimitoare ale oceanului si de gradini private unde poti savura soarele in liniste. Cu servicii de neegalat, Cocoon Maldives se impune ca destinatia perfecta atat de neuitat.

Cocoon Maldives Resort 5*

Dintre experientele de neuitat:

The Cube Spa: Inconjoara-te cu lux si rasfat in cadrul unui spa de clasa mondiala, cu tratamente terapeutice inspirate din diferite colturi ale lumii.

Gusturi rafinate: Bucura-te de o varietate de delicii gastronomice in restaurantele de top ale resortului, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Activitati pe alese: Alege zilnic aventura cu tururi ale insulelor, croaziere la delfini, discoteca, spectacole culturale, sesiuni de pescuit, windsurf, snorkeling si multe altele.

Cocoon Maldives Resort 5*
Cocoon Maldives Resort 5*

You & Me Maldives 5*, un refugiu romantic de exceptie

99 vile pe apa | 10 suite pe plaja, cu piscina | 5 restaurante à la carte | SPA | Gym 24/7 | Yoga | wedding & honeymoon

Unde? Insula Uthurumaafaru, Atolul Raa, Maldives
Pentru cine? Pentru cupluri ce vor nunta visata, luna de miere perfecta sau pur si simplu o escapada romantica magica.

You & Me Maldives 5*
You & Me Maldives 5*

You & Me Maldives Adults Only se remarca prin atmosfera sa romantica si unica, desfasurata intr-un cadru paradisiac. Acest resort insular ce se inspira din traditiile africane te atrage intr-o experienta de cazare deosebita, unde intimitatea si exclusivitatea sunt la ele acasa. Toate detaliile – de la plajele cu nisip fin, terasele cu vedere la ocean, spatiile de relaxare si activitatile pentru doi – sunt concepute pentru a spori experienta romantica si de a oferi cuplurilor o oaza de liniste si frumusete naturala, pentru o coneziune profunda.

You & Me Maldives 5*
You & Me Maldives 5*

Dintre experientele de neuitat:

Restaurantul Subacvatic H2O: Traieste o aventura culinara sub apa, intr-un decor de vis. Amplasat in mijlocul unei gradini de corali, la 6 metri adancime, ai un view 360°! H2O este singurul restaurant subacvatic din Maldive condus de un bucatar cu stea Michelin.

Organizarea nuntii: Incepe urmatorul capitol chiar in paradis: spuneti-va juramintele sub un arc floral, in timp ce soarele apune si valurile mangaie tarmul.

Activitati personalizate pentru cupluri: Sejurul vostru nu a fost nciiodata mai intens. Resortul a pregatit activitati si experiente personalizate pentru cupluri.

You & Me Maldives 5*
You & Me Maldives 5*

Joy Island Maldives 5*, bucurie si distractie la superlativ

151 vile | 3 restaurante | 2 baruri | SPA | piscina | centru fitness | salon de frumusete

Unde? In nordul atolului Malé, Maldives
Pentru cine? Pentru familiile care cauta un strop de distractie intr-un paradis tropical.

Joy Island Maldives 5*

Joy Island este un resortl proaspat deschis in Maldive, ce iti propune un sejur altfel: plin de rasete, buna dispozitie continua, activitati distractive si timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi. Cele 91 de unitati de cazare pe plaja si cele 60 situate deasupra apei sunt plasate strategic pentru un cadru de vis: o plaja generoasa de nisip alb si un recif de corali exceptional, toate incadrate de o laguna turcoaz. Si servirea mesei la Joy Island este o experienta culinara in sine, cu o selectie de 3 restaurante, The Market, Palm Beach, Il Basilico, dar si 1 bar,  Rainbow Bar, din care sa alegi preparatele preferate. Cu arhitectura inovatoare si facilitati moderne si comfortabile, Joy Island e locul unde vacanta ta visata se transforma in realitate.

Joy Island Maldives 5*

Dintre experientele de neuitat:

Club pentru copii si babysitting: Spatiul dedicat celor mici este gandit astfel incat ei sa se distreze in timp ce tu te relaxezi. Exista inclusiv teren de joaca si piscina dedicata.

Club de noapte: Adrenalina si distractia se intalnesc in noptile desprinse din Ibiza sau Saint Tropez. Lumini, muzica de calitate, DJi live si coktailuri, toate pentru o noapte perfecta!

Selectie de jocuri: Fie ca ai chef de tenis, biliard, karaoke, paddle, ping-pong sau boardgames, aici le gasesti pe toate!

Joy Island Maldives 5*

Gold Zanzibar Beach House and Spa 5*, o evadare luxurianta

72 camere | 2 restaurante | 2 baruri | SPA | Centru fitness| piscina | Wedding & Honeymoon | pet friendly

Unde? Pe plaja Kendwa, Zanzibar
Pentru cine? Pentru cupluri si familii care cauta o evadare de lux, rafinata, cu iz romantic.

Gold Zanzibar Beach House and Spa 5*
Gold Zanzibar Beach House and Spa 5*

Gold Zanzibar Beach House and Spa este o proprietate premium, care iese in evidenta datorita facilitatilor deosebite pe care le ofera. E un veritabil refugiu exotic, unde fiecare detaliu este conceput pentru a-ti crea o experienta unica, combinand confortul inegalabil cu frumusetea naturala a insulei Zanzibar. Indiferent daca optezi pentru o camera luxoasa, un apartament spatios sau o vila privata, vei fi inconjurat de eleganta si confort, in timp ce te bucuri de atmosfera exotica a acestei destinatii deosebite.

Gold Zanzibar Beach House and Spa 5*

Dintre experientele de neuitat:

Spa premium: Terapeutii calificati te asteapta sa-ti regenerezi corpul si mintea. Alege dintr-o gama incredibila de optiuni de rasfat, inclusiv tratamente holistice cu ingrediente naturale.

Cina pe plaja: Pentru o experienta gastronomica deosebita, luati cina pe malul marii, la lumina candelelor, sub cerul instelat.

Centru fitness: Mentine-te in forma in centrul complet utilat cu cele mai recente echipamente Technogym. Ai sesiuni de fitness de grup cu antrenor personal experimentat.

Gold Zanzibar Beach House and Spa 5*

The Island Pongwe Lodge 4*, vacanta neconventionala si experienta culinara

6 vile | 1 restaurant | SPA | activitati pe insula

Unde? Pe o mica insula din apropierea plajei Pongwe a insulei Zanzibar
Pentru cine? Pentru cupluri, calatori experimentati, iubitori de natura, iubitori de mancare care cauta exclusivitate, spirit local si servicii de top.

The Island Pongwe Lodge 3*
The Island Pongwe Lodge 4*

Island Pongwe este un hotel boutique Adults Only cu caracteristici unice si se adreseaza tuturor celor dornici sa incerce o calatorie de detoxifiere neconventionala in cea mai exclusivista locatie din Zanzibar. Fiind inconjurat de natura tropicala si oceanul cristalin, cu plaje intime si o atmosfera linistita, este locul perfect, indiferent ca alegi sa iti petreci intregul sejur aici intr-una dintre vilele decorate traditional sau doar sa testezi unul dintre cele mai bine restaurante de pe insula si sa ai parte de cea mai buna experienta culinara.

The Island Pongwe Lodge 3*
The Island Pongwe Lodge 4*

Dintre experientele de neuitat:

Plaje intime: desi plajele sunt publice, insula este ferita, intima, fiind rasfatul suprem al linistii pe malul oceanului.

Gastronomie rafinata: Restaurantul gourmet ofera preparate fine, de inspiratie locala, insotite de o atingere artistica sofisticata pentru a crea o experienta nemaiintalnita.

Experiente exotice: Bucura-te de cele mai apreciate activitati oferite de resort: sailing cu barca locala, snorkeling, excursie la pescuit, tur la ferma de condmente si show maasai.

The Island Pongwe Lodge 3*
The Island Pongwe Lodge 4*

Fiecare dintre cele cinci proprietati ale The Cocoon Collection Resorts aduce o poveste de calatorie distinctiva si o experienta de neegalat. Indiferent daca alegi sa te relaxezi pe plaja, sa explorezi gradinile de corali ale Oceanului Indian sau sa te bucuri de experientele culinare rafinate, The Cocoon Collection Resorts te asteapta sa descoperi raiul autentic al vacantelor tropicale.

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Maldive si Zanzibar!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up