•  
  •  
  •  
  •  

Singapore cuprinde numeroase atractii: parcuri zoologice, gradini impresionante, structuri istorice, hoteluri de lux si mancaruri delicioase. Trei zile in Singapore sunt suficiente ca sa iti faci o idee despre aceasta tara.

Poti incepe cu o vizita in Parcul Merlion care ofera o priveliste deosebita asupra Golfului Marina, langa vei gasi Gradina Botanica, unde vei admira impresionanta Gradina cu Orhidee – aici gasesti peste 3000 de orhidee aduse din America Centrala si de Sud.

Poti urca la barul Hotelului Marina Bay Sands, unde poti servi o bautura in timp ce te bucuri de o priveliste minunata asupra orasului. Daca vrei aventura, opteaza pentru un sfari pe timp de noapte intr-una dintre gradinile zoologice.

Seara, poti merge sa faci o croaziera golful de langa Marina sau sa admire spectacolul de lumini din fata Hotelului Marina Bay Sands. Imediat dupa show-ul de lumini, poti merge la Gradinile Gardens by the Bay sa vezi si spectacolul de lumini pe muzica clasica de acolo. Pasionatii de nightlife pot merge in zona Clark Quai, o zona plina de restaurante si baruri.

O vizita la China Town nu strica, vei putea admira cel mai mare temple hindus sau poti gusta din mancarurile locale. De asemenea, si suvenirele sunt la un pret mai acceptabil aici.

Daca esti impatimit de shopping, iti recomand Strada Orchard, lunga de doi kilometri si plina cu magazine elegante, de lux si cu branduri faimoase. Trebuie sa ai in considerare ca preturile sunt mai crescute fata de ceea ce se gaseste in Europa.

In cazul in care ai mai multe zile la dispozitie, alege o excursie la Insula Sentosa. Acolo, vei gasi cel mai mare parc de distractii din Asia, cel mai mare acvariu cu pesti tropicali, Parcul cu Fluturi sau Muzeul de Ceara Madame Tussauds.

Iti recomand doua zile, iar daca vrei sa experimentezi insula cu toate activitatile, iti poti lua cazare la hotelul de pe insula.

Sunt multe optiuni de petrecere a timpului si este o destinatie pentru toate gusturile. Daca doresti sa o combini cu alte destinatii, iti recomand trio-ul Asiei, si anume Malaezia, Indonezia, Singapore. Enjoy!

Descopera vacantele Eturia in Singapore:
Vacante Singapore – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up