•  
  •  
  •  
  •  

Cuba, cunoscuta pentru plajele sale spectaculoase, arhitectura coloniala, masinile de epoca si atmosfera vibranta, devine si mai atractiva odata ce intri in lumea stilata oferita de hotelurile din lantul Blue Diamond Resorts.

Cu patru hoteluri de prestigiu, fiecare cu personalitatea sa distinctiva, Blue Diamond Resorts redefineste standardele serviciilor de 5 stele. Descopera o lume cu bun-gust, cu accent pe confort suprem in Varadero, Habana si Trinidad, unde fiecare destinatie promite o experienta de neuitat. Care sunt motivele pentru care ar trebui sa iti rezervi urmatorul sejur la Royalton Hicacos Varadero, Royalton Habana, Mystique Habana by Royalton sau Mystique Trinidad by Royalton? Tu ce alegi?

Royalton Hicacos Varadero - Blue Diamond Resorts Cuba
Royalton Hicacos Varadero – Blue Diamond Resorts Cuba

Royalton Hicacos Varadero 5* redefineste luxul

404 spatii de cazare | 8 restaurante | 6 baruri | spa | golf | centru fitness

Unde? Pe plaja Varadero, cu acces facil la atractiile locale si la plimbari romantice.
Pentru cine? Pentru cuplurile sau calatorii pretentiosi in cautarea unei experiente all-inclusive & adults-only de neegalat.

Royalton Hicacos Varadero
Royalton Hicacos Varadero

În inima celei mai faimoase plaje din Cuba se afla bijuteria coroanei Blue Diamond Resorts, Royalton Hicacos Resort & Spa, care te intampina cu o eleganta fina si un lux de neegalat. Acest hotel impresioneaza nu doar prin designul sau modern, ci si prin facilitatile sale exceptionale. Fiecare camera este amenajata cu atentie la detaliile create pentru o ambianta perfecta de relaxare, oferind o panorama spectaculoasa asupra oceanului sau gradinilor tropicale. Restaurantul exclusivist satisface cele mai rafinate gusturi, iar activitatile recreative, de la sporturi acvatice la relaxare la spa, vor transforma sejurul tau intr-o experienta de neuitat.

Top 3 atuuri:

All-In Luxury®: Bucura-te de luxul suprem prin conceptul All-In Luxury® al Royalton Hicacos Varadero, cu optiuni gastronomice fine, bauturi premium si activitati de neegalat.

SPA Regal: Locul ideal pentru relaxare si revigorare, cu sauna si baie de aburi. Petrece ore rasfatandu-te cu pachetele complete de spa.

Varadero Golf Course: Creat de faimosul arhitect Les Furber, o sesiune de golf va fi ideala in timpul sederii tale.

Royalton Hicacos Varadero
Royalton Hicacos Varadero

Royalton Habana 5*, varful elegantei urbane

250 spatii de cazare | 2 restaurante de top | 5 baruri | spa | salon | Infinity pool

Unde? In inima Havanei, aproape de atractiile culturale si istorice ale orasului.
Pentru cine? Pentru calatorii care cauta sa exploreze comoara arhitecturala, istoria si cultura Havanei intr-un cadru de lux.

Royalton Habana
Royalton Habana

Descopera pulsul vibrant al capitalei cubaneze stand chiar in inima sa, la Royalton Hicascos Habana, un hotel european urban, cu facilitati de top, care imbina modernismul, decoratiunile de lux si influentele istorice cu cele mai spectaculoase privelisti ale marii. Camerele mari sunt decorate cu gust, iar restaurantele de clasa mondiala ofera o calatorie culinara prin deliciile locale si internationale. Cu o piscina infinita ce ofera privelisti spectaculoase ale orasului, Royalton Habana promite o experienta urbana autentica. Bucura-te si de noptile seducatoare petrecute pe terasele hotelului, privind spre Paseo del Prado, Malecón si El Morro.

Top 3 atuuri:

Rooftop bar: Cu o panorama impresionanta a orasului, localul ofera bauturi fine si aperitive delicioase intr-un ambient exclusivist.

Royal Spa: Inconjoara-te de relaxare la centrul spa, unde tratamentele personalizate iti vor revigora simturile.

Infinity Pool: Destinde-te cu una dintre cele mai frumoase piscine din Havana; imbratiseaza atmosfera intima si bucura-te de privelistea Marii Caraibilor.

Royalton Habana
Royalton Habana

Mystique Habana by Royalton 5*, unde farmecul intalneste luxul

61 spatii de cazare | 2 restaurante | rooftop bar | suita diamond

Unde? Intr-o cladire istorica din centrul Havanei, in mijlocul obiectivelor turistice si vietii de noapte vibrante.
Pentru cine? Pentru cuplurile si familiile care apreciaza farmecul istoric si serviciile de lux intr-un cadru boem.

Mystique Habana by Royalton
Mystique Habana by Royalton

Mystique Habana Hotel este un hotel-boutique adults-only ce se distinge prin farmec inconfundabil si servicii personalizate. Situat intr-o cladire istorica restaurata, acest loc reinterpreteaza eleganta clasica cu accente moderne. Camerele sunt aduse la viata cu elemente artistice locale, iar atmosfera relaxata din hotel te va captiva. Cu restaurante de inalta clasa si un bar cu selectie vasta de bauturi, Mystique Habana Hotel ofera o escapada plina de rafinament in inima Havanei.

Top 3 atuuri:

Tururi la Capitol: Bucura-te de una dintre cele mai emblematice cladiri ale Havanei intr-un tur special.

Calatorie in timp: Pastrand intacta arhitectura de la 1943, sejurul ca o calatorie in timp, aducand laolalta trecutul boem si prezentul intr-un mod sofisticat.

Diamond Club Terrace Suite: o suita luxoasa ce vine cu servicii exclusive Diamond Club™, plus o terasa cu vederi superbe. Majordom inclus.

Mystique Habana by Royalton
Mystique Habana by Royalton

Mystique Trinidad by Royalton 5* aduce linistea din mijlocul orasului

52 suite | piscina | restaurant exclusivist | solar | plimbari cu trasura | 2 baruri

Unde? In inima istorica a orasului Trinidad, cu acces facil la atractiile si evenimentele culturale.
Pentru cine? Pentru calatorii solo, cuplurile si familiile in cautarea linistii si istoriei intr-un decor elegant.

Mystique Trinidad by Royalton
Mystique Trinidad by Royalton

Cu o pozitionare intr-un cadru pitoresc in apropierea muntilor Escambray si a coastei sudice a Cubei, Mystique Trinidad by Royalton incorporeaza frumusetea istorica a orasului Trinidad, oferind o oaza de liniste si eleganta. Suitele spatioase si decorate cu mare atentie la detalii, facilitatile de relaxare si accesul usor la atractiile locale fac din acest hotel-boutique un loc ideal pentru cei care doresc sa descopere autenticitatea si istoria acestei destinatii inclusa pe lista patrimoniului UNESCO.

Top 3 atuuri:

Organizarea nuntii: Bucura-te de un moment perfect cu o nunta de vis intr-un paradis tropical. Servicii personalizate dupa cerintele tale.

Excursii: Descopera frumusetea naturala a zonei printr-o excursie prin paduri, in Parcul Natural Topes de Collantes.

Piscina: Relaxeaza-te la piscina superba aflata in curtea interioara a hotelului istoric. Bucura-te de liniste, soare si coctailuri racoritoare.

Mystique Trinidad by Royalton
Mystique Trinidad by Royalton

Fiecare hotel din lantul Blue Diamond Resorts Cuba iti ofera o experienta all-inclusive la cel mai inalt standard. De la plajele spectaculoase din Varadero la farmecul istoric al Havanei si linistea pitoreasca a Trinidadului, resorturile Royalton redefinesc conceptul de lux in Cuba. Rezerva-ti sejurul perfect si pregateste-te pentru o calatorie de neuitat in inima Caraibilor!

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Cuba!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up