•  
  •  
  •  
  •  

Republica Dominicana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Caraibe si, pe buna dreptate, una dintre destinatiile turistice de top pentru relaxare. Natura inconjuratoare, plajele cu nisip alb, apa turcoaz si vegetatia tropicala se imbina cu hoteluri sofisticate si servicii de calitate pentru a oferi relaxare la cel mai inalt nivel. Drept dovada, fie ca esti in explorarea insulei, fie ca intalnesti copiii localnici sau savurezi un cocktail la barul de pe plaja, toata lumea iti zambeste. Punta Cana este zona presarata cu cel mai mare numar de resorturi. Este considerata ca fiind una dintre zonele cu cele mai frumoase formatiuni de corali din tara, de aceea este renumita pe plan international pentru locurile de diving.

banner-bahia-principe

Punta Cana – visul devenit realitate

Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde paralel cu linia tarmului, pe opt kilometri. De-a lungul coastei, te poti bucura de plimbari cu catamaranul, barcile de viteza, ski jet-urile, barci cu podeaua din sticla pentru observarea vietii oceanice, dar si de pescuit, petreceri pe ambarcatiuni, cina la apus pe mare, parasailing, snorkeling si scuba diving, banana, kayaking, windsurfing, navigatie, volei pe plaja. Reprezentativ pentru aceasta destinatie este lantul de hoteluri Bahia Principe unde vei simti pe pielea ta cum fericirea este un mod de viata. Bahia Principe Esmerlada, Bahia Principe Turquesa ori Fantasia Bahia Principe sunt recomandarile noastre pentru un sejur in Punta Cana, Republica Dominicana.

Luxury Bahia Principe Esmeralda – un loc pentru relaxare

bahia-principe-esmeralda

Resortul Luxury Bahia Principe Esmeralda se afla pe una dintre cele mai frumoase plaje din Caraibe – Playa Bavaro, pe coasta de est a Republicii Dominicane, intr-un cadru natural de vis format din apele turcoaz ale Marii Caraibilor, palmieri, vegetatie tropicala si nisip alb si fin. La cinci minute de hotel se afla si terenurile de golf Punta Blanca. Facilitatile hotelului se remarca prin diversitate si sunt pe gustul chiar si celor mai exigenti clienti, iar cele 364 de camere Junior Suite Deluxe beneficiaza de terase sau balcoane cu vedere la mare.

bahia-principe-esmeralda

bahia-principe-esmeralda

bahia-principe-esmeralda

Grand Bahia Principe Turquesa – fericirea e la indemana ta

bahia-principe-turquesa

Grand Bahia Principe Turquesa este locul perfect pentru o vacanta alaturi prieteni sau cu familia. Situat pe frumoasa plaja din Bavaro, resortul dispune de 504 camere spatioase cu servicii variate, dar mai ales cu facilitati precum parc acvatic, minigolf, zona de joaca, mini-club si spa. Bavaro este plaja cuprinsa intre Cabeza de Toro si Macao, iar modurile in care te poti bucura de aceasta zona sunt nenumarate: excursii cu buggy la resorturi, jeep safari, monster trunk sau chiar zboruri cu elicopterul, ce ofera o imagine privilegiata a zonei.

bahia-principe-turquesa

bahia-principe-turquesa

bahia-principe-turquesa

Fantasia Bahia Principe – povestile cu final fericit incep aici

bahia-principe-fantasia

Fantasia Bahia Principe este locul unde incep sejururile de poveste. Decorul cu aer de basm al hotelului, cu castele si activitati potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii, fac aceasta locatie ideala pentru vacante de familie. Fantasia Bahia Principe este acel loc din Punta Cana unde chiar si o simpla cina este inconjurata de magie.

bahia-principe-fantasia

bahia-principe-fantasia

bahia-principe-fantasia


Descopera vacantele Eturia in Republica Dominicana

Vacante Republica Dominicana – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up