•  
  •  
  •  
  •  

Pentru ca fiecare aventura are nevoie de un cadru pe masura, iti recomandam cateva experiente unice, in destinatii deosebite, potrivite pentru cei care iubesc calatoriile iesite din comun si provocarile care fac inima sa bata cu putere.

Trekking pe urmele incasilor, in Peru

Calatoreste pe urmele civilizatiei incase, reconstituind Drumul Soarelui, care urca de pe valea Raului Urubamba, traverseaza muntii pana la 4.200 de metri altitudine si apoi coboara abrupt spre citadela Machu Picchu. Inca Trail este o experienta memorabila, o expeditie de patru zile pe parcursul careia vei fi insotit de un ghid specializat si de o echipa de porteri (carausi), care te vor ajuta sa descoperi, in ritmul tau, una dintre marile enigme ale lumii.

Aventura in Peru
Aventura in Peru

In apa cu rechinul alb, in Cape Town

Daca esti in cautare de noi senzatii care sa-ti dea fiori, te provocam sa incerci Shark Cage Dive, pentru o intalnire cu una dintre cele mai mari specii acvatice de prada de pe Terra: rechinul alb. Vei fi coborat in apa intr-o cusca speciala care iti va asigura protectia si totodata iti va permite sa observi in detaliu impresionantele creaturi.

Aventura in Africa de Sud
Aventura in Africa de Sud

Escalada pe Masivul Kenya

Mount Kenya dezvaluie impatimitilor de ascensiuni montane trasee minunate, cu peisaje superbe, cu vai pitoresti, stanci verticale cu forme impresionante, piscuri spectaculoase, cascade si grote sapate in stanca. Varful Lenana, situat la 4.985 de metri, este cel mai inalt varf accesibil, iar Ruta Sirimon este cea mai accesibila si ofera cele mai propice conditii de aclimatizare, traseul putand fi parcurs in cinci zile.

Aventura in Kenya
Aventura in Kenya

Pe urmele gorilelor de munte, in Uganda

Iti propunem o incursiune plina de adrenalina in padurea ecuatoriala, intr-o zona cu relief accidentat si de cele mai multe ori mlastinos: habitatul gorilelor de munte. Sa privesti ochii acestor giganti blanzi este induiosator si emotionant totodata, mai ales daca te gandesti ca au supravietuit mai putin de 700 de exemplare de gorile, ce traiesc astazi in Parcul National Bwindi si pe versantii Muntilor Virunga.

Aventura in Uganda
Aventura in Uganda

Canoe pe apele Raului Athabasca, Canada

Ce spui de o aventura in inima salbaticiei, explorand Parcul National Jasper din Canada, cunoscut pentru populatiile numeroase de ursi, elani, cerbi si vulturi? Vei infrunta apele Raului Athabasca, alimentat de ghetarii din apropiere, intr-o canoe, vei putea pescui sau face trekking in arealele inconjuratoare, iar seara o vei petrece servind cina, in jurul unui foc de tabara.

Aventura in Canada
Aventura in Canada

Descopera vacantele de aventura marca Eturia:
Vacante de aventura – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up