•  
  •  
  •  
  •  

Cauti vacanta PERFECTĂ? Vino sa faci cunostinta cu lantul de resorturi Sunlife, situat intr-unul dintre cele mai fascinante si exotice destinatii din lume: Mauritius. Patru rersorturi, patru oaze ale relaxarii, patru experiente la superlativ cu o gama variata de facilitati si servicii pentru a-ti asigura o sedere de neuitat!

Sunlife - Sugar Beach
Sunlife – Sugar Beach

Sugar Beach, Long Beach, La Pirogue sau Ambre? Fiecare resort Sunlife este conceput pentru a-ti oferi o combinatie perfecta intre relaxare, aventura si rafinament. Sunt pozitionate strategic pentru ca tu sa profiti de frumusetea naturala a insulei Mauritius, precum plajele private spectaculoase, apele turcoaz, vegetatia luxurianta si peisajele tropicale. Bucura-te de servicii de cazare de inalta clasa, cu facilitati de top, inclusiv piscine spectaculoase, spa-uri luxoase, restaurante rafinate, baruri de cocktail, cluburi pentru copii, terenuri de tenis si de golf, centre de fitness si multe altele!

Sunlife - La Pirogue
Sunlife – La Pirogue

Dar care e cel mai potrivita evadare de lux pentru tine? Știm ca esti pe care sa o gasesti…

Sugar Beach

Situat pe uimitoarea coasta de vest, paradisul Sugar Beach este marginit de ape cristaline, gradini luxuriante si una dintre cele mai pitoresti plaje din Mauritius. Vibrant si plin de viata, resortul este un sanctuar grandios si plin de farmec, cu privelisti emotionante spre apus. Daca esti in cautarea vacantei vietii tale, this is THE PLACE!

Sunlife - Sugar Beach
Sunlife – Sugar Beach

Profita de:

✔238 de camere si apartamente remarcabile, fiecare cu un balcon privat cu vedere la Oceanul Indian sau la gradini.

✔Club pentru copii

✔Sejur gratuit pentru copiii cu varsta intre 2-11 ani

✔Sporturi nautice gratuite

✔Acces preferential la clubul de golf Ile aux Cerfs

✔Acces privilegiat la terenul de golf Tamarina

✔Ceremonie de nunta gratuita

⭐Plus: Cinq Mondes Spa, centru de fitness complet echipat.

Long Beach

Aflat pe celebra plaja Belle Mare, aici luxul adevarat se intalneste cu posibilitatile nesfarsite de relaxare si aventura. Long Beach este o statiune moderna, cu o energie si un sentiment de aventura unice. De la a juca golf pe un teren de clasa mondiala si pana la plimbari cu caiacul la rasaritul soarelui, aici ai o suita de oportunitati. Daca vrei o vacanta activa, ai gasit locul perfect!

Sunlife - Long Beach
Sunlife – Long Beach

Profita de:

✔255 de camere si apartamente mari, fiecare cu propriul spatiu in aer liber, si amplasate in gradinile tropicale luxuriante sau chiar langa plaja

✔Club pentru copii si club pentru adolescenti

✔Sejur gratuit pentru copiii cu varsta intre 2-11 ani

✔Sporturi acvatice gratuite

✔Acces la cluburile de golf Anahita si Ile aux Cerfs

✔Ceremonii de nunta gratuite

⭐Plus: Cinq Mondes Spa si o sala de sport complet echipata.

La Pirogue

Pe coasta de apus a insulei, aproape de frumosul sat de pescari Flic en Flac, resortul este asezat pe o plaja cu nisip alb. Numit dupa stilul de barca locala de pescuit, La Pirogue este locul ideal pentru a simti vibe-ul mauritian. Cu restaurante cu fructe de mare, baruri pe plaja si acoperisuri din stuf, La Pirogue este plina de farmec local autentic. Esti gata?

Sunlife - La Pirogue
Sunlife – La Pirogue

Profita de:

✔248 de casute individuale cu acoperis de paie, cu spatiu privat in aer liber, amenajate intr-un stil boho-chic local, cu vedere la gradinile tropicale, la laguna turcoaz sau la plaja cu nisip alb.

✔Club pentru copii

✔Tururi de pescuit traditional

✔Sejur gratuit pentru copiii cu varsta intre 2-11 ani

✔Sporturi acvatice pe care le poti face gratuit

✔Acces preferential la incredibilul club de golf Ile aux Cerfs

✔Acces privilegiat la terenul de golf Tamarina

✔Ceremonii de nunta gratuite

⭐Plus: Cinq Mondes Spa, centru de fitness complet echipat, butic, studio de muzica si o micro-berarie.

Ambre

Incredibilul Ambre se afla amplasat pe coasta de vest a insulei Mauritius, intr-un golf minunat, in apropiere de micul sat Belle Mare, de unde ai vederi infinite asupra Oceanului Indian. Delecteaza-te cu o evadare intr-un resort adults only in timp ce te bucuri de ospitalitatea calda, liniste la superlativ si libertatea de a te relaxa dupa pofta inimii tale. Aici poti avea vacanta pe care ai asteptat-o toata viata. Fara reguli, fara limite, doar fericire!

Sunlife - Ambre
Sunlife – Ambre

Profita de:

✔297 de camere si apartamente chiar pe plaja, amplasate intre o laguna cu recif de corali si gradinile tropicale luxuriante

✔All inclusive

✔Adults only

✔Acces la clubul de golf Ile Aux Cerfs

✔Sporturi acvatice gratuite

✔2 piscine superbe (inclusiv infinity pool)

✔Teren de tenis

⭐Plus: club de noapte, boutique, centru de fitness si spa.

Destinatia secreta: Ile aux Cerfs

Ile aux Cerfs sau raiul pe pamant, este o mica insula idilica de lux. Aici, te poti imbarca in excursii senzationale de o zi, poti juca golf pe unul dintre cele mai bune terenuri din lume cu 18 gauri, te poti relaxa pe plajele cu nisip foarte fin si chiar poti petrece noaptea intr-un Bubble Lodges.

Cu o gama diversificata de activitati si experiente, resorturile Sunlife din Mauritius pun accent pe implinirea tuturor dorintelor, gusturilor si preferintelor tale.

Sunlife - Ambre
Sunlife – Ambre

Alege cele mai potrivite vacante pentru tine cu oferte speciale in Mauritius!

Hotels Collection by Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up