•  
  •  
  •  
  •  

Africa, un continent de o diversitate uimitoare, este locul care imbina emotiile explorarilor cu natura spectaculoasa si cultura unica. Te invitam sa te aventurezi intr-o calatorie prin cateva dintre dintre cele mai fascinante destinatii africane, unde vei putea descoperi, trai si simti magia inconfundabila a experientelor autentice.

Descopera. Traieste. Simte Africa

Kenya: Safari in inima savanei

Kenya este o destinatie care iti ramane in suflet, e un rai pentru iubitorii de natura si aventura. Aici poti descoperi si trai cu adevarat spiritul salbatic al Africii. Sesiunile de safari parcurile nationale – precum Maasai Mara, Tsavo Vest sau Amboseli – te duc intr-o calatorie fascinanta si emotionanta in care intalnesti cele mai impresionante animale salbatice: de la Big Five, pana la girafe, maimute si turme impresionante cu sute de zebre si antilope.

Safari in Kenya, Africa
Safari in Kenya, Africa

Dincolo de adrenalina, Kenya inseamna si relaxarea de care ai nevoie. Bucura-te de linistea plajelor albe si fine de la Oceanul Indian in Malindi – o statiune idilica, caracterizata de o liniste suprema, cu resorturi ascunse in gradini exotice, in Diani Beach – cea mai populara si cosmopolita statiune de pe litoralul kenyan, cu acces facil la o serie de excursii pe apa si pe uscat.

Sejur in Malindi, Kenya, Africa
Sejur in Malindi, Kenya, Africa

Fiecare zi este o aventura unica in Kenya. Și, ca sa traiesti cat mai mult din tot ce are de oferit, ti-am pregatit cateva pachete deosebite, cu zbor charter: un circuit de grup la safari de Revelion 2024, un mix perfect intre aventura unui safari si relaxarea la ocean si un sejur de relaxare suprema pe plaja, de 1 Decembrie.

  • Descopera…sanctuarul pasarilor din Parcul National Lacul Nakuru.
  • Traieste… o intalnire incomparabila cu leii din savana.
  • Simte… cultura locala, intr-o intalnire cu triburile Maasai.

Namibia: O plimbare spre desertul nesfarsit

Namibia te uimeste cu peisajele sale desertice uluitoare si dramatice, precum celebrele dune de pe care vezi cele mai frumoase rasarituri ale Desertului Namib – Sossusvlei si Parcul National Etosha, unde vei experimenta safariuri incredibile. Acest paradis al fotografiilor de revista e completat de arta rupestra veche, cultura fascinanta a triburilor himba, turme de elefanti de desert care strabat cu gratie aceste tinuturi aride.

Intalnire cu tribul Himba, Namibia, Africa
In tribul Himba, Namibia, Africa

Ți-am pregatit o incursiune intr-o lume unica. Alege aventura care ti se potriveste: un circuit de grup cu cele mai importante locuri ale Namibiei sau un circuit de grup Self-Drive & Camping Adventure in care sa explorezi minunata tara in detaliu.

Aventura in Sossusvlei, Namibia, Africa
Aventura in Sossusvlei, Namibia, Africa
  • Descopera… Walvis Bay intr-o croaziera in cautarea pelicanilor, delfinilor, testoaselor si balenelor.
  • Traieste… experienta culturii locale in unul dintre triburile semin-nomade, Himba.
  • Simte… contrasetele din Windhoek, orasul din inima Namibiei.

Tanzania – Zanzibar: Relaxare in paradisul tropical suprem!

Zanzibar este locul in care traiesti momente de relaxare suprema pe plajele stralucitoare, cu nisip fin ca zaharul pudra si apa ca de cristal. Însa, acest paradis exotic inseamna mult mai mult decat plaja: aici cunosti o cultura fascinanta a condimentelor, te bucuri de snorkeling si scufundari la recifele de corali, te intalnesti cu maimute in jungla si explorezi strazile inguste pline de istorie ale orasului Stone Town.

Explorand plajele albe din Zanzibar, Africa
Explorand plajele albe din Zanzibar, Africa

Iar, oricand cauti mai multa adrenalina, Tanzania iti va raspunde DA! Pentru ca te asteapta oricand cu experienta deosebita a unei sesiuni de safari. Vrei si mai mult? Ai nevoie de o provocare? Încearca o experienta unica: Ascensiunea pe Muntele Kilimanjaro, vesnicul gigant alb, de 5.985 de metri inaltime, invaluit in legende.

Cucerind Kilimanjaro, Tanzania, Africa
Cucerind Kilimanjaro, Tanzania, Africa

Ca sa te bucuri de o experienta autentica tanzaniana, ti-am pregatit sejururi de vis cu zbor charter in Zanzibar, o imbinare relaxanta de safari si plaja, dar si un Best Of cu tot ce are Tanzania mai frumos de oferit.

  • Descopera… insulele de nisip fin din largul Oceanului care se formeaza la reflux.
  • Traieste… o sesiune de cumparaturi de condimente in piata din Stone Town.
  • Simte… tensiunea Marii Migratii din Parcul National Serengeti.

Rwanda si Uganda: Întalnirea cu gorilele de munte

Rwanda su Uganda sunt singurele locuri in care vei simti emotia celei mai deosebite intalniri a vietii tale: cu gorilele de munte din Parcul National Volcanoes si Parcul National Bwindi. Țara este cunoscuta pentru eforturile sale deosebite de a conserva aceasta specie pe cale de disparitie: in toata lumea, mai exista doar 1000 de exemplare. Într-o sesiune de trekking prin jungla exotica, ai sansa rara de a le intalni in habitatul lor natural, intr-un mod intim si respectuos.

Intalnire cu gorilele in Uganda, Africa
Intalnire cu gorilele in Uganda, Africa

Pentru o experienta autentica intensa, am creat pentru tine un circuit de grup cu sesiuni de trekking in lumea gorilelor, dar si un pachet care imbina drumetia cu o sesiune de relaxare in Zanzibar. Daca iti doresti si mai multa aventura, te asteapta un circuit special cu 4 parcuri naturale cu safari si multe sesiuni de trekking la gorile si cimpanzei in Rwanda si Uganda.

Cimpanzeu in Rwanda, Africa
Cimpanzeu in Rwanda, Africa
  • Descopera… galeriile de arta impresionante in Kampala, Uganda.
  • Traieste… istoria grea la Memorialul Genocidului din Kigali, Rwanda.
  • Simte… emotia intalnirii cu o maiestoasa gorila de munte!

Maroc: Incursiune culinara incantatoare

Maroc te intampina cu orase fascinante: Fez te poarta inapoi in timp, in vechile medine; Marrakech te conduce spre labirinturile pietelor colorate si aglomerate si Casablanca te intampina cu arhitectura sa moderna. Oriunde ai fi, gastronomia extrem de bogata si aromata iti va rasfata simturile: incearca tajine cu carne de miel frageda si prune dulci, presarate cu condimente exotice precum scortisoara si coriandru. Nu te feri de bunatatile stradale, de la tagine la pastilla. Și testeaza la restaurantele moderne fructele de mare proaspete condimentate in stil local.

Plimbare prin Casablanca, Maroc, Africa
Plimbare prin Casablanca, Maroc, Africa

Experientele marocane continua, alaturi de camilele ghidate de beduini, in desertul Sahara, unde nisipul fin si auriu se intinde pana la dunele de la orizont, creand un spectacol natural nesfarsit. Aici vei admira unele dintre cele mai spectaculoase apusuri de soare din lume.

Senzatii traite in Sahara, Maroc, Africa
Senzatii traite in Sahara, Maroc, Africa

Maroc, dincolo de o calatorie, e un sentiment de implinire si maretie. Hai sa te convingi intr-un circuit de grup de 12 zile chiar de Revelion sau intr-o vacanta axata si pe relaxare la plaja.

  • Descopera… sederea in riadurile marocane, adevarate palate cu minunate curti interioare.
  • Traieste… experienta unei nopti sub un cer cu miliarde de stele, in desert.
  • Simte… aromele delicioase ale zecilor de prajituri traditionale marocane.

Egipt: Calatoria in vremea faraonilor

Egipt este o comoara incontestabila a culturii antice. Vizitand piramidele din Giza, templele din Luxor si taramul Nubiei – Aswan, veti simti ca ai calatorit inapoi in timp spre cele mai mari realizari arhitecturale ale umanitatii. Croazierele pe Nil sunt o modalitate minunata de a experimenta frumusetea naturala a Egiptului si de a vizita satele traditionale si templele antice de-a lungul raului.

Incursiune la Luxor, Egipt, Africa
Incursiune la Luxor, Egipt, Africa

Relaxarea la Marea Rosie iti completeaza experienta. Cu recife de corali spectaculoase si viata marina diversificata, aici ai oportunitati excelente pentru scufundari si snorkeling.

Egiptul este cu adevarat o lectie vie de istorie si aventura. Și, ca sa o traiesti in intregime, am creat o serie de pachete. Alege-l pe cel care ti se potriveste: un sejur relaxant intre Cairo si Hurghada, un circuit de grup cu trei dintre cele mai importante locuri ale Egiptului sau un circuit de grup extins in care sa cunosti Egiptul in detaliu, chiar de Revelion!

Diving in Marea Rosie, Egipt, Africa
Diving in Marea Rosie, Egipt, Africa
  • Descopera… comoara lui Tutankamon de la Muzeul Egiptean din Cairo dintre cele mai bogate colectii de arta si artefacte antice din lume.
  • Traieste… un apus emotionant la Templul din Luxor.
  • Simte…maretia fiecarei trepte spre lumea plina de culoare din mormintele din Valea Regilor.

Africa de Sud: Vacanta ideala cu natura, plaja si vin

Africa de Sud este o tara plina de contraste si diversitate. De la Table Mountain si plajele magnifice din Cape Town pana la aventurile de safari in Parcul National Kruger, de la viata urbana vibranta din Johannesburg pana la linistea campurilor cultivate din Hazyview, Africa de Sud are experiente intense pentru fiecare tip de calator.

Safari de neuitat in Africa de Sud
Safari de neuitat in Africa de Sud

Și ca sa le traiesti din plin, le-am imbinat in circuite unice. Poti alege un circuit in Africa de Sud cu relaxare la plaja in Mauritius – chiar de Revelion, un circuit de grup de doua saptamani in care sa cunosti in detaliu Africa de Sud si un circuit de grup de Paste, pe Garden Route, cu cele mai sarmante experiente sudafricane!

Excursie cu barca in Cape Town, Africa de Sud
Excursie cu barca in Cape Town, Africa de Sud
  • Descopera… aroma deosebita a vinului din Africa de Sud la Winelands, intr-o crama locala.
  • Traieste… intalnirea cu focile si pinguinii din Insula Seal.
  • Simte… senzatia maretiei la Cascada Victoria, una dintre cele mai mari si celebre caderi de apa ale lumii.

 

Tu incotro, calatorule? Vino pe eturia.ro pentru cele mai aventuroase si mai relaxante sejururi si circuite in Africa!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up