•  
  •  
  •  
  •  

Si noua ne sta gandul la lumea-ntreaga si visam cu ochii deschisi sa o putem redescoperi in siguranta! Insa, pana atunci, am apelat la realitatea virtuala ca sa ne transpunem in cateva dintre cele mai interesante locuri ale planetei si vrem sa te invitam si pe tine sa o faci!

*Atentie, daca accesezi tururile de pe calculator sau laptop, trebuie sa „te deplasezi” cu mouse-ul. Cel mai comod este sa iti folosesti telefonul, cu care te poti roti usor. Iar, daca ai ochelari VR, experienta va fi si mai interesanta!


Incredibilul Tokyo
Incredibilul Tokyo

Incredibilul Tokyo

Cultura, traditii antice si un modernism frapant – cam asa s-ar traduce Tokyo, una dintre cele mai impresionante si mai aglomerate metropole ale lumii! Conectat strans cu tot ceea ce inseamna varfurile tehnologiei, parca e greu de imaginat ca in Antichitate era doar un mic sat de pescari. Iti propunem sa descoperi unele dintre cele mai marcante locuri si traditii intr-un tur de cateva minute: Tokyo Tower, Sagano Bamboo Forest Road, SEGA arcade, Nara Park, Maiko, Sumo, Angel Road… Nu putem decat sa-ti uram o calatorie fabuloasa!


Gradina Zoologica din San Diego
Gradina Zoologica din San Diego

Gradina Zoologica din San Diego

Apreciata ca cea mai ofertanta gradina zoologica din lume, este atat de mare ca, in teren, se recomanda un tur cu autobuzul, apoi iei gondola. Dar acum este mai simplu: poti vizita o parte dintre cele peste 3.500 de animale si 700.000 de specii de plante cu un simplu click care te proiecteaza instant intr-o serie de sase scene in care vei admira babuinii, pinguinii, elefantii, testoasele de Galapagos, dar si ursii panda. Stiai ca aceasta este una dintre putinele gradini zoologice care inmulteste ursul panda gigant? Dupa ce faci turul, poti afla si mai multe din video-urile de aici.


Mai mult decat safari in Africa Australa
Mai mult decat safari in Africa Australa

Mai mult decat safari in Africa Australa

Intalnirile cat mai apropiate cu animalele salbaticiei africane sunt visul oricarui calator pasionat de natura. Ce mai astepti? Lasa o leoaica sa te adulmece, simte greutatea pasilor unui elefant ce trece pe langa tine, admira firavele antilope, teme-te cand ai in fata hipopotamul si uita-te in sus la inaltimea sa, girafa! Toate – si multe altele – intr-un tur de-a lungul Raului Okavango din sudul Africii!


Tur ghidat la misterioasa cetate incasa
Tur ghidat la misterioasa cetate incasa

Tur ghidat la misterioasa cetate incasa

Machu Picchu e una dintre cele mai ravnite destinatii de catre turistii din toata lumea. Are si de ce! Ramane inca invaluit in mistere conturate in teorii greu de demonstrat: cum au fost transportate materialele de constructie la 2.400 de metri altitudine, ce rol avea cetatea, ce energii sunt aici, cum au realizat o constructie fara un liant intre pietre, care, miraculos, a rezistat pana azi?! Afla cele mai importante aspecte intr-un tur ghidat in Machu Picchu, care este…chiar in fata ta!


Parcurile nationale mai putin cunoscute din SUA
Parcurile nationale mai putin cunoscute din SUA

Parcurile nationale mai putin cunoscute din SUA

Dincolo de Grand Canyon sau Yosemite, Statele Unite detin adevarate minuni ale lumii mai putin cunoscute turistilor. Iar acum ai ocazia sa le descoperi… Plimba-te cu caiacul printre ghetarii din fiordurile din Alaska, zboara pe deasupra vulcanilor din Hawaii, zboara cu numerosi lilieci prin cavernele din New Mexico, traverseaza calare Canionul Bryce si scufunda-te in apele din jurul Insulelor Dry Tortugas! Pe toate acestea le poti face de acasa, succesiv!


Incursiune la elegantul Louvre
Incursiune la elegantul Louvre

Incursiune la elegantul Louvre

Cel mai mare muzeu de arta si istorie din Franta si unul dintre cele mai remarcabile muzee din lume, Louvre acopera – prin cele peste 35.000 de exponate – perioadele inca din epoca preistorica pana astazi. Intra in atmosfera maretiei sale intr-o incursiune virtuala… in realitate, se spune ca ai nevoie de 100 de zile pentru a-l vizita in totalitate!


Un zbor deasupra Cascadei Iguazu
Un zbor deasupra Cascadei Iguazu

Un zbor deasupra Cascadei Iguazu

Considerata una dintre cele sapte minuni naturale ale lumii, Cascada Iguazu impresioneaza pe orice parte ai fi: argentiniana sau braziliana. Compusa din 270 de caderi de apa insiruite pe o distanta de 2,7 kilometri, ce curg cu putere de la 100 de metri inaltime, creeaza un spectacol natural unic si prin „fumul” de stropi ce se ridica in vazduh. Ce-ai spune de un zbor pe deasupra ei?


Adrenalina in Utah
Adrenalina in Utah

Adrenalina in Utah

Se spune ca experientele din jurul lumii te scot din zona de confort si te fac sa-ti depasesti limitele. Hai in Desertul Moab din Utah, cel care ofera cele mai intrigante peisaje, cu arce stancoase, turle rosiatice sculptate de vant si vai prapastioase! Dar nu pentru acestea mergem acum acolo, ci pentru ca este taramul aventurii: ne intalnim deasupra canionului! Indraznesti?


Hai pe Marte!
Hai pe Marte!

Crezi ca ai vazut totul? Hai pe Marte!

O sa ramai surprins! NASA, impreuna cu Google, a dezvoltat un soft ce face un mix intre stiinta, date si imaginile primite de la rover-ul Curiosity astfel ca tu sa poti testa teritoriul martian intr-un tur unic!

Realitatea virtuala ne aduce mai aproape de lume, direct de pe canapea! Tun unde mergi astazi?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up