•  
  •  
  •  
  •  

Trezit de dimineata, mers la birou, probleme, nervi, venit acasa, discutii in familie pentru cele mai nesemnificative nimicuri – poate fi o zi oarecare cu care te-ai obisnuit deja… pentru ca se tot repeta! Si, fara sa iti dai seama, stresul te acapareaza pana-n maduva oaselor, iar echilibrul tau interior se frange!

Relaxeaza-te, meriti!
Relaxeaza-te, meriti!

Dar totul are remediu si stii deja ca meriti din plin sa profiti de nenumaratele modalitati de relaxare care sunt mai accesibile ca niciodata: stiinta te ajuta sa afli ce ai nevoie, resorturile sunt dotate sa-ti ofere tot confortul, specialistii sunt pregatiti pentru atingerea de aur, iar avionul te duce spre destinatia aleasa!

Detox pentru trup si suflet, in Portugalia

Portugalia, prin peisajele ei fabuloase din Algarve, este ea insasi o inspiratie si o invitatie la relaxare, la conectarea cu natura, la echilibru suprem. De fapt, detoxifierea organismului si cresterea vitalitatii sunt primii pasi spre imbunatatirea sanatatii si punerea in armonie a trupului, mintii si sufletului.

Sfatul Eturia: Filosofia Sayanna a retreat-ului de lux Epic SANA Algarve are la baza dorinta ca momentele de wellness sa fie memorabile. Linistea si armonia sunt cheile catre linistea interioara. Iar peisajul oceanic pe care Praia da Falésia ti-l dezvaluie e desfatare pentru suflet!

Epic SANA Algarve
Epic SANA Algarve

India și imprejurimile, terapii Ayurveda direct de la sursa

Complexitatea culturii popoarelor asiatice este cladita pe principiul simplu conform caruia rezolvarea tuturor lucrurilor sta in echilibru. India este locul de origine al terapiilor Ayurveda – „stiinta vietii”, medicina traditionala practicata de 5000 de ani. Aceasta stiinta straveche ne invata preventia si echilibrul dintre nevoile mintii, ale trupului si ale sufletului. Tehnicile ayurvedice sunt practicate la cel mai inalt nivel si in Sri Lanka sau Maldive.

In „Mica Anglie”, te va cuceri o vacanta wellness in care poti vizita un doctor Ayurveda ca sa alegi Shirodhara, terapia antistres ce consta in picurarea uleiului aromatic in zona fruntii, pe „al treilea ochi”.

Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi

In Maldive, tehnicile ayurvedice sunt completate de yoga si meditatie si, in acelasi timp, e locul in care poti trai cea mai frumoasa experienta de wellness si spa personalizata dupa nevoile pe care mintea si organismul tau le au, la resortul Sun Siyam Iru Fushi.

Sfatul Eturia: In India, poposeste la Somatheeram, primul spital ayurvedic din lume care se bucura de atmosfera unui resort. Aici, vei simti din plin efectul benefic al Ayurveda.

Terapii antistres direct din Asia de Sud-Est

Relaxare, reechilibrare, calm – uneori, par de neatins. Insa, sub indrumarea profesionistilor iti vor fi mai la indemana ca niciodata. In Thailanda, exista un loc dedicat tehnicilor antistres, construit in jurul pesterii unor calugari budisti, resortul Kamalaya Koh Samui, ce invita la relaxare si meditatie, fiind un simbol al echilibrului spiritual. Insa poti opta si pentru Bali, unde tehnicile indoneziene de masaj si yoga te linistesc.

Oriunde ai alege sa iei o pauza, sunetul valurilor oceanului si apusurile incredibile vor contribui la starea ta de bine!

Kamalaya Koh Samui
Kamalaya Koh Samui

Sfatul Eturia: In Bali, pe langa yoga si meditatie, invata cum sa iti regasesti echilibrul facand stand-up paddle boarding, un sport care se bazeaza pe atentie si coordonare.

Relaxare si frumusete intr-un spa in Costa Rica

Daca ai trai 100 de ani, ce ai face de azi ca sa iti pastrezi bucuria? Peninsula Nicoya din Costa Rica este o „zona albastra” – locuitorii sai ating constant varsta de 100 de ani! Ticos, cum sunt numiti costaricanii, incep fiecare zi cu un scop a carui indeplinire pana la sfarsitul zilei este sursa lor de veselie. Tot ei ne invata ca trebuie sa traim constient si simplu pentru ca noi suntem sursa fericirii noastre. Soarele, vegetatia luxurianta si oamenii buni iti vor demonstra ca buna dispozitie se gaseste in cele mai simple dintre lucruri.

Sfatul Eturia: daca vrei sa beneficiezi de o terapie holistica de regasire a sinelui, alege o vacanta beauty, spa si yoga in Costa Rica. Pe langa yoga, pilates, spa si hammam in cele mai renumite retreat-uri costaricane, iti vor reda starea de bine si alte activitati, precum plantarea unui copac, hiking-ul in padurea tropicala si sesiunile de aquafitness!

Xandari Costa Rica
Xandari Costa Rica

Cel mai bine e cand tu esti bine. Si tu stii deja acest lucru! Relaxeaza-te, nu mai amana!

Descopera vacantele Wellness & Spa Eturia:
Vacante Wellness & Spa – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up